Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
    То така и така бой с тоягата, поне да си поспамя малко. Както се казва като сме на диета, поне менюто можем да четем.

В т.5 се забранява интимниченето с партньор ИТЕ. Има се предвид да не се правят групови сеанси и оргии. При съвокупление поединично не се престъпват божиите канони,
    Не че нещо, но и аз така разтълкувах правилата и много ме псуваха моите приятели с които бях там, но явно трябва да ги запозная с вас. Ето защо тук за всички съм "нормална", а извън обкръжението на съфорумци съм "ненормална".

Коментар

Не съм много сигурен, че в манастир интимнеченето под каквато и да е форма е ОК с каноните... за вакханалии да не говорим.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Да не вземе на Светльо жена му, да прочете темата, че ще види тогава той, едни оферти, едно очакване...
        Джорджо, така да ме компроментираш с жена... и то с моята... Малии, сега Marlqnda ще ми оскъпи офертата за "маското". И това ми било добро другарче, наистина не го очаквах от теб.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Джорджо, така да ме компроментираш с жена... и то с моята... Малии, сега Marlqnda ще ми оскъпи офертата за "маското". И това ми било добро другарче, наистина не го очаквах от теб.
          Конкуренция, Светльо, пазарна икономика... икономическа криза...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

5% отстъпка за маско на съфорумци с:
            Жена;
            3 деца и повече;
            поне 1 домашен любимец;

5% надбавка от маското за съфорумци ергени

Айде народе, който разбира тук се спира......

П..П. Пак ме хвана лигнята, ама предизвиквате ме бе значи ....пфууу

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
              5% отстъпка за маско на съфорумци с:
              Жена;
              3 деца и повече;
              поне 1 домашен любимец;

5% надбавка от маското за съфорумци ергени

Айде народе, който разбира тук се спира......

П..П. Пак ме хвана лигнята, ама предизвиквате ме бе значи ....пфууу
              ОК! За жената няма проблеми, има я налична, ако отстъпката е по-голяма даже и повече жени можем да съберем, за децаааа? Освен от мах'лата да хвана, въпроса е само колко са 5% или от колко се смятат. За домашен любимец веднага кучка вълкодавка на жена ми е на линия.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да попитам, дали птичето ми:

се брои за домашен любимец, или рибките ми - две диви шаранчета?

За децата... хммм... търся майка за третото... и следващите...

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                ... кучка вълкодавка на жена ми е на линия.
                Светльо, за хамстера ли иде реч?

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Да попитам, дали птичето ми:

се брои за домашен любимец, или рибките ми - две диви шаранчета
                  Домашен любимец е жУвотно за което се грижиш и няма да изядеш в последствие.........

Коментар

Домашен любимец е жУвотно за което се грижиш и няма да изядеш в последствие.........
                    Значи се брои!
                    За пилето се грижа редовно, че даже и за малките му, а не ми се вижда апетитно, ама никак. А "таранките", вече поотраснаха, имам ги от 7-8 години, ама ми е жал да ги опържа...

Коментар

• До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Ся значи да взема аз да снимам мангалите от отсрещния блок и да ги броим и тях за домашни любимци, а.....каско не си правя, имам си каски на работа, кевларени. Застраховките не ме интересуват, всички военнослужещи са застраховани в Армеец, разбирай ТИМ. Отношенията ми с банките са дотолкова, доколкото да си изтегля някакви пари и да ги изхарча. Според моите познати държа рекорда по изхарчване на огромни суми за един ден, ако не вярвате - пробвайте ме. Толкова много пръскам за глупости, че в банката не остава нищо за банкерите. Така, че не ме интересуват оферти за маско и тям подобни дивотии. Виж, вечеря на свещи, или други романтични заигравки....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                        Виж, вечеря на свещи, или други романтични заигравки....
                        Ти верно си за някой форум за запознанства

Коментар

Ти верно си за някой форум за запознанства
                          Жена му е блага като Су-31 в пълно бойно снаряжение-умната...
                          Камуфлажа си е камуфлаж-това му е функцията...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Жена му е блага като Су-31 в пълно бойно снаряжение-умната...
                            Камуфлажа си е камуфлаж-това му е функцията...
                            Хахахахаха, даже като 35-ица е. Абе ти отде знаеш толкова подробности, да не ме разработвате с ДАНС нещо, а....

Коментар

Ей хищници. Тук нещо нещата граничат със сладур.ком, елмаз и кви бяха другите. Колежке не се подвеждай. Това тук са диви зверове Няма да се усетиш как от уж странични оферти ще те поканят на кална разходка и някъде в гората ще свърши горивото Може и да трябва да се нощува...

P.S. Що не казвате, че сте почнали да спамите в тая тема, за да викна колегите спамъри.
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                                P.S. Що не казвате, че сте почнали да спамите в тая тема, за да викна колегите спамъри.
                                Гледам , доста си запознат там с .комовете...Че ние спамърите сме си тук бе....Мани, само да не се наложи основен ремонт....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X