Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв GPS да си купя!

Ще ми е нужен главно за България, за автомобил, но и за пеша, за това ми се иска да има и възможност да се вижда и някакъв релеф.
    Четирицифрените модели не са ли по-нови варианти на трицифрените? Какви са им слабостите?
    Вярно ли е че батериите на моделите с по-големи екрани държат по-малко?

Коментар

• Съвет за Навигация

Здравейте,

От няколко месеца ми се налага да пътувам извън страната. Използвах навигацията на телефона ми, но доста често ми даваше проблем, губеше сигнал и т.н. За да спестя нерви и пари, реших да си купя навигация. Затова ви моля за експертния ви съвет за най-удачен модел.

С риск да бъда отегчителен бих желал да поясня, че навигацията ще се ползва главно извън страната. Като приоритет е карта на Турция или по-точно Истанбул.

Разгледах моделите в магазините (Технополис,Техномаркет) и видях че са главно Гармин 1XXX серията. Парите които съм готов да отделя са около 400 лв като насреща бих желал главно надеждност.

Благодаря Предварително.

Коментар

• От: Съвет за Навигация

нюви® 1450T мисля че ще ти свърши чудесна работа.

Плюсовете са:

голям екран

Lane assist (junction view)

трафик инфо (в Турция няма) но в България вече има
        Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Да, това бе един от вариантите, на които се бях спрял. А ти имаш ли преки впечатления от него. И наистина ли има проблеми с рестартиране и блокиране, както пишат в други теми.
          От навигацията на Нокиа съм доста разочарован, е все пак си е безплатна де. От 4 маршрута, които бях задал само на 1 ме упъти правилно.

И искам да питам дали ще се налага да си слагам допълнително карта на Турция.

Коментар

Да ще се наложи да слагаш допълнително карта на Турция.

Нямал съм пряк контакт 1450Т, имам 255WТ (железен) но е спрян от производство....
            Nuvi 1490T DeLuxe 5.11

Коментар

Последната CityNavigatorEurope2012.10 е доста прилична за Турция. Поне в Истанбул ми правеше по добри маршрути от NavCity.

Коментар

Aз купих с поръчка по Нета I Go Amigo, 2 GB, Хонг-Конг, 90 лв. Има почти всички карти и се ъпдейтва безплатно.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Все пак бих оценил мнението на някой, който има директни наблюдения над модела.

A каква е цената на City Navigator Europe?

Коментар

Така спрях се на два модела 1450 и 2450.
                    Бих желал съвет кой от двата да избера?
                    Видях че 2450 има възможност за планиране, преглед и оптимизиране на маршрути.
                    Това от полза ли е или са само пари на вятъра? Важи ли същото за Traffictrends и Mytrends.

Благодаря предварително.

Коментар

Здравейте ,препоръчайте ми автомобилен навигатор Гармин за около 500 лв.

Коментар

Със или без ДДС?
                        Nothing comes from nothing...

Коментар

• Помощ при избор на GPS

Здравейте,предстой ми покупка на ръчен ГПС Гармин,обаче не знам какъв модел да избера.
                          Ще го ползвам на мотора докато карам на някъде и е добре да има качен трак на нашите офроуд пътища.Ще бъде ползван и за пешеходен туризъм.Добре е да има компас,да показва максималната скорост,средна скорост и т.н.Да мога да си чертая и качвам тракове.Не съм на "ти" с ГПС-ите и за това се обръщам към вас.Благодаря предварително.
                          Симеон Симеонов - 0878666200
                          Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
                          Suzuki - A way of life

Коментар

• От: Помощ при избор на GPS

Модели като Dakota 20 и eTrex 20 ще ми вършат ли работа ?
                            Suzuki - A way of life

Коментар

Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнение
                              Модели като Dakota 20 и eTrex 20 ще ми вършат ли работа ?
                              Итрекса със сигурност. И работи със АА батерии. За Дакотата - не знам.

Коментар

Тя и Дакотата е със AA батерии.Въпроса е кой ГПС на Garmin ще ми върши работа за най-добра цена.
                                Suzuki - A way of life

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X