Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
    ???
    А, как е!
    Ами понеже съм се интересувал за моята кооперация, ако стане земетръс какво правя и юрист ми каза, че имам идеални части от правото на строеж. Това няма срок, не го бъркай с разрешително за строеж
    На много места из София е така, отчуждени имоти, съответно държавни. Държавата по соц.времената няма да продаде земята и на най-своите си хора и съответно ЖСК с право на строеж. То обаче при тия обстоятелства си е същото. При други не.

Коментар

Първоначално публикуван от Petyr Преглед на мнение
      broker111, я кажи нещо за тези твои лъжи:

1) 30-40% годишна инфлация. - За миналата година е 0,6%, за последния месец е минус 0,2% т.е. има дефлация.
      2) 30-300% годишна инфлация за периода на бума - инфлацията за този период е в диапазона 5-15% годишно.
      3) Парно по 1000 евро на месец, като в ЕС - истината е около 100 евро. (потвърдено и от Майсторът).
      4) Имотите са най-добрата инвестиция, а депозитите - най-лошата - тук и си противоречи, защото продава имот.
      5) Наемите се качват - истината е, че са паднали с 30%.

С цел да хванеш на някого спестяванията ли ги ръсиш?
      трябва ли сега да ти поствам мераците за къща в Ботевград и Правец от форума влог, за да престанеш с глупостите. Тръбиш, че имотите били най - рисковата инвестиция и че щели да падат до 50Е/м2, а в същото време търсиш имот.
      Що си мислиш сега, че хората в тоя форум са толкова тъпи, че да се поддадът на маниполатор като теб, който се опитва да сваля цени по форумите. " Имотите ще падат много, никой не купува, продавачите да свалят цените, а пък аз си търся къща по селата около София "
      Казах ти от начало, че си от тая порода, които се опитват отчаяно сега да се сдобият с така мечтаният евтин имот и да станат собственици, порода, която в момента залива всички форуми и коментари в нета за срив на цените.

май трябва да ти поствам мераците

ета ги:
      Peter_K
      • Ентусиаст
      В интерес на истината, търсих известно време къща в района на Ботевград и Правец (в това включвам и Трудовец), разбира се и аз имам ограничения в бюджета, и аз съм готов на някакви компромиси, но нещата май няма да станат. Едно, че не намерих къща, друго, че офиса се мести в "неправилната" посока в София, което ме кара най-малкото да изчакам. Бях намерил нещо много добро, човека, като чу, че имаме интерес, се зарадва и вдигна цената !!! Та ако чуеш, че някой си продава къщата, най-малкото го сръчкай да я публикува в imot.bg на не главозамайваща цена, щот' не всеки ходи там заради голфа Добре е за района къщите да не стоят празни

просто ме възмущава това, че мислиш, че всички хора в тоя форум са някакви тъпунгери
      Последно редактирано от broker111; 21-06-10, 01:14. Причина: пг

Коментар

......човека, като чу, че имаме интерес, се зарадва и вдигна цената !!! ......

ей така не съм се смял отдавна

Коментар

Първоначално публикуван от broker111 Преглед на мнение
          трябва ли сега да ти поствам мераците за къща в Ботевград и Правец от форума влог, за да престанеш с глупостите. Тръбиш, че имотите били най - рисковата инвестиция и че щели да падат до 50Е/м2, а в същото време търсиш имот.
          Що си мислиш сега, че хората в тоя форум са толкова тъпи, че да се поддадът на маниполатор като теб, който се опитва да сваля цени по форумите. " Имотите ще падат много, никой не купува, продавачите да свалят цените, а пък аз си търся къща по селата около София "
          Казах ти от начало, че си от тая порода, които се опитват отчаяно сега да се сдобият с така мечтаният евтин имот и да станат собственици, порода, която в момента залива всички форуми и коментари в нета за срив на цените.

май трябва да ти поствам мераците

ета ги:
          Peter_K

• Ентусиаст

В интерес на истината, търсих известно време къща в района на Ботевград и Правец (в това включвам и Трудовец), разбира се и аз имам ограничения в бюджета, и аз съм готов на някакви компромиси, но нещата май няма да станат. Едно, че не намерих къща, друго, че офиса се мести в "неправилната" посока в София, което ме кара най-малкото да изчакам. Бях намерил нещо много добро, човека, като чу, че имаме интерес, се зарадва и вдигна цената !!! Та ако чуеш, че някой си продава къщата, най-малкото го сръчкай да я публикува в imot.bg на не главозамайваща цена, щот' не всеки ходи там заради голфа Добре е за района къщите да не стоят празни

просто ме възмощава това, че мислиш, че всички хора в тоя форум са някакви тъпунгери
          Хахахаха, в този форум наистина пиша, ама и там също съм Petyr, а не Peter_K

Много си изпаднал, горкия Чак толкова ли си зле, че не можеш хора с еднакво име да намериш.
          И изобщо не търся нищо в Правец. Пък и не ми е ясно с цел да ме злепоставиш ли ме търсиш по другите форуми?

Мисля че това ти преследване трябва да се прекрати от някой от тукашните модератори, защото от смешно може да се превърне в заплашително. А луди лъжци по улиците и във форумите колкото искаш...

Коментар

то само като ти прочета един пост и веднага ми става ясно от къде си, то само във форума - влог можете да се замозадоволявате на воля всички влогари

явно продължаваш да си мислиш, че хората тука а и въобще са много глупави

Коментар

Кой е форума влог?

