Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какъв GPS да си купя!

Мойто нюви 205 записва лог постоянно фабрично. Има опция в настройките които можеш да ти се покаже от къде си минал като оцветена линия. И по нея би трябвало да може да се върнеш. Само че като излезеш от пътя трябва да му дадеш опция офроад за да не те лепва към някой път или пътека от картата. Аз нямам опит с офтоад карането , единствено съм го пробвал на разходки в гората пеш. Незнам ръчните апаратчета какви възможности имат повече но мойто си ми върши идеална работа. Освен това колегите с подобни машинки откючват скрито меню за запис и възпроизвеждане на трак което може да ти свърши работа само ако после го опработиш с компютър.
    Като си купувах мойто апаратче разпитах познати и общото мнение беше всички авомобилни навигатори вършат една и съща работа само че по скъпите са с малко повече "ненужни" екстри и възможности.За това си купих най евтиното и до сега за целите ми върши идеална работа. Случвало ми се е да засичам липса на фунционалност но не е била от решаващо значение. Брат ми си взе преди няколко месеца от пловдивския панаир навигатор гармин за 600 кинта и да ти кажа върши за нуждите ни същата работа. Има по-голям дисплей но пък на мен не ми харесва защото му заема цалата панорама отпред. Има повече екстри но според мен не си струват повечето пари.
    Ако искаш нещо по спешъл за офроад вземи си Колорадо. Гледах ги в ебея ги има за по 280 лири.
    Garmin nüvi® 205 (Денка)
    Nissan X-trail

Коментар

Вече си поръчаш нуви 1350+ БГ и Европа дано несъм сбъркал.

Коментар

anastaspeykov Подкрепям мнението, аз взех 215W заради синия зъб върши идеална работа нямам оплаквания, както каза колегата пише от къде минаваш. Е липсват му някой "лиготий" които имат моделите от висок клас, но за 300 лева толкова за 600 повече.

Коментар

Колега, batstako
          колко му е вътрешната памет на твоето нуви 215W. Интересуа ме колко свободна има за карти.
          Благодаря за отговора!

Коментар

• Евтина алтернатива за GPS (PNA)

Здравейте,

Това е коментар за начинаещите -които искат но се чудят какъв ГПС да си купят.

След известно умуване и доста четене - се спрях на това :

http://cgi.ebay.co.uk/5.0%22-GPS-NAV+Bluetooth+4GB-TF-Card-Atlas4-(09-maps)-S_W0QQitemZ280425176701QQcmdZViewItemQQimsxq20091124?IMSfp=TL091124188003r37599

от E-bay

има и по-евтини алтернативи - достатъчно добри и в ............

за тези китайски машинки има много изписано и много софтуер в..........................
            Хубавото им е че може да служат и за други цели - филми, музика, снимки ...
            Освен това с малко труд може да се подкара почти всякакъв ГПС софтуер. Имаш си и екстри като FM трансмитер и ВТ.
            Последно редактирано от Pacific; 17-01-10, 22:26.

Коментар

Тези навигации съм ги виждал наживо и са малко зле,но за толкова пари толкоз.Резолюцията им е гадна,но хубавото е че можете да подакарате на тях Sygic,IGO,TomTom и Garmin.Гармина идва на някои от тях тежичък.Също така на някой от тях филмите насичат,но както казах за толкова пари толкоз.В съотношение цена-качество е добро решение.

Коментар

• Помощ за GPS или ........

Колеги много съм зле в тая област ПОМАГАЙТЕ.
                Някой ако може да ми посъветва какво устройство(GPS ,GSM...) да взема за ефективно използване на руските топографски карти 1:50 000.Държа само на тези карти.Ако има някой за продан подобно "нещо" да пише след демонстрация ще го купя.
                Помагайте

Коментар

• До: Помощ за GPS или ........

на теб май ще ти трябва ръчен гпс. разгледай темите тук : http://forum.offroad-bulgaria.com/fo...play.php?f=344
                  последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Кажи за какво ти трябва?
                    За кола или пеша ....
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Бе...вземи си кой да е телефон или китаец с Уиндоус, GPS, и възможност за карта над 5Gb.

ПП Румба, аз си езех за в къщи с 17" монитор и МТК чипсет.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Garmin Colorado/Oregon/Dakota или някакъв PDA за да може да ползваш OziExplorer CE.
                        "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от severus Преглед на мнение
                          Колеги много съм зле в тая област ПОМАГАЙТЕ.
                          Някой ако може да ми посъветва какво устройство(GPS ,GSM...) да взема за ефективно използване на руските топографски карти 1:50 000.Държа само на тези карти.Ако има някой за продан подобно "нещо" да пише след демонстрация ще го купя.
                          Помагайте
                          Ако искаш да минеш по-тънко и имаш вече GSM с малко повечко памет пък ако има и слот за допълнителна карта си вземаш само един блутут GPS приемник и програмата Mapnav (написана на Java така че не ти трябва смартфон убезателно) и си готов да си качваш руските топокарти. Но все пак кажи по конкретно за какво ти трябва че да те ориентираме по-точно.

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                            Вече си поръчаш нуви 1350+ БГ и Европа дано несъм сбъркал.
                            И аз на скоро си взех такъв, взех си го заради функцията Lane Assis а и ми излезе около 360 чистак новиък но не ми допада че firmware е малко бавничък спрямо 255W :/ макар и след ъбдейт :/
                            дали ще има чалъм да се смени или .... :/ ?

Коментар

Аз личко ползвам МИТАК МИО А 501 е модела той е със тъчскриин и е готин но е и в сущтото време и телефон готоно моделче малко е дебеличак като навигация си е имах предвид че за телефон е дебеличак но аз съм адски доволен от туй чудо. Бих го предложил като модел но не е много дори почти не е популярен.

Коментар

• Избор на GPS приемник

Здравейте, решил съм да си купя 4.3' GPS. Молбата ми е ако може да ме посъветвате какъв да е той. Ще се ползва в кола и на мотор. Благодаря предварително.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X