Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение

е-пощето и месинжъри Бахти въпроса.
    Ма ти сериозно ли?
    викаш като не е телефон кгб не следи? ))
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Ясене говорим за интересни за следене от разните му там държавни организации . Другото е ясно че всички като част от един голям пазар сме интересни на един куп организации .

• Ясен
      Ясен коментира
      Редактиране на коментар
      Ти що реши че това са различни неща?

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Най малко целите с които те следят са различни .

• В Дания, пише, че ваксинирани пускат след тест, а преболедували без.
    "Oт мисията ни подчертават, че изискването важи и за ваксинираните граждани, но не и за преболедувалите в рамките на до 180 дни от установяването на коронавирусната инфекция. Мярката не се прилага и за деца под 15 години."

Коментар

• Къде мога да си изкарам тапия, че съм под 15г?

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Искам и аз

• Бе, тапия. Аз искам да съм си на 15.

Коментар

• Моите 15 не са ми мечта, че вече вдявах от това-онова.
        Къде е опашката за 4-6? С все ваксини от тогава, пак ще се наредя

Коментар

• ...и така до "Ние едно време..." и "Съъъщо като през 21-ва година!".
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Само на мен ли ми се струва , че колкото повече стават ваксинираните , толкова по-често се появява нов щам , толкова по-бързо идва следващата вълна , толкова по-голяма е бройката на ново заразените?
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• royce
              royce коментира
              Редактиране на коментар
              А ти твърдиш, че вируса е тръгнал от животинския пазар в Ухан ли?
              Виж този откъс от един ... вече бих казал доста близо до реалността филм. Слушай внимателно между 1:12 и 2:54 ...
              Даже го изгледай целия клип няколко пъти и се замисли дали не започва да ти звучи познато.

• NovemberCharlie
              NovemberCharlie коментира
              Редактиране на коментар
              Нямам никаква представа от къде е тръгнал, но преминаването на вируси от един вид гостоприемник на друг се среща изключително често и непрекъснато в природата. Изгледах клипа. Ако смяташ, че това е някакво доказателство за каквото и да било, съжалявам, но ще те разочаровам. Този клип НИЩО не доказва.

• royce
              royce коментира
              Редактиране на коментар
              И къде по-точно съм написал, че този клип е доказателство за "пандемията"?!
              Просто ти показвам нагледно вариант за реализиране на подобна идея. Затова попитах "дали не започва да ти звучи познато", защото като гледам Австрия, Холандия и т.н. все едно гледам тоя филм.
              С достатъчно пропаганда, заплаха, прост и вярващ във всичко народ няма начин да не си прокараш идеята. Ако не вярваш - препратка към 9/11.
              Ако още вярваш във всичко, което ти се поднася в СМИ преди повече от 20 години имаше един филм с Де Ниро "Да разлаем кучетата (Wag the dog)". Изгледай го, и там има интересни моменти относно правенето на водещите новини.

• Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
            Само на мен ли ми се струва , че колкото повече стават ваксинираните , толкова по-често се появява нов щам , толкова по-бързо идва следващата вълна , толкова по-голяма е бройката на ново заразените?
            Ситуацията, която наблюдаваш е първо много сложно, второ много усложена заради многото конфликтни интереси замесени в отчитането, в съхранението и в излагането и интерпретирането на всякакви данни по случая.

Замисли се, корпорации, чийто финансов интерес е мотивацията им за всяко тяхно действие и/или бездействие да подават данни с които биха навредили на собствените си планове за печалба + една камара "здравни организации", които са спонсорирани и дефакто манипулирани от същите тези фармацевтични корпорации и като добавиш и факта за корупцията на политиците по света, които "жертват" милиони човешки животи за едни пари и слава...

Та как да се ориентираш когато нямаш дори минимален шанс за истинска, реална информация по темата, а дори и да намериш, ще е малко, силно локално базирани данни, които няма да ти помогнат да си вадиш сериозни изводи да цялостната картинка.

Ако обаче упростиш нещата, или ги разбиеш на малки прости елементи и условия като например - кой печели, кой е спечелил и кой продължава да печели, ще разбереш, къде са интересите, къде са мотиваторите и кой поръчва музиката.

Това като го разбереш, вече няма значение какво рисуват СМИ (Средствата за Масова Инсинуация) и продажните политици, или по-скоро има значение, виж какво ти казват и разбирай обратното

Поговори с няколко медика и ще видиш и те милите колко са объркани и как не могат категорично да ти кажат на къде отиват нещата, а не могат да ти кажат защото са принудени да "ползват" централизирани официални данни и са принудени да действат по централно спуснати протоколи за превенция и лечение, които се променят често и нерядко са нелогични и за самите тях...

