Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на атв - naskoradew

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Направа на атв - naskoradew

имам едно питане
    опитва ли да го регистрираш
    и знае ли някой дали би могло да се регистрира

Коментар

колега може ли да пуснеш някоя снимка на задна ос със фланците ако имаш някоя стара крива каквато и да е на много хора ще помогнеш мерси и приятно каране

Коментар

Здравей колега.Аз съм минавал по пътечката на регистрацията на самоделка АТВ.Лично моят опит,показва че това е невъзможно.Може да има някой,който да успее.Затова казвам че това е от моя опит.Вкарах доста време,средства и разбира се.................връзки.Стигнах до там,че ми поискаха типово удобрение.Е тука свършва всичко.
        Поздрави

Коментар

Колко тежи?

Коментар

Около 200-215 кг. тежи с лебедки и всички екстри.
            Горе долу колкото един КФХ700, малко по-малко.

Коментар

Здравейте ескам да ви попидам дали можете дами помогнете с някой размери отговорете ми на имейл:aaa1575@abv.bg

Коментар

Колега даи някакъв скайп или имейл да се свържа с теб .
                Последно редактирано от Desislav Cekov; 25-12-09, 12:12.

Коментар

От какво е рамата ?
                  Последно редактирано от Desislav Cekov; 25-12-09, 12:12.

Коментар

Доста подробно е описано от какво е рамата и какви материали сме ползвали. Дори има доста дискусии относно това и начини на изпълнение. В началото на темата е просто.

Коментар

Може ли скаип или емаил защото мислим с баща ми да си направим

Коментар

Човече ти си комир за мен страшна машинка си измаисторил просто перфекна сега си мисля и аз над това имам си рамка от ЯВА мисля да я преправя и да си направя АТВ не че му разбирам много аз сам само на 17 годино но тожа ми е голяма трапка да измосторя такова чудо и ме влече ако може някаква вразка с теб за пове4е инфо по проекта.

Коментар

Мале това ако незнаех че си го правил и съм те срешнал на улицата с него щях да си помисля че е купено от магазин . Браво много добра работа неможе да се разбере че е самоделка !
                          Последно редактирано от Desislav Cekov; 25-12-09, 12:13.

Коментар

Много добре сте го направили. Има си заводски вид, но си иска много работа!

Коментар

Добър вечер. Разгледах темите за направа на атв и се реших и аз да пробвам. Искам да помоля ако е възможно някои да ми изпрати размерите и схема на атв или някакви снимки по който сте работили . Благодаря предварително

Коментар

• До: Направа на атв

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                                С осите съм имал проблем още на първото атв. Решението беше като ми направиха 2 нови оси от по-здрав материал и вече няма грижи. А за това атв също мислим предни шенкели, в момента има един поларис предатор всичко си му е там само двигател липсва може да го взема, там вече има истинсти части, а и нищо не пречи да му напаснем едно двигателче и на него де. Предницата стана идеална, не е прекалено широка и си е стабилна машината, с дългата задна ос беше много добре...сега остана само да измислим и по-дебела ос за отзад и всичко ще се оправи

Поздрави колега и аз съм взел едно кавазаки и ше правя АТВ като твоето (самоделка) радиатора от какво е че моя е спукан по точно мотора е падано с него и незнам от какво да търся.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X