Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв GPS да си купя!

Първоначално публикуван от Garminn Преглед на мнение
    Щом ще пътуваш с кола взимай си Нюви и въобще не му мисли ! Добри цени, лесен за употреба, и има карти.
    Така е.
    Препоръчвам по големи дисплеи, за да е по лесно за следене.
    Има 3,5 4,3 и вече 5,2 инча.
    Разбира се- парите на GPSите при по големите дисплеи вървят нагоре.
    Имам и познат който следи картата на отворен лаптоп на предната седалка, но аз лично не съм фен на такива екстравагантности.

Коментар

Аз се втурнах напред и си купих Nuvi 760 със Offroad картата. Много съм доволен, единственият проблем който имах беше с няколко MP3-ки които ми забиха навигацията няколко пъти.

Специално за 760 който има вграден Bluetooth трябва да спомена че, е изключително удобно handsfree. Четене и писане на SMS-и става вече детска игра, като говориш е доста приятно. А това, че има FM тунер се оказа огромен + в градът.

Препоръчвам го на хора които искат голям дисплей и малко глезотиики. На мен това ми спести 300лв за MP3 player за колата и handsfree за телефона.
      One Planet, One Internet!
      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Здравейте
        От известно време мисля да си купя GPS,но съм абсолютен ламър
        гледайки цените в интернет попаднах на няколко предложения от Англия
        и понеже имам приятелка там,която може да закупи вместо мен устройството и да ми го донесе,мислите ли че е удачна и изгодна покупка на ето този модел за цената ,която е посочена в сайта
        http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...ification#spec
        Благодаря ви предварително
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Всички GPS-си в техномаркет, технополис, Германос, и другите сериозни най вероятно са с OFRM Geotrade. Може да проверите със сигурност ако вътре има книжка на картата която изглежда ето така:

Отделно на опаковката има лепенка че картата вътре е на Български език.

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
            Здравейте
            От известно време мисля да си купя GPS,но съм абсолютен ламър
            гледайки цените в интернет попаднах на няколко предложения от Англия
            и понеже имам приятелка там,която може да закупи вместо мен устройството и да ми го донесе,мислите ли че е удачна и изгодна покупка на ето този модел за цената ,която е посочена в сайта
            http://www.comet.co.uk/shopcomet/pro...ification#spec
            Благодаря ви предварително
            Ако ще го ползваш в основно в България, по добре си го купи от там с инсталирана карта. Ако искаш да го ползваш основно из Западна Европа обаче, бих ти препоръчал Томтом One XL или GO. От личен опит споделям, че е супер, дори и със старите карти....
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Някой има ли gps Wayteq? Излезна някаква промоция в Офис 1 и не знам струва ли си. Имат ли възможност да им се инсталират други карти, дали дават бъгове???

Коментар

Само да добавя, че повечето навигаций за кола нямат опцията за запазване на track-ove, по-новите модели обикновено помнят последния изминат маршрут (което пак е нещо)...Колкото POI те наистина могат да се записват навсякъде и по всяко време, но ако на картата няма път при тях (както накои градове не са разработени подробно) малко трудно е навигирането до тях...
                Иначе и аз препоръчвам Garmin.

Коментар

Какво преставлява Офроуд карта на българия.. на коя марка GPS..е най-одобна? искам GPS... с горските пътища.. или нещо такова.. какво ще ме посъветвате...

Благодаря ви..
                  лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

Имам Колорадо 300 ,но в софтуера няма Български.Можели някой да му вкара Българско меню срещу заплащане.
                    [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Vlady_Rumenov Преглед на мнение
                      Какво преставлява Офроуд карта на българия.. на коя марка GPS..е най-одобна? искам GPS... с горските пътища.. или нещо такова.. какво ще ме посъветвате...

Благодаря ви..
                      За Оффроуд картата можеш да прочетеш тук. Това е карта на България с доста подробно нанесени населени места и навигация по улици. Има и прилично количество черни пътища. Можеш да я използваш на всеки GPS приемник от марката Garmin, но какъв трябва да бъде той, ще решиш след като теглиш чертата за какво ще го ползваш - за автомобил, пеша по горите или с тва чудо на аватара ти. За различните предмазначения има и различни модели. Ако в тази тема повдигнатите въпроси са малко като информация, питай.
                      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от hil Преглед на мнение
                        Имам Колорадо 300 ,но в софтуера няма Български.Можели някой да му вкара Българско меню срещу заплащане.
                        Прочети тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=26170&page=10

Коментар

Пред избор

Колеги,изправен съм пред избор на ръчен ГПС за ендуро.Спрял съм се на следните 2 модела eTrex Legend® HCx и GPSMAP® 60CSx.Нямам преки впечатления за никой от тях,но най-вече ме интересува кой вериант на OFRM Geotrade 4.80 е подходящ за всеки от тях?Анонсирани са стандартни,олекотени,топографски и подвидове,но не се ориентирам на кой уред,коя версия ще върви по-добре.Благодаря,предврително,за вашата помощ!
                          Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

моля ви за съвет

Приятели, реших да си купя GPS GARMIN за лек автомобил, но колкото повече чета из форума, толкова повече се обърквам. Главата ми взе да припушва. Затова ви моля, дайте съвет за бъдещата ми покупка :
                            - големината на екрана е без значение
                            - да има гласова навигация на български
                            - да има подробна карта на България ( малките села )
                            - да може да "начертава" минат маршрут и в последствие да го ползва повторно (предполагам че това са тракове или дестинации, които се добавят софтуерно чрез компютър към съществуващата карта или директно се изчертават върху нея )
                            - да има място евентуално за "наливане" на друга карта ( например за Гърция )

Дано не ви затрудня

Коментар

До: моля ви за съвет

Четох във форума, че nuvi 200BG ще ми свърши идеална работа за България. Предполагам че няма да е проблем да сложа карта на Гърция например.
                              Ще има ли достатъчно памет или трябва да купувам допълнителна SD карта.

Коментар

До: моля ви за съвет

...или направо да си купувам nuvi 250 bg с карта на България и Европа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X