Коментар

И аз мисля, че темата отдавна се изчерпа и изроди в лични нападки и обиди. Прекалено много внимание отделихте на незначителна обява.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Лични нападки от моя страна няма. Просто вадя лъжи от постовете на един некоректен продавач.

Коментар

Petyr
                    Утвърден участник

РегистрацияJan 2009МястоСофияПубликации62Точки (при гласуване)2
                    <H2 class="posttitle icon"> От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)
                    Мнение на broker111
                    знам бе пич какъв си, гледах ти мераците за къща около София във форума влог

Защо питаш тогава?

пак те питам, продължаваш ли да мислиш, че всички хора в тоя форум сме някакви тупунгери, невиждащи горкият мечтател за евтини имоти, опитващ се да маниполира хората
                    Последно редактирано от broker111; 21-06-10, 01:34. Причина: пг

Коментар

• От: Недвижим имот в София (коментари относно цената)

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                      Ами понеже съм се интересувал за моята кооперация, ако стане земетръс какво правя и юрист ми каза, че имам идеални части от правото на строеж. Това няма срок, не го бъркай с разрешително за строеж
                      На много места из София е така, отчуждени имоти, съответно държавни. Държавата по соц.времената няма да продаде земята и на най-своите си хора и съответно ЖСК с право на строеж. То обаче при тия обстоятелства си е същото. При други не.

За този юрист второто понятие е "айдукат" - нали?!!!
                      Ти си си платил едните "сто лева" за "добър ден" и той ти е казал едното "добър ден".
                      Ходи си плати още едни "сто лева" и ще си получиш и още "добри дни".
                      Притежаваш идеална част от правото на строеж - докато правото на строеж е в сила. След изтичане на давността: Нямаш никакво право право да строиш каквото и да било. Построеното, или съответната идеална част от него си е твоя " во веки веков", или по-точно докато съществува. След това - построеното го няма, заедно със твоята идеална част от него, а правото на строеж е с изтекла давност...

П. П. Преди няколко години се даде право на всички собственици на "Суперлфикция" да закупят и земята, и съответно да придобият Нотариален акт за собствеността си. В случаите на съсобственост обаче, всички съсобственици трябва да съгласни и едновременно да закупят съответните си дялове - нещо трудно реализируемо напрактика за "многолюдните соц. общежития"...
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

kuzdov, това е все едно, когато ти продаваше пералнята и да почнеш да разправяш как сама простира. Все някой щеше да ти каже, че лъжеш. Така е и с този индивид, който в безпомощността си започна да ме издирва по други форуми, ама дори и това не му се отдава.

Коментар

Първоначално публикуван от Petyr Преглед на мнение
                          ... Мисля че това ти преследване трябва да се прекрати от някой от тукашните модератори, защото от смешно може да се превърне в заплашително. А луди лъжци по улиците и във форумите колкото искаш...
                          Силно е желателно и двамата да престанете с размяната на любезности.

Темата се предполага да е за цената (цените) на недвижимите имоти в София, а не за изясняване на лични взаимоотношения, още по-малко пък от други форуми.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

изтрито

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                              Силно е желателно и двамата да престанете с размяната на любезности.

Темата се предполага да е за цената (цените) на недвижимите имоти в София, а не за изясняване на лични взаимоотношения, още по-малко пък от други форуми.
                              Аз не вадя теми от други форуми. Нито нападам брокер111. Просто вадя лъжите от постовете му от този форум. И до някаква степен се защитавам от неговите нападки.

Хайде, то се е видяло, че това до нищо градивно няма да доведе. Само за последно пействам лъжите, за да се вижда от далеч, колко некоректен продавач е брокер111:

1) 30-40% годишна инфлация. - За миналата година е 0,6%, за последния месец е минус 0,2% т.е. има дефлация.
                              2) 30-300% годишна инфлация за периода на бума - инфлацията за този период е в диапазона 5-15% годишно.
                              3) Парно по 1000 евро на месец, като в ЕС - истината е около 100 евро. (потвърдено и от Майсторът).
                              4) Имотите са най-добрата инвестиция, а депозитите - най-лошата - тук и си противоречи, защото продава имот.
                              5) Наемите се качват - истината е, че са паднали с 30%.
                              Последно редактирано от Petyr; 21-06-10, 01:42.

Коментар

цените в София са различни в зависимост от квартала, имота и местоположението, най - ниските цени за които се сещам сега са около 500 Е за Овча купел, най - високите 220 м2 апартамент в Центъра на бул. Васил Левски за около 1. 5 млн. евро, средна цена около 900 Е е за Редута, Хаджи Димитър, Слатина и т.н., над средната цена е в Лозенец, Изток и Иван Вазов от 1000 до 2200 Е/м2
                                Въпреки нещастните опити на шепа мечтатели да придобият имот, цените пак леко тръгват нагоре, някъде, на други места за в застой или надолу.
                                Влога за мен е абсолютно тъпа и безмислена инвестиция 4 % лихва при 30 - 40 % инфлация.
                                Инфлация има, тя е реална, не статистическа, бензин, услуги, храна, стандарт на живот - всичко това върви само нагоре.

Хората сами си имат глави на раменете и решават какво да правят, някои живеят под наем и за тях това е добре, други предпочитат да си купят имот, дори и с кредит.
                                Надявам се хората виждат отчаяните опити на разни индивиди да маниполират всички форуми в България, видя се и сега.

Другото е има ли смисъл, човек решил да си купи жилище да търси възможно най - евтиният боклук само и само за да спести.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X