Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полицейско насилие

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Полицейско насилие

Аз съм далеч от мисълта да защитавам ч..., просто гледам от няколко страни по навик.
    Както каза колегата Black hole, невинен до доказване на противното, дори и да е ченге.
    Просто малко фантасмагорично прозвуча, да ангажира дузина люде, да дойдат до Бг. да чакалят момчето от къде ще мине, да се засилят срещу него и да го принудят да излезе от лентата си или както и да е станало, предвид различните хипотези и нито едно официално становище...

ПП До днешна дата из бюлетина на Тук
    Последно редактирано от Ico_Ns; 16-08-10, 15:37. Причина: Препратка към Бюлетин на МВР
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Темата отива в спама.

black hole, нормалната човещина предпоставя човек да не си позволява бъзици и дебелашки шеги тогава когато има смърт. Без значение чия.

Коментар

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
        Но презунцията е принципна - невинен до доказване на противното.Никой няма право да предполага и на базата на предположения да гради теза.
        Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
        Аз имам основание да предположа тези хипотези,защото има основание ченгето да си отмъсти.Има мотив.
        И последно - презумпцията за невинност действа ли, или не ? В едното изречение казваш че никой няма право да гради теза на базата на предположения, и в следващото изречение ни обясняваш точно обратното ?
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X