Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв GPS да си купя!

Една подробност по отношение на стойките - трябва да ги почистваш честичко иначе започват да падат от стъклото. Хич не е приятно току що да си се бръкнал макар и за най-евтиния модел и да останеш без него заради прах по съкшъна или в най-добрия случай без екран.
    По изказалите се "жертви" на Garmin ще кажа само "Get GARMIN or get lost"

Коментар

Почистването на стъклото има и друг добър ефект, предпазва от счупване на стъкла и кражби
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Предлагат ми нюви 255W от Англия на мнооого добра цена. Малко по-горе в темата стана дума, че на моделите 2ХХ може да се сложи българско меню, та въпроса ми е КАК? С Web Updater става ли или е друг начина? И да очаквам ли някакви проблеми поради това, че не е фабрично с БГ меню?

Благодаря!

Коментар

БГ менюто би трябвало го има в устройството още при производството.
          Ако БГ глас и текст не са качени в устройството още с продажбата му, може да се добавят по всяко време с WebUpdater.
          Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
          GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Някой има ли представа МИО C725 с какъв софтуер работи и дали може да му се сложи Гармин?

Коментар

Доколкото съм запознат само ТомТом и Гармин са с линукс. Всички останали са Вино-и-боза базирани и подлежат на отключване и работа с всякакъв навигационен софтуер в т.ч. и на Гармин.

Коментар

Колеги,
                някой ще ме светни ли, колко е вътрешната памет на нуви 215w ?
                Благодаря!
                Последно редактирано от egeniv; 05-11-09, 11:39.

Коментар

Би трябвало да е малко под 1GB, но за по-точно може да се провери след свързване с компютър .
                  Животът се мери не с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха
                  GARMIN nuviCam LMT, GARMIN nuvi 200

Коментар

Благодаря!
                    Хайде бе хора някой с нуви 215W да каже колко му е вътршната памет. Решил съм да си купя и такъв гпс от Геотрейд ама дали има място вътре да му кача няколко карти на регионални държави.

Коментар

Според данните на Геотрейд има слот за SD карта. Значи можеш да качиш каквито си искаш карти. Ако не на едно то на няколко SDта. Ама нещо скъпичко ми се види това Нуви. Ако ще го ползваш в гората провери добре, че имаше някакви оплаквания от шумата и дърветата ама не знам точно за кои устройства ставаше дума.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

На SD-то тъкмо се хваща картата на Европа, затова ме интересува вътрешната памет. Като си обединя няколко съседни държави да се поберат вътре в нуви 215W.

Коментар

Ако се окаже, че тия Гармини не понасят HC карти няма да знам какво да мисля за тях.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Хайде бе хора някой с нуви 215W да каже колко му е вътршната памет, като го закачи за компа. Спешно се нуждая от тази информация.
                            Благодаря !

Коментар

На Nuvi205 паметта е 938 Мб. Предполагам , че разликата е само в блутута и екрана на двата модела.

Коментар

Благодаря ти за кой ли път milstan !
                                Наскоро ми попадна едно нуви 200W (поне така пишеше в/у него) и паметта му бе някъде около 1.5ГБ, на 215W ако е толкова ме устройва идеално, защото наскоро си продадох 250, а 760 тръгна за Австрия за жалост за трети път без мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X