Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: моля ви за съвет

Съвет от мен купи си Гармина с карти на БГ и европа най добрия вариант 250 -ка или 200 ти върши перфектна работа ако го ползваш само за Бг и от време на време по цивилизованите държави

Коментар

Кое NUVI да взема?

Здравейте колеги!От месец се чудя кое nuvi да си взема.Чета из форума за моделите който съм си набелязал и все още не мога да реша.Молбата ми е да ме посъветвате за избора.
      Спял съм се на 255W,215W,265W,760,765T
      Моля за помоща ви!Благодаря предварително

Коментар

До: Кое NUVI да взема?

Разликата е само в наличието на блуту и големината на вътрешната памет. Аз лично 765 го изключвам , защото е много бъгаво и в БГ не му се ползват функциите. Nuvi 760 има и FM предавател , но моя никога не съм го използвал. За останалите си прецени сам.
        Ако не ти трябва блуту за мен варианта е Nuvi255W. Това си е лично мое мнение.

Коментар

До: Кое NUVI да взема?

765T Има 3D на сгради и магистрали . В голяма част от европа тази функция може да се ползва . В България скоро няма да може така че прецени си ... За мен също 255W е добър вариант .
          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

До: Какъв GPS да си купя!

Доста прочетох и с Вашето мнение се спирам на 760.Още утре ще си поръчам от Геотрейд.Предпологам ще ми дойде с новата карта!?
            До скоро!

Коментар

В моделите , които завършват на "5" има едно много ценно за мен нововъведение. На главния екран в режим навигация горе в ляво показва посоката на следващата маневра. Така знам коя лента трябва да държа на непознати кръстовища , особено в България , където указателните табели са на невидимо място. На останалите модели трябва да натиснеш горната лента на екрана за да видиш посоката на маневрите. Иначе 760 има възможност направо да зареждаш предварително създадени маршрути в MapSource , останалите не могат.

Коментар

760 в Геотрейд няма наличен, всички модели които завършват на 0 са спрени от производство с изключение на 5000,550 и 500 . Насочи се към модел, който завършва на 5 . Примерно 765 или 765Т .

Коментар

Първо на 765 се спрях,но попрочетох из форума,че имал проблеми,забивал нещо!?Има ли нещо вярно

Коментар

Първоначално публикуван от vvf Преглед на мнение
                    Първо на 765 се спрях,но попрочетох из форума,че имал проблеми,забивал нещо!?Има ли нещо вярно
                    Има нещо вярно, аз в момента ползвам точно такъв и наистина понякога забива безпричинно, намира сателитите много бавно ако се включи по време на движение но съм на 99% сигурен че със следващия ъпдейт на фърмуера тези проблеми ще бъдат изчистени ... а и 760 също бавно намира сателитите ако се включи в движение .

Коментар

Здравейте отново!В лутане из форума и други знайни и незнайни сайтове не намерих мнения за nuvi 265WАко може някой запознат с този модел,моля дайте мнения-плюсове и минусиЩе бъда много-много благодарен!!!Благодаря предварително

Коментар

Широк екран , голяма вътрешна памет , Блутут , запис на тракове - малко непретенциозно бижу.

Коментар

Здравейте колеги!След многото прочетено за GPS-ите най-накрая се сдобих с апаратчето от което имах нужда-nuvi 265w.За сега нямам кой знае какви впечатления от него,но пробвах Bluetooth с телефона и работи перфектно.Качеството на разговора е много чисто и най-готиното е,че нувито звъни с тона на телефона

Коментар

Здравейте колеги,
                            искам да си закупя навигация за автомобила.
                            Но съм доста "бос" в тази сфера. И след като потръсих информация на няколко места в интернет, реших да попитам тук за съвет относно марка/модел. Прегледах важните теми тук, консултирах се и в няколко хипермаркета за техника и се насочих към покупката на Гармин (нуви 200). Но от описанието на този модел излиза, че е с карти само на БГ. А на мен ще ми трябват и такива на западна Европа и особено Гърция. В магазина ми казаха, че карти за Западна Европа има и могат да се качат,но за Гърция няма.
                            И така Вие колеги какво бихте ми препоръчали (да се насоча ли към друга марка) и как евентуално мога да се сдобия с карти на Европа - има ли ги в Интернет и дали са точни и работещи.
                            Видях и една оферта за ГПС навигатор ПРЕСТИЖИО, който е доста по-евтин и използва този софт с 3д сградите (иго или нещо подобно).
                            Та... всеки един съвет би ми бил полезен в избора на навигация.
                            Благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от kriso85 Преглед на мнение
                              Здравейте колеги,
                              искам да си закупя навигация за автомобила.
                              Но съм доста "бос" в тази сфера. И след като потръсих информация на няколко места в интернет, реших да попитам тук за съвет относно марка/модел. Прегледах важните теми тук, консултирах се и в няколко хипермаркета за техника и се насочих към покупката на Гармин (нуви 200). Но от описанието на този модел излиза, че е с карти само на БГ. А на мен ще ми трябват и такива на западна Европа и особено Гърция. В магазина ми казаха, че карти за Западна Европа има и могат да се качат,но за Гърция няма.
                              И така Вие колеги какво бихте ми препоръчали (да се насоча ли към друга марка) и как евентуално мога да се сдобия с карти на Европа - има ли ги в Интернет и дали са точни и работещи.
                              Видях и една оферта за ГПС навигатор ПРЕСТИЖИО, който е доста по-евтин и използва този софт с 3д сградите (иго или нещо подобно).
                              Та... всеки един съвет би ми бил полезен в избора на навигация.
                              Благодаря предварително
                              за гармин има карти на европа и Гърция естесвено. картата на Б-я за гармин е по-добра от престижио.
                              последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Твърдо остава варианта Гармин, след като изчетох повечето неща в този под форум. И явно нуви 200 би ми вършило работа за туризъм.
                                До колкото разбрах от сайта на Гармин и консултантите в магазините, нуви 200 е с качена само карта на България.
                                Картите на Европа (вкл. Гърция) в интернет има ли ги или трябва да се закупят?
                                А и дали вградената карта на България ще се ъпдейтва, или при излизането на нова такава трябва да се инсталира новата

Престижиото явно ще го избегна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X