Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Първоначално публикуван от GM™ Преглед на мнение
    Аз в gpx файловете не добавям Proximity, добавям го с POI Loader-а.
    Може да си ги компилираш или по скорост, или по разстояние, зависи кой как му е удобно.
    Аз лично за мен ги правя така:
    За телефона си ги компилирам само по разстояние, защото иначе не съобщава камерите.
    За нувито компилирам само камерите по скорост, redlight и засадите ги компилирам по разстояние, което си е стандартното за самия gpx файл.
    За redlight си ги правя на 150 метра.
    Ето тук може да видиш за какво говоря
    Благодаря! Междудругото тази програмка може да е интересна на някого - EPE позволява модифицирането на gpi, така че да стане като иконка в менюто Накъде:
    http://www.noeman.org/gsm/software-t...ader-more.html

Коментар

Ако някой има проблеми със стартирането на горната програмка да изпълни тези стъпки:
      http://www.ascentive.com/support/new...e=RICHTX32.OCX

Коментар

Благодаря Милстан. За съжаление в момeнта нямам нуви, върху което да експериментирам в момента, но от това което чета изглежда яко. Спомням си имаше едни такива поита на BMW май, които излизха в менюто Накъде? като иконка. Междудругото ето още една интересна програмка, която позволява и конвертиране на тракове (мисля и маршрути) в gpi, както и добавяне на някои други интересни функции към къстъм поитата, които ги няма в POI Loader:
        http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=41588

Отново, на който му е интересно.

П.П.: Може да обединиш предният ми коментар с този. Съвсем съм го обърнал на спам тези дни.
        Последно редактирано от asterix85; 23-03-11, 21:52.

Коментар

Здравейте колеги, днес получих електронен фиш със снимка от мобилна камера в полицейски автомобил, който беше скрит в отбивката за с.Слънчево на автомагистрала Хемус, на 10-тина км преди Варна в посока Варна. Координатите са N43 14.241 E27 42.866 като ограничението е 130км/ч. Камерата ме е снимала в гръб. Пак повтарям, камерата е мобилна, но предлагам да се отбележи като засада, тъй като патрулката е скрита и се вижда в последния момент с периферното зрение!

Коментар

Предлагам:
            333-Засада-50км/ч Драгичево, на разклона за Кулата
            N42.60130 E23.12885

да отпадне, защото вече няма условия за засада там.
            Ако все пак минаващите през Драгичево потвърдят, че
            "онези" още висят на спирката на автобуса, то поне да се коригира скоростта на 60 км/ч.

Коментар

За тази съм писал много отдавна, че трябва да отпадне.

Коментар

Първоначално публикуван от Davide Преглед на мнение
                Здравейте колеги, днес получих електронен фиш със снимка от мобилна камера в полицейски автомобил, който беше скрит в отбивката за с.Слънчево на автомагистрала Хемус, на 10-тина км преди Варна в посока Варна. Координатите са N43 14.241 E27 42.866 като ограничението е 130км/ч. Камерата ме е снимала в гръб. Пак повтарям, камерата е мобилна, но предлагам да се отбележи като засада, тъй като патрулката е скрита и се вижда в последния момент с периферното зрение!
                Давиде, доколкото знам за превишение до 30 км/ч над позовленото не правят въртели с камерите, защото наказанията са малки. Ако ограничението е 130 км/ч, значи до 160 км/ч няма да ти пратят честитка. Ти с колко караш, бе човек?
                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                  Давиде, доколкото знам за превишение до 30 км/ч над позовленото не правят въртели с камерите, защото наказанията са малки. Ако ограничението е 130 км/ч, значи до 160 км/ч няма да ти пратят честитка. Ти с колко караш, бе човек?
                  Аз мисля, че точно там, на отбивката, има ограничение до 100км/ч. Не съм сигурен. Най-добре Давиде да пише с колко са го засекли.
                  последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

мисля, че на 30 вече се взима книжка за 1 месец, а до 30 е фиш 50 лв. В закона си пише кое колкое. Нали приеха уж електронен фиш и сега камерите снимат на конвейр, за да се пращат честитки и събират парички. Капка по капка и прелива хазната

Коментар

Здравейте, във електронния фиш, придружен със снимки, пише: разрешена скорост: 130км/ч; уастановена скорост: 144км/ч; превишаване на разрешената скорост с: 14км/ч. За извършеното от вас нарушение на чл.21,ал. 1 от ЗДвП Ви е наложена глоба 50лв. Пак Ви казвам колеги, че камерата беше мобилна, в патрулка, а не от тези в кутиите. Явно мобилните камери нямат толеранс 30км/ч над ограничението. Това е в общи линии.

Коментар

Ето, колеги, изрежете си го и спазвайте!

Санкции за превишена скорост
                        Превишение на скоростта Населено място Извън населено място Обществен превоз на пътници и опасни товари
                        до 10 км/ч 20 лв. 20 лв. 20 лв.
                        11-20 км/ч 50 лв. 50 лв. 50 лв.
                        21-30 км/ч 100 лв. 100 лв. 150 лв.
                        31-40 км/ч 200 лв. 150 лв. 250 лв.
                        41-50 км/ч 300 лв. 200 лв. 400 лв.
                        над 50 км/ч 350 лв. и 3 месеца;за всеки 5 км/ч над 50 км/ч + 50 лв. 300 лв.; за всеки 5 км/ч над 50 км/ч + 50 лв. 500 лв. и 3 месеца; за всеки 5 км/ч над 50 км/ч + 50 лв.

Коментар

Че тя точността на скоростометра е +/- 10 км/ч. При 110 това означава 11 км/ч и вече си за 50 лв. Така ли го измислиха умниците?
                          Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Миналия месец казаха, че започват да настройват камерите да те снимат, ако си с 10км/ч отгоре. Предполагам вече са ги настроили. Така че като видите камера, гледайте да не сте с повече от 10км/ч над разрешеното.
                            [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

До 10 дни ще заработят всички стационарни камери на „Пътна полиция”
                              От вчера стационарните радари, които снимат нарушители по най-натоварените пътища у нас, вече правят снимка на всеки водач, превишаващ скоростта с над 24 километра.

Коментар

Първоначално публикуван от Davide Преглед на мнение

Минах 3 пъти от там. Наистина единия път имаше патрулка скрита в отбивката. Ограничението обаче в зоната на отбивката (около 500 метра) не е 130, а 100км/ч! Така че внимавайте, много хора могат да се подведат от това, че карат по магистрала и да се окажат заснети!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X