Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв GPS да си купя!

Малко ме съмнява на 200W да е било над 1Гб (както мислиш 1,5Гб) защото те се водят регионални и паметта им е колкото да се качи даден регион от CNEU. На Nuvi250W беше около 1.5Гб и новата CNEU2010 не влизаше вътре.
    Преди имах 200W , но за съжеление не си спомням.
    На Nuvi710 е само 480 Мб.

Коментар

Благодаря, milstan!
      Ще изчакам да ми попадни нуви 215w.

Коментар

Отивай в някой магазин и ги помоли да го вържат към PC.

Коментар

Вчера ходих до Техномаркет (гр.Хасково) но нямат в наличност.

Коментар

Здравйте, днес случайно видях в един магазин китайска навигация 5 инча, с качена igo и гармин, има и ФМ трансмитер и блутуут. Цената му е 300 лв. На кутията пише само GPS нищо повече. Има гаранция една година. С 2гб карта. Има и windows explorer. Черна на цвят с оранжев кант. Някой виждал ли е подобно нещо, и някакви отзиви?Аз в джипа ползвам лаптоп 10 инча, но той не става за служебната кола, и сега търся някаква по евтина навигация, но задължително да има блутуут за гсм.При тази е хубаво, че става и за гармин и за иго, а има и една година гаранция. Какво мислите?
            Discovery I, 300 TDI

Коментар

http://forum.pocketbulgaria.com/view...p?f=49&t=29651
              В същия форум в "Борса" ги има на двойно по-ниска цена. А и не само там.

Гармин работи , но не е идеално. Бавно изчертава картата , още по-бавно преизчислява маршрута при отклонение.

Коментар

Мда разгледах отзивите, евтино, ама китайско, няма смисъл, благодаря!
                Discovery I, 300 TDI

Коментар

Те машинките си работят , нищо им няма. Но за Гармин не е най-доброто решение.

Коментар

Помощ при избор на навигация

Колеги нужна ми е помощ при избор на навигация. Искам да може да оставя следи - "да записва тракове". Обадих се в представителството на гармин и само ме объркаха двуомя се между два модела нуви 1300 с БГ за 369лв. и нуви 765Т с БГ за 669лв. Моля помогнете или ми препоръчайте друг модел гармин.

Коментар

• До: Помощ при избор на навигация

Колеги казвайте си мненията, че мисля до довечера да си имам нова навигация

Коментар

Ако не кажеш, за какво мислиш да го ползваш. няма да получиш смислен отговор. Универсални навигации НЯМА.

Коментар

Навигация за кола, или туристически (ръчен) приемник?
                          Всички туристически записват тракове. От автомобилните само определени модели - чети тук:
                          http://www.garmin.bg/?s=4&c=4&g=10

Избираш модели и сравмняваш параметрите. Търсиш да има "памет за следи". Според сайта и двата модела, които си избрал имат. От двата, 765Т е (много) по-добрия модел
                          "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

• До: Какъв GPS да си купя!

Трябва ми такава навигация, че да я ползвам на всякъде, със колата-доста пътувам и разбирасе извън пътя с моята витарка няма да ми е излишно да записва тракове. Мисля че съм достатъчно ясен за какво ми е необходима тая джаджа. Четох няколко странички назад, че нуви 265 можела да пише тракове вярно ли е?

Коментар

Ми че то и Нюви 205 дето е 230 кинта записва къде си ходил. Може би ако трябваше да си купувам сега пак апаратче бих си взел нещо с по голям екран, но и това има недостатъци.
                              Garmin nüvi® 205 (Денка)
                              Nissan X-trail

Коментар

Първоначално публикуван от anastaspeykov Преглед на мнение
                                Ми че то и Нюви 205 дето е 230 кинта записва къде си ходил. Може би ако трябваше да си купувам сега пак апаратче бих си взел нещо с по голям екран, но и това има недостатъци.
                                Аз говоря за оставяне на следи пример:
                                караш извън картата на нувито например по поляната или в гората и то ти записва откъде минаваш и ти знаеш от каде да се върнеш или откъде да минеш следващия път по същия маршрут.
                                Това нещо кои навигации го имат като изключим ръчните за пешеходци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X