Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samsung Galaxy S III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Re: Samsung Galaxy S III

4-те ядра на С3 ще са му нужни според мен в бъдеще време, за сега С2 с двете си ядра бута перфектно оригиналния си 4.1.2 ром.Но понеже се спомена хард изработката между двата, прави сте, С3 разчита на по малко на брой инт. схеми с повисока степен на интеграция изглежда от С2.Платката на С3 е много "постна" изработка, и не се чудя че може да има компромиси с някой неща.Но напоследък това са правилните според мен телефони /като цяло Самсунг/.Кви са тези Iphone /вече не можеш да ги различиш/ или HTC /особено с Tegra флагмана си One x/ или Sony-тата /за който когато хората даваха маса пари-Xperia S и ги накара с месеци да са на 2.3.6/.Свалям им шапка на Самсунг че изкараха 4.1.2 оригинал за С2, а не като всички други да ти кажат-като изкаш нов андроид купи новият ни модел..... И накрая като СуперАмолед на Самсунг няма втори дисплей, еле смешния Ретина..

А, върнах се за редакция, понеже не споменах бившия "Великан" Nokia.Жалка картина от всякъде.Siemens бяха по умни и се отказаха след първите си няколко грешки, Nokia явно ще се гърчи още доста /много подкожна мазнина бяха събрали/ което си е тъжна картинка.

И още едно допълнение да направя, P6800 е супер "телефон" или таблед, кой както иска, и е с голям СуперАмолед дисплей.По готин според мен от Note2.
    Последно редактирано от disko04; 13-02-13, 13:46.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

От: Samsung Galaxy S III

Това беше за Glow, не за теб. А ти не си прав за лаунчера и кърнела. Смених за единица време много "къстъм"-и и накра се спрях и започнах да си ползвам само стоковия. Къстъмите, по-наточени, повече глезотии, ама все нещо не им работеше. А стоковия, рано или късно излиза със същите глезотии.
      А от както имам Галакси, първо 1 после и 2, съм само с един лънчер, който си работи прекрасно и нищо не ми липсва.
      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

А да не говорим колко е приятна 4.1.2 на двойката
        Тествам я откакто излезе, е рутнах го разбира се и грам не намирам софтурна разлика с 3-ката

п.п. темата е за S3 и мода ще ме бие, ама няма как да не похваля Jelly bean. Който може да си го "монтира" преди да дойде официално за бг телефони направо да го мята и да не се чуди
        LZ1PER

Коментар

Пепи, а батерията как е сравнение със Сандвича ?
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
            А да не говорим колко е приятна 4.1.2 на двойката
            Тествам я откакто излезе, е рутнах го разбира се и грам не намирам софтурна разлика с 3-ката

п.п. темата е за S3 и мода ще ме бие, ама няма как да не похваля Jelly bean. Който може да си го "монтира" преди да дойде официално за бг телефони направо да го мята и да не се чуди
            Офф Само да те предупредя, колкото е добра 4.1 толкова ми е бавна 4.2 та не бързай още напред
            А по темата С3 е прекрасно устройство, но излизат много по-добри от него, аз лично чакам Сони експериа Z, на 28-и трябва да е по магазините

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
              Пепи, а батерията как е сравнение със Сандвича ?
              Към момента със сигурност не яде повече, или е пак като със сандвича или е леко по-икономичен, но ако е, то не е с много...

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Офф Само да те предупредя, колкото е добра 4.1 толкова ми е бавна 4.2 та не бързай още напред
              Алекс, че къде има официален 4.2.* за S2

Ето официалните

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Sam.jpg
Прегледи:1
Размер:111.0 КБ
ID:5453702
              LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                А по темата С3 е прекрасно устройство, но излизат много по-добри от него, аз лично чакам Сони експериа Z, на 28-и трябва да е по магазините
                Алекс, кое му е по-доброто? Сигурно камерата. Щом започват ревюто с нея. И дума няма за процесора. Странно. И това на официален сайт. Още по-странно.

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                  Вече цената му е около 900 лева, добър телефон е (разглеждал съм го набързо), дисплея е много по добър от на S2, (и него само съм го разглеждал) процесора също, а и честно да си призная на такива ревюта много не им вярвам.
                  Еи тука е ключа за бараката... Как така на един телефон цената му от 1300 падна на 900... Ако не е просто напомпана и без покритие... Миналия ден гледах една N8 мица. Не помня от коя година е модела, но си държи цената...?

За S3, да калпава изработка, постна платка, ниско качествени компоненти... Имам и мнение защо С2 е по добра. С 2 е правен , като аналог/копиe на ифон... И за да изместят ифона корейците са наливали и наливали в него, а не са пестили... Там е разликата...

Относно процесорите... Коя е толкова енергоемката задача на един телефон, че да му трябват 4 ядра. AutoCad rendering, 3d Max, видео обработка? Че аз на компютъра имам 2 ядра и за това което го ползвам са ми напълно достатъчни

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение

Относно процесорите... Коя е толкова енергоемката задача на един телефон, че да му трябват 4 ядра. AutoCad rendering, 3d Max, видео обработка? Че аз на компютъра имам 2 ядра и за това което го ползвам са ми напълно достатъчни
                    Така е, прав си, но тук идва борбата кой пръв ще направи това, кой онова. Абе с две думи мерене на антенките, щото друго си е да блеснат с едно ревю на 4-те ядра. Аз съм фен на иновациите и на мен ми е гот че толкова бързо напредва техниката, защото я харесвам. Тествал съм S2 и S3, като работа за това, което ползвам аз не намирам разлика в работата, говоря само за бързодействие не за визия, големина, дисплей и пр.
                    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                      Проблема често се предизвиква от приложения, които са "твърдо" резидентни. Например Skype (макар вече да има и доста други) - дори и да го "затвориш" остава в паметта и в един момент получава някакъв тип информация - било то и рекламен банер и решава, че трябва задължително да го видиш.

Като съвет, макар и леко изстрел в тъмното - махнете си приложенията за кратки съобщения - Skype, AIM, Ventrilo и други подобни и вижте дали се повтаря проблема.
                      И аз този проблем със светенето го забелязах след като ми инсталираха Скайп. Изтрих Скайпа ама проблема си остана почти половин година вече.

Коментар

С кой Андроид прави гормия проблем?
                        LZ1PER

Коментар

А как може да се запише гласова бележка по време на разговор (демек, част от разговор) на S3?
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Можеш да влезеш в маркета и да си дръпнеш Call recorder записва всеки разговор, който водиш. Прави папки ден за ден, каквото е ненужно махаш после.
                            LZ1PER

Коментар

Re: Samsung Galaxy S III

На някои телефони - особено с новия андроид пресветва дисплея от непрочетени мейлове или смс и - не помня къде го видях

Коментар

...За S3, да калпава изработка, постна платка, ниско качествени компоненти....
                                ... и с 18 млн. продажби до Ноември 2012. С 2млн. повече от Айфон 4S.
                                Бих Ви замолил да се спрете, колега. Всички разбрахме, че не Ви харесва, но професионалото Ви мнение май не се споделя с няколко милиона собственици, което го прави немеродавно и крайно субективно. При това, без да коментирам способността Ви да критикувате ниското качество ма компоненти от световен производител. Бих помолил тук да споделяте лични впечатления и то, без да досаждате с безкрайни обиди относно продукта, който и да е бил той.

....
                                Страннно е да задавате въпрос от област, в която се предполага да сте професионалист. С други думи, въпросът има друга цел. Аз ли да я квалифицирам или спираме до тук?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X