Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полицейско насилие

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полицейско насилие

Здравейте.Знам че много хора няма да харесат това клипче от сайта по-долу.Но според мене
    като си имаме свободата на словото,защо да си траем.Траем ли си ще става по-лошо.По-добре
    да се знаят нещата за полицията,защото много хора просто не са осведомени.
    www.teenproblem.net/s/20498.html

Какво ще кажете? супер са ,а.

От: Полицейско насилие

Ха, нищо особено...
    Единственото, което си заслужава да се отбележи е, че този полицай, освен всичко друго има тежък психичен проблем.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Клипчето е старо. И по съдейки по много неща - постановка. Въпросният полицай май вече е уволнен.
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Който не е работил в тая система моля да не коментира. Когато на правиш службата колкото него ще те питам после,ти как ще се държиш с боклуците, който системно нарушават спокойствието на НОРМАЛНИЯ ГРАЖДАНИН на тази страна,а не от твоита камбанария да гледаш и да цъкаш като чесовника на кулата в Трявна и да викаш на мен няма да ми се случи да ме оберат и т. н. Но не даи боже да ти се случи и тогава да викаш каде ПОЛИЦИЯТА бе....................................

Коментар

Според мен,записът трябва да се даде на някоя телевизия да го покаже,и да помолят министър Цветанов да го коментира...
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

А, защо да си траем, няма нужда.
            Само че пусни и клипчетата с разстреляните полицаи в "Люлин" преди години и наскоро убития полицай, предотвратил кражбата на луксозен джип.
            Да са осведомени хората от твоята тема, но двустранно.

Много малко хора/основно консумиращи наказуеми от закона медикаменти/, си позволяват да своеволничат с полицията на запад.Щото там дървото е по-голямо и недемократично.Демокрацията е до момента на съприкосновение/някой път и само словесно/, после...

Коментар

Първоначално публикуван от techo1971 Преглед на мнение
              Който не е работил в тая система моля да не коментира. Когато на правиш службата колкото него ще те питам после,ти как ще се държиш с боклуците, който системно нарушават спокойствието на НОРМАЛНИЯ ГРАЖДАНИН на тази страна,а не от твоита камбанария да гледаш и да цъкаш като чесовника на кулата в Трявна и да викаш на мен няма да ми се случи да ме оберат и т. н. Но не даи боже да ти се случи и тогава да викаш каде ПОЛИЦИЯТА бе....................................
              Тук съм съгласен!Едно време лайнарчетата като видеха милиционер,бягаха на другия тротоар...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Боклуци има и от двете страни на линията. Понякога и линия няма.
                Най-успешни са тия, които знаят как да не си изпускат нервите. Е, от това не са по-малки боклуци.

Коментар

Първоначално публикуван от techo1971 Преглед на мнение
                  Боклуците са си боклуци, но има правила, и точно тия, на които плащаме да налагат спазването им, трябва да ги спазват 2 пъти по-стриктно. Защото иначе е факт че нито биха получили нечие уважение, нито нечий респект. Аз лично съм се нагледал на неадекватни действия. Аз лично съм се нагледал на нарушения по улиците, точно от полицаи, понеже никой няма да ги глоби и се чувстват все едно са хванали господ за.... Лично съм бил засичан от такива, правещи грубо нарушение, без сирена и без лампа дори, с полуразглобена жигулка, а аз с натоварен до козирката бус. И ако недай боже бях ги ударил, съм сигурен че мен щяха да изкарат виновни.

Та, респект на всеки в тая система, който си върши работата както трябва, но на останалите - мога да декламирам сочни попържни до утре по това време. А на кибиците, паркирали на сенчеста "хранилка", така или иначе си им декламирам на ум всеки път като ги видя, и не защото съм пряк потърпевш от действията им (не съм глобяван много отдавна за нарушения), а защото ги виждам че не си вършат работата като хората. Резултатите, прочее, са видни за всички. На пърите мества в Европа сме по корупция и жертви на пътя. Или разчитат на заплати? Да бе, да...
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да бе, ма на "НОРМАЛНИЯ ГРАЖДАНИН" да му бъде осигурено спокойствието от ненормални типове - няма как да стане!
                    Този тип не успява да контролира собствените си първосигнални реакции, крещи в истеричен фалцет и неудържимо подскача като японско петле. И всичко това, в една елементарна ситуация - плоска, просташка провокация от страна на някакъв дребен, уличен мухльо.
                    На такъв, аз не бих възложил да мете по обектите ми, а в същото време той носи оръжие по задължение, според професионаната си характеристика, и аз трябва да разчитам на него относно сигурността на децата си - примерно.

