Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спийд камери България (в разработка)
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Спийд камери България (в разработка)
Две промени - Луковит на излизане от града посока София - тъпото ограничение на скоростта след табелата на града от 40 км./час е променено на 60. Русе - посока Бяла - първото голямо слизане /на времато имаше кръчма на отбивката в дясно, сега пак май има нещо/ е махнато ограничението от 50 км. и е 90 км/час.
По неведоми пътища до мен достигнаха новини, че плевенската полиция се е сдобила с поне 3 мобилни камери, които снимат от спрели до пътя необозначени коли. Вече се получават и снимки от заснетите колеги. Карайте умната и късмет....Nothing comes from nothing...
Коментар
-
Увеличете обхвата на 496-Засада-90км/ч Разград-Шумен, в двете посоки (между Каменар и Ушинци).
Снимали са ме с превишена скорост през май с мобилна камера... участъкът е хубав, прав и позволява както високи скорости, така и засичане отдалеч.
Радар-детекторът не помага, снимат "на пистолет"... преди два дни получих честитка по пощата със специална фото-сесия на автомобила ми на стойност 150 лв.Петър Събев
Коментар
-
би ли дал координати или номерата на точките?Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнениеДве промени - Луковит на излизане от града посока София - тъпото ограничение на скоростта след табелата на града от 40 км./час е променено на 60. Русе - посока Бяла - първото голямо слизане /на времато имаше кръчма на отбивката в дясно, сега пак май има нещо/ е махнато ограничението от 50 км. и е 90 км/час.
По неведоми пътища до мен достигнаха новини, че плевенската полиция се е сдобила с поне 3 мобилни камери, които снимат от спрели до пътя необозначени коли. Вече се получават и снимки от заснетите колеги. Карайте умната и късмет....
Коментар
-
Новата версия 065 е направена за NDrive / bada и е качена (заедно с макроса) на адрес http://www.megaupload.com/?d=5CJVFDKV.Първоначално публикуван от SWave8500 Преглед на мнениеЩе направя нов .kml файл, но за да си правите сами новите версии (а и да си добавяте допълнителни точки междувременно) съм написал програмата - макрос за аналога на ексел от безплатния офис пакет OpenOffice.org. Прави се така: сваляте описанието от връзката "EXCEL файл" на paralax.org/garmin; копирате сваления файл "poi speed cams.xls" в някоя папка с кратък път (например "C:\Ndrive"); ако искате резултата да съдържа номера на версията, трябва да преименувате файла, като добавите трите цифри отред (например "065poi speed cams.xls"); отваряте този файл с OpenOffice-Calk програмата за електронни таблици; от менюто "Инструменти" -> "Макроси" -> "Управление на макроси" избирате "OpenOffice.Org Basic"; избирате "Моите макроси" -> "Standard"; ако това е първия ви макрос, избирате "Нов" за да създадете модул, иначе избирате съществуващ (напр. "Module1") и натискате бутона "Редактиране"; поставяте програмния код от текстовия файл на архива, запазвате (меню "Файл" -> "Съхраняване") и затваряте; и най-накрая стартирате "SCamsNDriveCreate" пак от менюто "Инструменти" -> "Макроси". Програмата прави необходимите за импортиране файлове в нова папка "to_NDrive" при ексел списъка (напр. "C:\Ndrive\to_NDrive").
Програмата работи на следния принцип: всички засади, означени като тип "2" стават скрити радари; всички останали точки (и спийд-камери "3", и камери на светофари "1") стават стационарни радари.
Коментар
-
Новата версия 065 е на адрес http://www.megaupload.com/?d=5CJVFDKV (старата 064 е изтрита и долния линк е неактивен).
Първоначално публикуван от SWave8500 Преглед на мнениеЗа всички, които ползват NDrive: на адрес http://www.megaupload.com/?d=Q9F4WU7F съм качил архив, позволяващ качване в NDrive v.10 на всички камери и засади от последната версия 064. Архива съдържа и макрос за безплатния OpenOffice.org, с който можете да обработите екселския файл от paralax.org/garmin, така че да си правите сами файловете за импорт при излизане на следваща версия или от ваш собствен екселски файл с корекции и/или добавки (трябва да има същите колони, с данни от 3тия ред нататък). Повече инструкции има в текстовия файл HowTo.txt.
Коментар
-
М дам - по-лесно е с номерата на засадите, ама до сега не се бях пробвал с ексел да отварям gpx - дано съм уцелил точките:
Луковит - засадата е №321
Русе - Бяла - засадата е 325, но моля някой от колегите да потвърди точката.Nothing comes from nothing...
Коментар
-
N42 20.330 E25 39.592 - 60 км/ч - камера, но не знам дали е мобилна или статична.
Колежката са я снимали, когато е била командировка
Честитката пристигна с близо два месеца закъснениние. Номерът се вижда ясно, но не и кой кара. Прави ми впечатление, че КАТ ползват някакви карти, които не са актуализирани в близките 10 години.
Коментар
-
-
Колега не по темата но на снимката от Приложението по преписката пише номера да завършва на XX XX 67 АВ a на колата ти е 97 ако не се лъжа?!? Може нещо да не съм разбрал!Първоначално публикуван от connann Преглед на мнениеN42 20.330 E25 39.592 - 60 км/ч - камера, но не знам дали е мобилна или статична.
Колежката са я снимали, когато е била командировка
[ATTACH=CONFIG]345267[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]345268[/ATTACH]
Честитката пристигна с близо два месеца закъснениние. Номерът се вижда ясно, но не и кой кара. Прави ми впечатление, че КАТ ползват някакви карти, които не са актуализирани в близките 10 години.LZ1ZAH
Коментар
-
Да, наистина са объркали предпоследната цифра, не го бях забелязал, но на самия фиш, който не съм го снимал, е изписан верният номер. Може би дежурният полицай не е мислил, че има разлика: 6 - 9, зависи от къде го гледаш...Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнениеКолега не по темата но на снимката от Приложението по преписката пише номера да завършва на XX XX 67 АВ a на колата ти е 97 ако не се лъжа?!? Може нещо да не съм разбрал!
Последно редактирано от connann; 04-07-11, 16:25.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар