Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Като гледам що простотии наклепахме само за един ден, най-много да получим оферта от модераторите да се отделим в отделен форум.
    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
    LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
      Като гледам що простотии наклепахме само за един ден, най-много да получим оферта от модераторите да се отделим в отделен форум.
      То затова сме си в правилния раздел "Чат и спам", направо на чатруум го обърнахме. Темата стана с привкус "как ми се ходи на морееееееееее"...

Коментар

Абе що не си признаем, че темата е как ми се ....еее на морееее (и не само)
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

Ахахах а откъде тръгнахме Аз си мислех край тея ся ше ми се смеят, на свинските Фростотии - ама то свиня на свиня вика ли бе свиньоооо

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Ами в очакване на офертата съм.
          За маското ми трябват размери, екстри, набор туй онуй и т.н. Оферта се прави на базата на някакви данни ако обичате какво е това "в очакване съм".

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
            ...Оферта се прави на базата на някакви данни ако обичате какво е това "в очакване съм".
            Да не вземе на Светльо жена му, да прочете темата, че ще види тогава той, едни оферти, едно очакване...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

...За маското ми трябват размери, екстри, набор туй онуй и т.н. Оферта се прави на базата на някакви данни ...
              Размери.... екстри.... набор... туй-онуй....база данни.... ей тея трите неща..... Малииииииииииииииииии

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Да не вземе на Светльо жена му, да прочете темата, че ще види тогава той, едни оферти, едно очакване...
                Всеки го чака в къщи една такава любезна особа http://www.vbox7.com/play:122701f5 но това пък не е повод да влизаме в манастир я
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  А да се оправя

Коментар

Всеки го чака в къщи една такава любезна особа http://www.vbox7.com/play:122701f5 но това пък не е повод да влизаме в манастир я
                    Малееееееееееееееее ей ся вече си го изФроси. Тука няма влечуги - много се извинявам. А жена ти ако до сега нямаше против да спамиш, след това ти мнение ............бой с тоягата

Коментар

Аз между другото много обичам да влизам в разни манастири....даже съм нощувал в повечето от тези, които имат хотелска част. Най-много ми хатресва Соколският, намира се над Етъра, Габрово. Имам доста манастирски снимки и...преживявания.

Коментар

Хахахаха а спазваш ли правилата....особено т.5????
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от maxxx; 08-07-09, 17:45.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda
                          Хахахаха а спазваш ли правилата....особено т.5????...
                          Какви правила...аз в тоя манастир не съм бил... Къде се намира този с правилата, да знам да не ходя там........

Коментар

Клисурски манастир

Коментар

Малееееееееееееееее ей ся вече си го изФроси. Тука няма влечуги - много се извинявам. А жена ти ако до сега нямаше против да спамиш, след това ти мнение ............бой с тоягата
                              То така и така бой с тоягата, поне да си поспамя малко. Както се казва като сме на диета, поне менюто можем да четем.

Хахахаха а спазваш ли правилата....особено т.5????
                              В т.5 се забранява интимниченето с партньор ИТЕ. Има се предвид да не се правят групови сеанси и оргии. При съвокупление поединично не се престъпват божиите канони, стига да не се издават неприлични и силни звуци, което пък ще противоречи на т.1.
                              Ако продължим с тълкуването на забраните ще констатираме, че забраната по т.2 също има предвид да не се разпищолваме на публично място, но не и в килиите (при условията на т.5-с по един партньор).
                              т.4 пък има предвид след приключване на единението с партньора помощните средства да не се изхвърлят през прозорците, защото създават небогоугодни помисли у останалите обитатели на манастира, които не са имали възможността да поинтимничат, па макар и само с един партньор.
                              Що се отнася пък до т.3 : Две блондинки си говорят и едната пита другата: -ти след секс пушиш ли.Втората се замислила малко и отговорила - не знам, не съм се погледнала.
                              Последно редактирано от maxxx; 08-07-09, 22:40.
                              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                              LZ1YBB

Коментар

В т.5 се забранява интимниченето с партньор ИТЕ. Има се предвид да не се правят групови сеанси и оргии. При съвокупление поединично не се престъпват божиите канони, стига да не се издават неприлични и силни звуци, което пък ще противоречи на т.1.
                                Ако продължим с тълкуването на забраните ще констатираме, че забраната по т.2 също има предвид да не се разпищолваме на публично място, но не и в килиите (при условията на т.5-с по един партньор).
                                т.4 пък има предвид след приключване на единението с партньора помощните средства да не се изхвърлят през прозорците, защото създават небогоугодни помисли у останалите обитатели на манастира, които не са имали възможността да поинтимничат, па макар и само с един партньор.
                                Що се отнася пък до т.3 : Две блондинки си говорят и едната пита другата: -ти след секс пушиш ли.Втората се замислила малко и отговорила - не знам, не съм се погледнала.
                                По добре и аз не бих го разтълкувал. Абсолютно съм съгласен с мнението на колегата Pretor по въпроса с временното пребиваване в манастир, пък бил той и женски. Обещавам да не посещавам такива богоугодни места без подходящата за целта партньорка. Желаещи ???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X