Колкото до загиналите - мир на праха им, но ако са били същите "професионалисти": Като нищо са основен фактор за съответната развръзка!
                    Да не говорим, че в болшинството от случаите, просто са лично забъркани в съответната афера.

П. П. Ако четат полицаи, моля да не го приемат лично. Както един уважаван участник веднъж се изрази по друг повод: "Само заради едни 95% - и на останалите им излиза име!"

Коментар

И как този елемент ще ме пази като не може да си контролира нервите? Ми той ще иде на престрелка с нож, ще се развик млъкни ще те убия и ще го пишат като жертва после.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        Да бе, ма на "НОРМАЛНИЯ ГРАЖДАНИН" да му бъде осигурено спокойствието от ненормални типове - няма как да стане!
                        Този тип не успява да контролира собствените си първосигнални реакции, крещи в истеричен фалцет и неудържимо подскача като японско петле. И всичко това, в една елементарна ситуация - плоска, просташка провокация от страна на някакъв дребен, уличен мухльо.
                        На такъв, аз не бих възложил да мете по обектите ми, а в същото време той носи оръжие по задължение, според професионаната си характеристика, и аз трябва да разчитам на него относно сигурността на децата си - примерно.

Колкото до загиналите - мир на праха им, но ако са били същите "професионалисти": Като нищо са основен фактор за съответната развръзка!
                        Да не говорим, че в болшинството от случаите, просто са лично забъркани в съответната афера.

П. П. Ако четат полицаи, моля да не го приемат лично. Както един уважаван участник веднъж се изрази по друг повод: "Само заради едни 95% - и на останалите им излиза име!"
                        Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        И как този елемент ще ме пази като не може да си контролира нервите? Ми той ще иде на престрелка с нож, ще се развик млъкни ще те убия и ще го пишат като жертва после.
                        По обратният ред ги виждам нещата, но и най-дългия път започва с първата крачка...

Говорящите няколко езика на запад полицаи са закономерност, достойнството и увереността в правотата си, както и защитаващия ги закон в доста случаи предотвратява задържане в полицейски участък, млатене и т.н.
                        Всеки е наясно, и едните, и другите.
                        При нас наистина "прехода" още е в сила, както и аномалиите, свързани с него.
                        Подобни провокации, филмирани в клипчето, не биха били възможни, по простата причина, че щяха да бъдат обискирани надлежно и по закон, щото дали е телефон или нож...

п.п.-не съм и никога не съм бил полицай, но съм виждал адекватно полицейско поведение, дори и за по-дребни простъпки в Германия, Русия, Лихтенщайн, Белгия, Холандия, Австрия...
                        Разнородни политически системи, но похвата на полицията е аналогичен.

Коментар

Конкретната случка не може да е показателна за системата. Единият е наркоман и то нагъл. Полицаят може и да е честен, щом е толкова нервен..
                          По-скоро въпросът е колко от нас тук биха се обадили в полицията , ако си намерят обрано жилището, примерно.. аз не бих

Коментар

Клипчето е правено на входа на някакво районно - ПРЕД ГИШЕТО НА ПРОПУСКА. Какъв обиск, какви пет лева, да не говорим, че то може да е правено от човек отишъл там да подаде жалба примерно и съвсем не "клиент" на системата.
                            И изобщо не става въпрос за насилие - правилно ли било, неправилно ли, кой къде и как също биел... Та той този, дори и не бие - той просто изпадна в истерия! Като недоклатена климактеричка.

Относно обаждането в полицията - по какъвто и да е въпрос: Отдавна не си губя времето - да не говорим, че при определени обстоятелства, това си е поемане на непремерен риск.

Коментар

Неуравновесеността, не смяташ ли, че може да е породена от липса на законов "гръб"?Да не го отвее кривата система, заради два шамара на тоя ..., айде да не конкретизирам, ясно е.
                              А ако тоя в приемната, преди привеждането му в което и да било РПУ, е бил надлежно задържан, щеше да пее друга песен и то под сурдинка.

Това за страничния хроникьор и ти не го вярваш, ама лаф да става.

п.п.-мисълта ми е, че никой не си позволява такова фриволно поведение при белите, освен ако не е чалнат или друсан, за разлика от тук.Изключенията само потвърждават правилото.
                              Отнякъде трабва да се тръгне, не и с "Наглите", "Килърите" и т.н., редовия полицай се притеснява от законното си желязо и май с право.Гърба го няма и се стига до истерики, когато някой, дето на лопата не стои, му се звери нагличко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X