Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Ние на сузукито сме сложили от китайските по 5 лева парчето.Като дойдоха се оказаха ,че не прилепват добре и им направихме на струг по едни втулки и заспаха.Изкараха 2 чалинджа и все още е с тях

Коментар

• До: КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Тези на КТМ-а са долните, за горните ще изчакам още малко, защото луфта е незначителен.

Към Трайков: Имах Сузуки Уинсън, невероятно здрава машина, окачването не мръдна, беше стегнато като на чисто нова машина, и втулки, накрайници, шарнири, учудвам се, че сте сменяли нещо на Кингкуад-а.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• От: До: КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Смених шарнирите и понеже ужасно бързо се разбиват качвам тук скица с размери понеже някои колеги са уверени, че ще съвпаднат с такива от някой автомобил. Мен ме съмнява нещо, че са много дребни, но ако има заместител макар и на по-висока цена, но по здрав с удоволствие ще забравя оригинала.
        Колеги, поради многобройните праблеми с КТМ-а ми още не съм изпразнил и 2 резервоара и долните ми шарнири отново свършиха курса. Тези, уж оригинални, които ми пратиха не изкараха даже и 200 км.

http://www.offroad-bulgaria.com/atta...2&d=1271247969
        Помагайте, че ми писна от тях! Давам повече пари за тях отколкото за гориво!
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

• От: КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Виж провери и евентуално си регулирай горните носачи от унибалите те променят ъгъла под който работят долните шарнири може и от там да ти е проблема на бързото разбиване и да смениш със други няма гаранция че ще изкарат повече. Ако не си ги барал в завода ги навиват как им дойде, поне при мен имаше разлики от по 3-4мм. В ЗИП-а който върви с КТМ-а има една пластмасова джуджавка със нея става реглажа, откакто ги регулясах изкарват много повече.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

колкото и тъпо да звучи и винаги да съм го отричал май в твоя случай само това е решението ,а именно отиваш при някои който възстановявя шарнири и да ти ги направи с по твърдичка пластмаса, поне опита ще ти излезе тънко
            Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Генчев проблема според мен ти е в ъглите на окачванетто или в монтажа, за 1 година съм сменил веднъж долните и чак сега и горните шарнири, а не е като да не са видели бой.

Монтират се само на преса да не усучеш леглото, без чук и внимателно да не им скъсаш маншоните.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Виж провери и евентуално си регулирай горните носачи от унибалите те променят ъгъла под който работят долните шарнири може и от там да ти е проблема на бързото разбиване и да смениш със други няма гаранция че ще изкарат повече. Ако не си ги барал в завода ги навиват как им дойде, поне при мен имаше разлики от по 3-4мм. В ЗИП-а който върви с КТМ-а има една пластмасова джуджавка със нея става реглажа, откакто ги регулясах изкарват много повече.
                Регулирах ги, но на око, както на всички машини до сега. Какво представлява тази джуджавка? В моя комплект няма нищо пластмасово.

Първоначално публикуван от АНТИМ Преглед на мнение
                колкото и тъпо да звучи и винаги да съм го отричал май в твоя случай само това е решението ,а именно отиваш при някои който възстановявя шарнири и да ти ги направи с по твърдичка пластмаса, поне опита ще ти излезе тънко
                Пратих ги на Коча в Казанлък. Каза че ставали доста твърди и демпфер вече не ми трябвало.

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                Генчев проблема според мен ти е в ъглите на окачванетто или в монтажа, за 1 година съм сменил веднъж долните и чак сега и горните шарнири, а не е като да не са видели бой.

Монтират се само на преса да не усучеш леглото, без чук и внимателно да не им скъсаш маншоните.
                Монтирани са на преса и още маншоните им са здрави, но това в маншоните не е. Единия много зверски хлопа и се кани да излезе.

Коментар

• От: До: КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Здравей колега можеш ли да ми кажеш разреши ли проблема с гасненето при ниските и ако може как че го имам същият проблем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X