Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръждопреобразувател на "вюрт"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• puma9677
    отговори
    За огради протектата 3в1 е чудесна-чудесна и директо върху ръжда, и изпитана във времето, освен това черния мат седи много яко, и на голяма площ ламарина

Остави коментар:

• kameno karp
    коментира - отговор
    Не знам за каква боя говориш,сигурно за водни боички!? Точно Протекта си държи съвсем нормално върху Вюрт. И това не съм го сънувал,а лично съм го правил.

• ittso
    отговори
    Не мога да кажа на каква база е боята (и да съм прочел навремето вече съм забравил), но не мирише на нищо познато. Аз ползвах техния разредител. И той не мирише на кореселин или друго което съм ползвал относително наскоро и помня миризмата му. Разредители като АМБ, МРТ и т.н. не съм използвал от поне десетилетие и нямам спомен как миришат.

Ако боята има и декоративен ефект, за крайния резултат има значение колко е гъста. Като поомажеш ще се ориентираш.

А за почистването... Мазал съм и добре почистени, и не толкова. По-напред съм писал за еднин плот който реставрирах. Не съм забелязал осезаема разлика в резултата.
    И все пак, ако има възможност, аз бих почистил добре от ръжда.

Остави коментар:

• kartechar
    коментира - отговор
    До здраво няма да ги изчистиш, това, което ще остане е достатъчно. Проблемът е с боята върху Вюрта - не държи. Ползвай Фертан.

• sek.1
    коментира - отговор
    Най много съм работил с тази . https://lackprom.com/produkt/steel-g...oya-za-metali/ Аз лично съм доволен .

• Joca
    отговори
    Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Според писанията, в тия бои (3 в 1) има и ръждопреобразувател. За българските нямам дълготрайни наблюдения, но преди години ми дадоха една работна маса от винкели, доста поръждясала. Каквото успях почистих с флекса, но далеч от перфектно. След това го омазах с някаква вносна боя 3 в 1, може би се казваше Хамерит, но трябва да проверя за всеки случай. Ползвах масата няколко години, след което я подарих в перфектен вид, без никакви следи от ръжда.
    Сега си го поръчах, утре е при мене. Чета му информационния лист пише 2 ръце се нанася 4 часа интервал между слоевете. Пише да се ползва разредител хемарайт на тая марка това някакъв маркетингов трик ли е, защото мене разредител принципно си ми трябва за четките само. И толкоз изрично пише да не се разрежда като се нанася с четка. И още едно питане диреците до здраво ли да ги чистя или да оставя ръждица, щото едни зевзеци ми бяха развивали теории, че трябвало да има малко ръждица, за да хванел ръждопреобразувателя. 😀
    ​​​​

Остави коментар:

• ittso
    отговори
    Нямам дълготрайни наблюдения за други бои "3 в 1". Мазал съм с Протекта някакви неотговорни неща, но не съм следил какъв е бил резултатът.
    А навремето ползвах въпросната боя защото имаше и хубав декоративен ефект. Ако се нанесе правилно стои като хамершлак.

Остави коментар:

• Joca
    отговори
    Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Според писанията, в тия бои (3 в 1) има и ръждопреобразувател. За българските нямам дълготрайни наблюдения, но преди години ми дадоха една работна маса от винкели, доста поръждясала. Каквото успях почистих с флекса, но далеч от перфектно. След това го омазах с някаква вносна боя 3 в 1, може би се казваше Хамерит, но трябва да проверя за всеки случай. Ползвах масата няколко години, след което я подарих в перфектен вид, без никакви следи от ръжда.
    А за Протекта 3 в 1 какво ви е мнението коя е най-читава от 3 в 1 по брандове?
    Последно редактирано от Joca; 29-07-25, 20:10.

Остави коментар:

• ittso
    отговори

Остави коментар:

• Roninn
    отговори
    3в 1 трябва да има и ръждопреоброзовател . Вероятно има..

Остави коментар:

• Joca
    коментира - отговор
    Лят е бетон преди 40-50 години и самите диреци са набучени в бетона.

• kameno karp
    отговори
    Първо Вюрт-а после 3 в 1-то,ама за една ограда е безсмислено скъпо. На тръбите,по-скоро ще им изгние частта която е в земята.

Остави коментар:

• Joca
    отговори
    Таз година съм се наел да оправя оградата на село - от дъски на метални диреци е, дъските изгниха на безобразие през последните години и нямат оправия идеята ми да мина диреците с ръждопреобразувател, че имат съвсем лека повърхностна ръжда по тях и да хвана една поцинкивана телена мрежа за тях. Колебая се между 3 в 1 и вюрт, че имам артисал, кое ще ми свърши по-хубава работа и за по дълго време?
    ​​​

Остави коментар:

• Scrapheap
    отговори
    Бестимекс ООД

Остави коментар:

• ceko45
    отговори
    В България има ли вносител от където да се закупи? Можеш ли да ни насочиш към фирмата?

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X