Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на атв - naskoradew

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Направа на атв

ама точно тфа е проблема че нз от каде да взема нз от каде близо до софия сам ако можеш да ми предложиш от някъде ако зн в софия горе долу на разумна цена и ако не намеря кажи ми колко мм ти е задната ос защото немога да намеря из нет-а а ,разполагам с средствата и с човека и мога да си направя собствена , може и да тръгна по трънливият път ,но тои винаги е най-сладък
    [SIGPIC][/SIGPIC]Не е Важно дали Ще паднеш, Важното е дАли ще Станеш :twisted:

Коментар

Ос задна пусни си обява разгледай тук там из форума ще си намериш нещо. Аз за момента не се сещам с нищо конкретно да те насоча.

Коментар

нищо ,мерси все пак тепърва има да се консултирам с теб само да сабера още някой лев за да купя основното и започвам да го правя и аз

Коментар

Здрасти исках да те попитам измери ли колко е оста ??

Коментар

колко е вътрешния диаметър на лагерите на задната ос ??
            Последно редактирано от mon4o; 24-01-09, 16:52. Причина: добавяне

Коментар

Ъгала на предните носачите е много малък,така е като за супермото.

Коментар

Вътрешния е 35 за рапторската ос. За новата ще е 40.

Носачите поклекнаха малко, но много добре се плъзга сега по завоите. Трябва да го пробваш някой път, много добро поведение има за килата си. А и двигателчето си има тягичка

Коментар

Качвахте ли го вече на кантар ? Щото ми изглежда бая килца

Коментар

Първоначално публикуван от Petkov ATV Преглед на мнение
                    Качвахте ли го вече на кантар ? Щото ми изглежда бая килца
                    Не, не сме го теглили точно, ориентировъчно около 200кг.
                    Може би и под 200...така като го вдигам и местя.
                    По-лек ми се струва от КФХ700.

Коментар

ти частите повечето гледам от човека от търговище си взел , от него ли си взел предните главини с диск ?? че в каталога няма има само барабан ? иначе моя проект закъса заради скапаната ос , но трябва скоро да я направиме

Коментар

Отначало беше с китайски части (окачване, шенкели, главини оси), но сега вече всичко е заменено с истински части, по стабилно и здраво е...
                        По-нагоре съм описал кое от какво е. Амортите са ЕЛКА, оста сега е Рапторска, предстои слагане на по-дебела от Поларис. Предните дискове, шенкели, главини също са от Поларис.

Коментар

на мене ми предстои много работа днес взех Двигател от Honda CB 750 4 цилиндров и сега почва едно много голямо напасване и си мисля че ще ми отиде годината докато го направя .Сега трябва да се реже рамката и да се заварва на ново докато го сместим това (чудовище) иначе двигателя е много подходящ 750 cc 67 коня 50 N/m въртящ момент Стартер сичко , абе изобщо двигателя е супер но много ще ни мъчи , като го сместя в рамата ще пусна и аз пост с моя проект и дано да си помагаме

Коментар

Първоначално публикуван от mon4o Преглед на мнение
                            на мене ми предстои много работа днес взех Двигател от Honda CB 750 4 цилиндров и сега почва едно много голямо напасване и си мисля че ще ми отиде годината докато го направя .Сега трябва да се реже рамката и да се заварва на ново докато го сместим това (чудовище) иначе двигателя е много подходящ 750 cc 67 коня 50 N/m въртящ момент Стартер сичко , абе изобщо двигателя е супер но много ще ни мъчи , като го сместя в рамата ще пусна и аз пост с моя проект и дано да си помагаме
                            Браво,като го почнеш ще чакаме снимки и подробности около проекта. Предполагам този 4 цилиндров двигател е от мотор и задна няма. Обмисляли ли сте варианта за двигател със задна скорост? И единствено от атв ли има такива,възможно ли е да се намери и какви пари ще да е ? Насе даи и ти малко яснота по въпросите ми. Благодаря !
                            [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Не задна няма Двигателя е от Мотор Honda CB 750 a попринцип мисля че само за АТВ-тата са с задна скорост , но ние ще караме напред не назад в неделя предстои запалване да се види за какво става въпрос

Коментар

Двигател със задна единствено можеш да намериш от атв което е имало задна. Инъче не. Има варианти да се обръща движението, но системата става много сложна и тежка. На 1вата страница на темата има инфо от такава дискусия, ако не тук на първото ми мнение в тази тема има линк към друга такава! Там също има много полезно инфо.
                                Двигателят от СВ750 има въртящ момент, но е по-към високите обороти! Това не е толкова проблем, колкото габаритите и теглото на този двигател! Трябва си сериозна рама, а и добре разпределен център на тежестта!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X