Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Помощ при избор на GPS

Ми виж им цените в сайта. И двата стават. Скоро гледах в техномаркет итрекс 20 на промоция, ама не помня точно колко. Аз съм с по-стар Легенд, ама ми върши работа. И в гората и в чужбина.

Коментар

Разликата в цените е малко над 100 лева.
      Симеон Симеонов - 0878666200
      Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
      Suzuki - A way of life

Коментар

Някъде четох, че итрекса работи и с ГЛОНАСС, а в Гармин не го споменават. Но не съм навътре в материята. Има колеги по-знаещи, сигурно ще се намесят.

Коментар

Аз съм убеден че Дакотата е по-добра.
          http://www.garminclub.bg/index.php?P...sg5461#msg5461

Коментар

Нещата клонят към Дакотата 20.Ще изчакам да събера още малко мнения и тогава ще купувам.
            Симеон Симеонов - 0878666200
            Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
            Suzuki - A way of life

Коментар

Новите трекс работят и с глонас и държат сигнала уникално добре!

Купих си за колелото един етрекс 30, защото има 3д компас за разлика от 20 и има ант+ т.е. може да се връзва с безжични аксесоари като монитор на пулса и др. Разликата между дакотата и етрекс-а освен глонас-а е и това че дакотата е тъч екран, което е доста неудобно за мотора, защото като се нацапа с кал и не можеш да пипаш по екрана. Отделно и екрана е по уязвим на счупване. Минуса на етрекс-а е че се пише бавно, защото не е тъч. Ако често търсиш нещо или записваш имена на точки това ще те бави. Лично за мен не е проблем. Горните два модела са по добри за пешеходни нужди, защото издържат много на батерии, малки са и са леки. Що се отнася до ГПС за мотоциклет, там изискването за голям екран е важно ако искаш да гледаш нещо в движение. С горните модели за да видиш нещо ще трябва да спреш. За мотоциклет минималният размер е може би 78s. Това е и най подходящият гпс според мен за леко ендуро и каране в гора и пътеки. За пътнически мотоциклет Нюви500, зумо 200, зумо 660 и монтата са препоръчителния избор.

Коментар

Също забравих да спомена, че при ползване на мотоциклет на горските модели съществува проблема, че не може да им се върже външно захранване, защото usb буксата не е водо и вибрационно устойчива. Единствено 78-цата има опция за водоустойчивост захранване. Монтаната и зумото си имат стойки за мотоциклет, които са водоустойчивост. Имайки в предвид че ще се разчита на батерии, пак е по добре уреда да не е с тъч екран, защото се вижда много по добре.

Коментар

Здравейте,може ли да ми препоръчате GPS до 400 лева ? Ще се използва главно за България ... единственото условие е да има гласова команда на български и като цяло да е на български . Благодаря.

Коментар

@torinooo, като начало разгледайте тук, в последствие ако нещо не е ясно питайте.
                    Доброто не струва скъпо, но много се цени !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X