Бъдете живи и здрави!

Коментар

• motor_men
              motor_men коментира
              Редактиране на коментар
              Говорил съм с медици работещи и живеещи в Германия , няма да казвам какво са ми казали и как са се "ваксинирали"

• BatGeorgeone
              BatGeorgeone коментира
              Редактиране на коментар
              Половината ми рода са медици и аз с тях си говоря предимно на медицински теми, освен това лятото имах късмета няколко часа да си говоря с медици на моята възраст и по-млади, двама дори преподаватели в Мед.Академия и работили много месеци в ковид отделения, повечето са единодушни за какво е това ваксина и как помага на човечеството, но малцина са убедени, в мотивацията на правителствата по света, в мотивацията на политиците и всички са единодушни относно мотивацията на фармацевтичната индустрия където принадлежи и СЗО.

• Нека в новата година гледаме позитивно напред!
            Ето идеи за мода 2022:

Коментар

• Мацката не е лоша, но първо бих изхвърлил грозните и непотребни парцалчета...
              HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• Veselin Monkov
                Veselin Monkov коментира
                Редактиране на коментар
                Няма да ти даде. И парцалчетата и другото...

• Нищо няма да изхвърляте!
              Напротив - ще събирате още, докато стане прилично да застанете пред попа (или който е там):

Коментар

• Може би,не е лоша идея човек понякога да си задава въпроси,и... да има критическо мислене.https://trud.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D...4%D0%B8%D1%8F/

Коментар

• Savov
                  Savov коментира
                  Редактиране на коментар
                  Глупости на търкалета. Авторът на статията е трябвало да прояви малко критично мислене.

• krassitch
                  krassitch коментира
                  Редактиране на коментар
                  Абсурд е във форум,или във Фейсбук,някой да убеди друг в нещо-всеки има изградено мнение.Критичното мислене не е задължително,а и бизнеса на аптеките върви перфектно...

• turtey
                  turtey коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не влияе. Теоретично. На практика щом нещо го пише в труд значи не е баш вярно.
                  Разбира се, не важи само за труп.

• Статията си е много на място. Само пребройте колко са аптекарските реклами по телевизиите на ден и може да ви се изясни картинката, защо аптекарският бизнес е далеч по-печаливш от дрогата. Коронката въобще не прави изключение. Напротив...
                HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• krassitch
                  krassitch коментира
                  Редактиране на коментар
                  Най-печеливши са бизнесите,които използват слабостите,глупостта,лакомията,простотията на хората...

• turtey
                  turtey коментира
                  Редактиране на коментар
                  Тука си напълно прав.
                  Сураттефтер и бг-мама са идеален пример

• Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
                Може би,не е лоша идея човек понякога да си задава въпроси,и... да има критическо мислене.https://trud.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D...4%D0%B8%D1%8F/
                Да разбирам ли, че логичния извод след тая статия следва да е, че ковид няма, измислен е от фармацевтите за да печелят?
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

• davc
                  davc коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ма ти си направо албански реотан бре, ми разбира се, че това следва!

• Skorpion_BG
                  Skorpion_BG коментира
                  Редактиране на коментар
                  Бе аз че съм албански, албански съм. Ама наистина ли хората това сериозно го мислят и пишат? Ма що ли питам, тя земята е плоска, носят я 4 слона и една огроооомна костенурка. А тук некакъв си вирус!

• Absolut
                  Absolut коментира
                  Редактиране на коментар
                  Не така, по-скоро - дори да го нямаше, фармацевтите щяха да го измислят, за да печелят.

• Как да няма, има, и ваксини има, и като стигнем 70% ваксиниране революцията ще победи!

Между другото, тъкмо заразих семейство от 6 човека, трябва ли да ми е съвестно за нещо?

​​​​

Коментар

• s_s1
                  s_s1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Как се случи това?

• Stbd
                  Stbd коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ако се приеме опростената идея че се пренася от болни към здрави, и че има незаразени, вероятно е да е преминало от няколкото болни или с положителни резултати наоколо към тези, новите. По правило болните веднага се преместват, но откриването им става след тест или по-рядко при явни симптоми. Така съжителите им до момента на откриване продължават да са с не-болните или непроявилите симптоми.
                  А всички спазват абсолютно задължителните мерки - маски в хлебарницата и куп документи при пътуване.
                  Един брой болен вече преболедува за 3 дни, но сега има следващ.
                  Последно редактирано от Stbd; 03-01-22, 12:27.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X