Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Благодаря колега Гадев,

Само питането ми е откъде да намеря .ov2 файлове с българските камери, засади и тям подобни гадости?

Благодаря

Т
    Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Например от тук:
      http://forum.pocketbulgaria.com/view...285202#p285202

Коментар

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
        Ако е възможно - пусни снимките тук.
        Аз ще снимам за наличие на обектив. Колегата gadev вече е постнал снимки:
        Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
        [ATTACH=CONFIG]311584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]311586[/ATTACH]

Колеги, внимавайте!
        42.990902 N 27.794979 E
        Кутия за камера наистина има. Кутията е празна. Мястото е 100м след бензиностанцията на Лукойл в посока Варна-Бургас, точно до сградата на Горското . Мисля да коригирам последната версия. Ограничението е 50км/ч, защото знак за 40км/ч не видях. Има липсващ знак(последната снимка), който може и да е бил 40км/ч, но сега го няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Morskiq222 Преглед на мнение
          Аз ще снимам за наличие на обектив. Колегата gadev вече е постнал снимки:
          кутията на Ст.Оряхово НЕ е празна вече. Работи здраво. Един приятел получи честитка, така че внимавайте.
          последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Нова засада на изхода от София в посока Калотина веднага след моста след магазин Метро. Ограничение 90 км/ч . Веднага след табелата за край на София повечето шофьори ускоряват над 90 км/ч и на спускане по моста който е със завой и няма добра видимост чакат полицаите с радар. Вече за трети път ги засичам.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от alexmitrany Преглед на мнение
              Нова засада на изхода от София в посока Калотина веднага след моста след магазин Метро. Ограничение 90 км/ч . Веднага след табелата за край на София повечето шофьори ускоряват над 90 км/ч и на спускане по моста който е със завой и няма добра видимост чакат полицаите с радар. Вече за трети път ги засичам.
              Там пък къде има място да си оставят колата?
              [URL="http://dobavi.info/cars/Volkswagen/"][IMG]http://dobavi.info/cars/Volkswagen/m14836.gif[/IMG][/URL]

Коментар

Сори за спама!

Коментар

Първоначално публикуван от darkstar_ Преглед на мнение
                  Та може ли някой, все пак, да каже нещо по тези въпроси?
                  Онзи ден пътувах натам. Първата засада не я видях, но никога няма гаранция, че някога няма пак да цъфнат на любимото си място.
                  Второто наистина е преброителен пункт на КАТ, но до пътя има нещо, което наподобява кутия на камера, така че не знам..

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                    кутията на Ст.Оряхово НЕ е празна вече. Работи здраво. Един приятел получи честитка, така че внимавайте.
                    Верно е, работещ в съседство ми каза, че снимала по около 200 снимки на ден(информация от полицаите, които вземали данните)!

Стара засада, но я няма в базата:
                    N43°08.271' E27°49.106' (43.137850, 27.818433) След магистралата в посока Бургас, преди Харамията. Ограничение 80км/ч

N43°02.479' E27°51.012' (N43.041317 E27.850200) Преди ''червения мост'', ограничение 90км/ч

Коментар

Има място влизат в канавката. Явно мястот е много вървежно.

Коментар

Първоначално публикуван от alexmitrany Преглед на мнение

Има място влизат в канавката. Явно мястот е много вървежно.
                        Винаги съм чакал да се появят там
                        Другото място където винаги ги чакам е зад храста преди светофара на Метро, в посока София. Виждал съм ги веднъж, но ограничението там е 40 км/ч

Коментар

Първоначално публикуван от lapostolov68 Преглед на мнение
                          Второто наистина е преброителен пункт на КАТ, но до пътя има нещо, което наподобява кутия на камера, така че не знам..
                          Къде точно е това "нещо"? Ако имаш път натам скоро, или ако някой друг минава често от там, може ли да спре да изпие една кола/кафе и да огледа/снима какво има?
                          Ако никой не го направи - ще отида аз, но не знам кога ще е по-точно...

Коментар

Малко засади в гр. Ямбол. До този момент нямаше нужда да ги пускам, защото от дъжд на вятър бяха там, но вече доста често ги засичам да дебнат.
                            1. бул. Граф Игнатиев 40км - N42 28.870 E26 31.042
                            2. Боровец 40км - N42 29.165 E26 31.156
                            3. вход на градски парк - N42 29.341 E26 29.987 (за това място вие преценете, защото са почти всеки ден там, но не за скорост, а за забранен завой НАЛЯВО, където е входа за парка и Спортната зала, а в нея играят БК Ямбол т.е. доста често се посещава)
                            4. Д. Благоев 40км - N42 29.399 E26 29.877
                            В София от Макси до Околовръстното също има 2-3 места (в 3-4 от 10 са случаите), на който много чакат, но за там точни координати в момента не мога да дам.

Координатите са взимани от МапСърс-а, така че се надявам да са точни.

Поздрави
                            Последно редактирано от apetrov; 30-05-11, 12:42.

Коментар

Първоначално публикуван от bebcho Преглед на мнение
                              Поздравления колега работи файла на Ндрайв, само имам въпрос сега като излезе 065 версия какво правим може ли файла който е тук да го презапишем или ти трябва да направиш файла, С какво указваш засададите да са като скрити камери с коя програма. Също така камерите на сфетофарите с каква настройка ги правиш пак ли са като засади или тех ги няма вкарани.
                              Ще направя нов .kml файл, но за да си правите сами новите версии (а и да си добавяте допълнителни точки междувременно) съм написал програмата - макрос за аналога на ексел от безплатния офис пакет OpenOffice.org. Прави се така: сваляте описанието от връзката "EXCEL файл" на paralax.org/garmin; копирате сваления файл "poi speed cams.xls" в някоя папка с кратък път (например "C:\Ndrive"); ако искате резултата да съдържа номера на версията, трябва да преименувате файла, като добавите трите цифри отред (например "065poi speed cams.xls"); отваряте този файл с OpenOffice-Calk програмата за електронни таблици; от менюто "Инструменти" -> "Макроси" -> "Управление на макроси" избирате "OpenOffice.Org Basic"; избирате "Моите макроси" -> "Standard"; ако това е първия ви макрос, избирате "Нов" за да създадете модул, иначе избирате съществуващ (напр. "Module1") и натискате бутона "Редактиране"; поставяте програмния код от текстовия файл на архива, запазвате (меню "Файл" -> "Съхраняване") и затваряте; и най-накрая стартирате "SCamsNDriveCreate" пак от менюто "Инструменти" -> "Макроси". Програмата прави необходимите за импортиране файлове в нова папка "to_NDrive" при ексел списъка (напр. "C:\Ndrive\to_NDrive").
                              Програмата работи на следния принцип: всички засади, означени като тип "2" стават скрити радари; всички останали точки (и спийд-камери "3", и камери на светофари "1") стават стационарни радари.

Коментар

КАТ изключва 30 от 63 камери с радари

Куршум пък, изстрелян от мощна карабина, пронизал кутия от снимащ радар на магистрала “Хемус”
                                ....
                                По време на атентата кутията е била празна, тъй като снимащият радар, производство на фирмата “Сименс”, е бил на лабораторни тестове. Когато експертите дошли да го монтират на мястото му, видели дупките. Те били от двете страни в дебелата към 5 мм ламарина.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X