Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КТМ, болки, мъки и има ли начин да ги преборим.

Значи не са прецакали Генчев, машините си идват с CZ вериги, проверих и мойта старата и тя си е такава, но понеже си имах на склад D.I.D. 520V и затова съм я метнал нея и съм останал с впечатлението че такива са сток. Я некой да каже от къде да си взема вата за генерацията че фарчат едни конци отзаде и почна да дрънчи като дайре, генерацията е HMF даже някъде ми е издухал искрогасителя.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      Значи не са прецакали Генчев, машините си идват с CZ вериги, проверих и мойта старата и тя си е такава, но понеже си имах на склад D.I.D. 520V и затова съм я метнал нея и съм останал с впечатлението че такива са сток. Я некой да каже от къде да си взема вата за генерацията че фарчат едни конци отзаде и почна да дрънчи като дайре, генерацията е HMF даже някъде ми е издухал искрогасителя.
      Моят дойде с джапанска верига. 50лв е ватата, без значение от марката.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
        Моят дойде с джапанска верига. 50лв е ватата, без значение от марката.
        Да, ама Пацо пита от къде да си купи, а колко искат-продавачите ще му кажат.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Пацо обади се на Гочев при него има със сигурност но май е 70 кинта ....))
          KFX 700
          MEBELIX ATV-TEAM
          0878114344

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Да, ама Пацо пита от къде да си купи, а колко искат-продавачите ще му кажат.
            Я ке го уредим.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
              Я ке го уредим.
              Aйде, те тава Троянец закека ли ти значи е станало нещо страшно, след Луната явно и Вас са Ви превзели- Македонците.

Коментар

Първоначално публикуван от Timoto Преглед на мнение
                Пацо обади се на Гочев при него има със сигурност но май е 70 кинта ....))
                Не не за вас е по-скъпа понеже е зеленчукова вата
                crazyfox.bg@gmail.com

Коментар

XC-то има най читавтата заводска генерация която съм виждал, тиха, отпушена, МНОГО здрава, сравнително лека и изглежда прилично.
                  Днес имах повече свободно време следобеда и отворих мойта.

Исбуших това торпедо:

Де беше заварено на 2/3 от края на заглушителя, личи си къде са били заварките:

Извадих и задното парче вата преди да затворя пак капачката щото щеше и без това да излети.
                  А що щеше да излети ли ?

Щот от малък любима играчка ми е флекса:
                  А на щкурката се отворих малко по късно..

Така и така гърнето не става за нищо повече, полирах му капачката за 'блинг-блинг ефект' та стана като прототип на Кларикс модел 2012.

Как е звукъ ли? Мани не питайте..
                  Утре ще му направа 'саунд чек' и ре-джетване на карбуратора че фърля огин като настинало драконче.

Коментар

Саунд чека:

Коментар

И Аз реших леко да поизлекувам моя за което ми помогна и Васко Томов тъй като нещата за ъпгрейда са от него, та нещата накратко са следните:
                      1. По широка задна ос, пасна си идеално само черупките които контрират главините на пиньона и спирачния диск са със друг жлеб и трябва да са от оста която се слага, не съм я мерил но е около 4-5см. в повече.
                      2. Долни и горни носачи които чуствително са по дълги и налагат смяна на:
                      -по дълги спирачни маркучи.
                      -по дълги кормилни щанги.
                      -май и нови протектори за носачите.
                      3.Двата предни и задния амортисьор на WP, които имат и бърза компресия, а задния и втора пружина за комфорта, ама пружините на предните са много твърди и мисля да направя комбинация с пружините от Олинса.
                      4.Нови кормилни накрайници и шарнири, като на вторите им давам най-много два месеца живот, понеже преди стана на въпрос че унибалите се разбивали почти както и кормилните накрайници след няколко месеца експлоатация унибалите не са мръднали като нови са така че оттук нататък тефлонови май това е паролата.
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от Tpunep; 22-01-10, 20:49.

Коментар

ехааа бая по-широко става направо 180 тки ще въртиш по екстремите

Коментар

Станал е страОтно! Това беше моята идея когато имах този модел. Обаче на мен ми излизаше 3-пъти по скъпо от на теб. Хвана си влакчето и сега ще се кефиш на добра комбинация. Лека полека ще започнеш и да порипваш, така както започна и да се катериш! Аз си те чакам, въпрос на време е!

Коментар

Даа,да готов е той си призна.То това беше и причината да го разкрача!

Коментар

Първоначално публикуван от Васил Томов Преглед на мнение
                              Даа,да готов е той си призна.То това беше и причината да го разкрача!

Покажи му сайта със оня дето не ще да чуе за друг мотор освен XC разкрачено като SX и същия кара MX !

Коментар

Честити упгрейди!Атв-то изглежда много добре така!Ето едно разкрачено ХС за МХ (белия КТМ):
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X