Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направа на атв - naskoradew

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Направа на атв

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
    Двигател със задна единствено можеш да намериш от атв което е имало задна. Инъче не. Има варианти да се обръща движението, но системата става много сложна и тежка. На 1вата страница на темата има инфо от такава дискусия, ако не тук на първото ми мнение в тази тема има линк към друга такава! Там също има много полезно инфо.
    Двигателят от СВ750 има въртящ момент, но е по-към високите обороти! Това не е толкова проблем, колкото габаритите и теглото на този двигател! Трябва си сериозна рама, а и добре разпределен център на тежестта!
    Мерси! Защото аз без задна не се виждам (55кг. съм) и при по продължително каране умората си казва думата, и едвам слизам и помествам или избутвам атв то .
    [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от BoYkO Преглед на мнение
      Мерси! Защото аз без задна не се виждам (55кг. съм) и при по продължително каране умората си казва думата, и едвам слизам и помествам или избутвам атв то .
      Еми наблягай на яденето Не наистина ако искаш нещо сериозно трябва да прежалиш задната... Повечко кебапчета и така

Коментар

Днес не успяхме да го запалим поради липсата на карбураторите днес трябваше да ги вземем но малко се прецака работата ,но през седмицата ще се вземат и ще го запалим
        [SIGPIC][/SIGPIC]Не е Важно дали Ще паднеш, Важното е дАли ще Станеш :twisted:

Коментар

Първоначално публикуван от mon4o Преглед на мнение
          Днес не успяхме да го запалим поради липсата на карбураторите днес трябваше да ги вземем но малко се прецака работата ,но през седмицата ще се вземат и ще го запалим

Колега да снимки или отвори нова тема и там обесни сичко.
          Последно редактирано от Desislav Cekov; 13-02-09, 08:29.

Коментар

Пуснах тема и почвам да снимам всичко от процеса на изработване на Машината http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...982#post627982
            [SIGPIC][/SIGPIC]Не е Важно дали Ще паднеш, Важното е дАли ще Станеш :twisted:

Коментар

Наско може ли да ми кажеш откаде купи полариса за части и горе долу на каква цена.

Коментар

Отначало беше с китайски части (окачване, шенкели, главини оси), но сега вече всичко е заменено с истински части, по стабилно и здраво е...
                По-нагоре съм описал кое от какво е. Амортите са ЕЛКА, оста сега е Рапторска, предстои слагане на по-дебела от Поларис. Предните дискове, шенкели, главини също са от Поларис.
                Наско а какво направи със старите китайски дискове и предни главини ако не си ги изхвърлил може ли да ги погледна дали ще ми свиршат работа . искам да заменя барабанните предни спирачки на мето китайче с дискови

Коментар

Първоначално публикуван от valeri_at Преглед на мнение
                  Наско а какво направи със старите китайски дискове и предни главини ако не си ги изхвърлил може ли да ги погледна дали ще ми свиршат работа . искам да заменя барабанните предни спирачки на мето китайче с дискови
                  Всичко е запазено. Ако искаш пиши ми лично, шенкел главина диск, апарат..маркучи имам, само трябва да видя спирачно лостче с помпичката дали ми седи!
                  Ако имаш интерес пиши тук, че гледам нямаш право още на лични.

Коментар

Всичко е запазено. Ако искаш пиши ми лично, шенкел главина диск, апарат..маркучи имам, само трябва да видя спирачно лостче с помпичката дали ми седи!
                    Ако имаш интерес пиши тук, че гледам нямаш право още на лични.
                    Може ли да ми дадеш цена на предните дискове евентоално ако колегата който първи ги иска се откаже.Да не стане после че съм го изпреварил и такива ти му работи.Ако ти е удобно да кажеш нъкакви размери?

Коментар

• До: Направа на атв

Първоначално публикуван от pkrastev Преглед на мнение
                      Може ли да ми дадеш цена на предните дискове евентоално ако колегата който първи ги иска се откаже.Да не стане после че съм го изпреварил и такива ти му работи.Ако ти е удобно да кажеш нъкакви размери?
                      Довечера като се прибера в нас, ще снимам и опиша всичко което имам останало, а после ще се разбираме кой какво ще взима. И да вземе колегата мога да ти измисля същите дискове, чисто нови.

спам : Лелеее сега като се замисля, в нас е станало като склад за части ... ама нищо по-добре да има, отколкото да търсим.

Коментар

• До: Направа на атв

Наско ако е удобно прати ми на valeri_at@abv.bg телефона си и евeнтуално адреса в Кичево .

Коментар

• До: Направа на атв - naskoradew

Последният месец обърнахме внимание освен на Хондата и на Самоделката.
                          Имаше разни подобрения, които се доизпипаха, след това освежаване боядисване и пребоядисване прахово на някои части.
                          Като цяло всичко вече си е на мястото, има си водач за лебедката даже, пласмаси зад степенките, абе завършено и готово за сопи из горите .
                          Слагам няколко общи снимки и една от събота в действие .

Коментар

ЗдравеЙ. разбрах от написаното, че си ползвал части от предатор. Остана ли ти нещо от него? Трябват ми попринцип споилери. Машината е станала доста добре, ама като си представя колко труд е хвърлен. А и къде карате? Аз съм от Добрич. Караме често батова а не сме се засичали. Браво за атв-то .

Коментар

Първоначално публикуван от ivkoni.motors Преглед на мнение
                              ЗдравеЙ. разбрах от написаното, че си ползвал части от предатор. Остана ли ти нещо от него? Трябват ми попринцип споилери. Машината е станала доста добре, ама като си представя колко труд е хвърлен. А и къде карате? Аз съм от Добрич. Караме често батова а не сме се засичали. Браво за атв-то .
                              Спойлери нямам. Полариса го взехме доста утъркалян и нямаше такива неща по него.
                              Ами караме навсякъде. Последния път около Батово и околните села карахме. Поне ако се засечем ще ни познаете .

Коментар

на100%

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X