Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
    Ще може ли някой да пусне всички файлове направо като gpi?
    благодаря!
    http://paralax.org/garmin/KIRILICA/p...ednokratno.gpi
    последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

оказа се при мен проблема, който преди имах, е че се оправи като смених версията на POILoader-а с по-стара(252)

Коментар

Две промени - Луковит на излизане от града посока София - тъпото ограничение на скоростта след табелата на града от 40 км./час е променено на 60. Русе - посока Бяла - първото голямо слизане /на времато имаше кръчма на отбивката в дясно, сега пак май има нещо/ е махнато ограничението от 50 км. и е 90 км/час.
        По неведоми пътища до мен достигнаха новини, че плевенската полиция се е сдобила с поне 3 мобилни камери, които снимат от спрели до пътя необозначени коли. Вече се получават и снимки от заснетите колеги. Карайте умната и късмет....
        Nothing comes from nothing...

Коментар

Колите са две - чисто бели опел астра. Спират край пътя в насрещното платно и снимат.

Коментар

Увеличете обхвата на 496-Засада-90км/ч Разград-Шумен, в двете посоки (между Каменар и Ушинци).
            Снимали са ме с превишена скорост през май с мобилна камера... участъкът е хубав, прав и позволява както високи скорости, така и засичане отдалеч.
            Радар-детекторът не помага, снимат "на пистолет"... преди два дни получих честитка по пощата със специална фото-сесия на автомобила ми на стойност 150 лв.
            Петър Събев

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
              Две промени - Луковит на излизане от града посока София - тъпото ограничение на скоростта след табелата на града от 40 км./час е променено на 60. Русе - посока Бяла - първото голямо слизане /на времато имаше кръчма на отбивката в дясно, сега пак май има нещо/ е махнато ограничението от 50 км. и е 90 км/час.
              По неведоми пътища до мен достигнаха новини, че плевенската полиция се е сдобила с поне 3 мобилни камери, които снимат от спрели до пътя необозначени коли. Вече се получават и снимки от заснетите колеги. Карайте умната и късмет....
              би ли дал координати или номерата на точките?

Коментар

Първоначално публикуван от SWave8500 Преглед на мнение
                Ще направя нов .kml файл, но за да си правите сами новите версии (а и да си добавяте допълнителни точки междувременно) съм написал програмата - макрос за аналога на ексел от безплатния офис пакет OpenOffice.org. Прави се така: сваляте описанието от връзката "EXCEL файл" на paralax.org/garmin; копирате сваления файл "poi speed cams.xls" в някоя папка с кратък път (например "C:\Ndrive"); ако искате резултата да съдържа номера на версията, трябва да преименувате файла, като добавите трите цифри отред (например "065poi speed cams.xls"); отваряте този файл с OpenOffice-Calk програмата за електронни таблици; от менюто "Инструменти" -> "Макроси" -> "Управление на макроси" избирате "OpenOffice.Org Basic"; избирате "Моите макроси" -> "Standard"; ако това е първия ви макрос, избирате "Нов" за да създадете модул, иначе избирате съществуващ (напр. "Module1") и натискате бутона "Редактиране"; поставяте програмния код от текстовия файл на архива, запазвате (меню "Файл" -> "Съхраняване") и затваряте; и най-накрая стартирате "SCamsNDriveCreate" пак от менюто "Инструменти" -> "Макроси". Програмата прави необходимите за импортиране файлове в нова папка "to_NDrive" при ексел списъка (напр. "C:\Ndrive\to_NDrive").
                Програмата работи на следния принцип: всички засади, означени като тип "2" стават скрити радари; всички останали точки (и спийд-камери "3", и камери на светофари "1") стават стационарни радари.
                Новата версия 065 е направена за NDrive / bada и е качена (заедно с макроса) на адрес http://www.megaupload.com/?d=5CJVFDKV.

Коментар

Новата версия 065 е на адрес http://www.megaupload.com/?d=5CJVFDKV (старата 064 е изтрита и долния линк е неактивен).
                  Първоначално публикуван от SWave8500 Преглед на мнение
                  За всички, които ползват NDrive: на адрес http://www.megaupload.com/?d=Q9F4WU7F съм качил архив, позволяващ качване в NDrive v.10 на всички камери и засади от последната версия 064. Архива съдържа и макрос за безплатния OpenOffice.org, с който можете да обработите екселския файл от paralax.org/garmin, така че да си правите сами файловете за импорт при излизане на следваща версия или от ваш собствен екселски файл с корекции и/или добавки (трябва да има същите колони, с данни от 3тия ред нататък). Повече инструкции има в текстовия файл HowTo.txt.

Коментар

М дам - по-лесно е с номерата на засадите, ама до сега не се бях пробвал с ексел да отварям gpx - дано съм уцелил точките:
                    Луковит - засадата е №321
                    Русе - Бяла - засадата е 325, но моля някой от колегите да потвърди точката.
                    Nothing comes from nothing...

Коментар

291 - ограничението е 50 км/ч , в момента е зададено 60 км/ч.
                      LZ1IHM

Коментар

N42 20.330 E25 39.592 - 60 км/ч - камера, но не знам дали е мобилна или статична.
                        Колежката са я снимали, когато е била командировка

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Прегледи:1
Размер:38.7 КБ
ID:5289805 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.JPG
Прегледи:1
Размер:76.5 КБ
ID:5289806

Честитката пристигна с близо два месеца закъснениние. Номерът се вижда ясно, но не и кой кара. Прави ми впечатление, че КАТ ползват някакви карти, които не са актуализирани в близките 10 години.

Коментар

Това е в самото начало на м.Тракия , веднага след кръговото. Или по-точно края на магистралата , преди кръговото на Стара Загора. Там доста често стои патрулка между двете платна.
                          Последно редактирано от milstan; 04-07-11, 09:48.

Коментар

Първоначално публикуван от connann Преглед на мнение
                            N42 20.330 E25 39.592 - 60 км/ч - камера, но не знам дали е мобилна или статична.
                            Колежката са я снимали, когато е била командировка

[ATTACH=CONFIG]345267[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]345268[/ATTACH]

Честитката пристигна с близо два месеца закъснениние. Номерът се вижда ясно, но не и кой кара. Прави ми впечатление, че КАТ ползват някакви карти, които не са актуализирани в близките 10 години.
                            Колега не по темата но на снимката от Приложението по преписката пише номера да завършва на XX XX 67 АВ a на колата ти е 97 ако не се лъжа?!? Може нещо да не съм разбрал!
                            LZ1ZAH

Коментар

Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнение
                              Колега не по темата но на снимката от Приложението по преписката пише номера да завършва на XX XX 67 АВ a на колата ти е 97 ако не се лъжа?!? Може нещо да не съм разбрал!
                              Да, наистина са объркали предпоследната цифра, не го бях забелязал, но на самия фиш, който не съм го снимал, е изписан верният номер. Може би дежурният полицай не е мислил, че има разлика: 6 - 9, зависи от къде го гледаш...
                              Последно редактирано от connann; 04-07-11, 16:25.

Коментар

Само да вметна, че при грешка фиша е невалиден!!! (незаконен) или т.н. пада при всички положения!
                                LZ1ZAH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X