Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
    ..ще паднат от пароструйката веднага.
    Абе колкото за кадро. На дали ще доживеят пароструйката, имам вяра в клоните и ниските температури.

На снимките се вижда как съм повдигнал тапицерията на седалката, някой питаше дали става.

Коментар

Ванка вземи се понапъни другата седмица нещо да поработиш и изкараш некой лев и за преднийо калник, черен наистина става джиджан или па вземи една бутилка по добре и ела на към мен да го карбонизираме в църно, и без това все накъде Перник караме ще вземеме да станеме идоли по ония край.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ето един чисто чер КТМ:

Прикачени файлове
        Последно редактирано от Desislav Cekov; 24-03-10, 18:56.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          ... От къде да се снабдя с читави шарнири, че моите нещо са се разхлопали?
          Шарнирите съвсем свършиха курса. Очаквам вече да се разглобят. Понеже никой нищо не пише по въпроса ще трябва да си купя "сток".
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Шарнирите съвсем свършиха курса. Очаквам вече да се разглобят. Понеже никой нищо не пише по въпроса ще трябва да си купя "сток".
            Прати ми ги, да ги напълня(не точно аз де), стават в пъти по-здрави от 'стока'
            Eвгени Филчев
            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
              Прати ми ги, да ги напълня(не точно аз де), стават в пъти по-здрави от 'стока'
              Снощи си поръчах шарнирите и тази сутрин си ги получих от Еконт, кефи ме, че ги има в наличност, но не ме кефи, че сменям шарнири по-често от гуми. До сега на друго АТВ не ми се е налагало да сменям нищо по окачване, освен след удар.

Старите ще ти ги пратя да им баеш.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

То това е предимството на КТМ на в България, че нещата стават супер бързо и коректно!

Коментар

То и тва остава да няма части или пък да не идват бързо,като си знаят стоката ,гледат да компенсират
                  Can-AM ,Renegad 800 X
                  ,Mercedes ML320 CDI
                  Mercedes SL 55 AMG
                  Toyota HiLux 3.0

Коментар

Първоначално публикуван от ivanhou Преглед на мнение
                    То и тва остава да няма части или пък да не идват бързо,като си знаят стоката ,гледат да компенсират
                    Гледам че караш Раптор някак си да коментираш КТМ е все едно некой колхозник да се изказва по въпроси за ядрена физика.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Гледам че караш Раптор ...
                      Ааа, значи раптора се кара, а К арам Т ... М ... как беше?

Коментар

Смених шарнирите и понеже ужасно бързо се разбиват качвам тук скица с размери понеже някои колеги са уверени, че ще съвпаднат с такива от някой автомобил. Мен ме съмнява нещо, че са много дребни, но ако има заместител макар и на по-висока цена, но по здрав с удоволствие ще забравя оригинала.
                        Прикачени файлове

Коментар

Аз имах пободни размисли и страсти с шарнирите на ренегада и цената им от 90лв. Като ги гледам на око са подобни, но да не говоря напразно, довечера ще ги премеря и ще споделя някои особености.
                          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Смених шарнирите и понеже ужасно бързо се разбиват качвам тук скица с размери понеже някои колеги са уверени, че ще съвпаднат с такива от някой автомобил. Мен ме съмнява нещо, че са много дребни, но ако има заместител макар и на по-висока цена, но по здрав с удоволствие ще забравя оригинала.

Най-много от POLARIS да станат, но и това не е решение
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Ето ги и моите шарнири, за съжаление, не са същият диаметър.

Диаметъра им е 31мм, а твоите са малко по-голями. Общо взето този тип шарнир се поставя на доста японски автомобили и на италиански. По спомен италианските бяха доста по-дълги в тялото и не съм им обръщал внимание. Докато японските - поне за мен станаха перфектен заместител на оригиналните шарнири /пак японски/. Ако имаш познат работещ/или имащ магазин, зареден при това и му се занимава, то отиваш при него, взимаш каталог за окачване, отваряш на японските коли и вадите един по един шарнирите и мерите. Да ти кажа не са много вариантите, въпроса е да е зареден магазина. На моите се наложи само да им пусна допълнително канал за зегерка и да купя зегерката. Купил съм си на различни фирми шарнири, но сега съм с 555 и съм доволен.
                              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

На КТМ са два размера тези които е показал Генчев ,мисля че са горните, долните и горните са с различни размери. Не е проблем според мен да се направят и едни втулки на стругар като външното Ф да е като на шарнира а вътрешното Ф ами квот се намери даже си мисля да е от кфх450.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X