Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    готина е и е красавица, вярвай ми..
    мнение на ценител

Ъхъ подкрепям с две ръце това твърдение, имах удоволствието да се запозная с Марияна скоро
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
      Ъхъ подкрепям с две ръце това твърдение, имах удоволствието да се запозная с Марияна скоро
      И още не си ме запознал, а се пишеш приятел......

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
        И още не си ме запознал, а се пишеш приятел......
        Ахахаха па ти малък ли си бе

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
          ......... Тук съм си качила снимки на Ферозката Тя е достатъчно красива, симпатична, перверзна оххххххххх
          Като сте толкова хубави и двете, да ви поканя на: Втора Морска Национална Сузуки сбирка Ето и програмата, със сигурност може да се класирате с някоя от номинацийте за най-секси джипарка или джипче

Петък 7.08.2009

- Посрещане и настаняване на гостите.
          - 20.00 Начало на барбекю-софрата
          - 00.00 Вечерна проверка и гасене на светлините

Събота 8.08.2009

- 9.00 Сутрешен тоалет, кафе и отправяне към състезателното трасе.
          - 10.00 Записване и инструктаж на участниците в любителския траял, който ще се проведе на трасето, където се проведе последното състезание в Приморско.От него отпадат водното препятствие и големия камък.Трасето е Софт и състезанието ще бъде само за джипове с марката Сузуки.След състезанието, който има желание може да се пусне "за купона" с каквато си иска машина за шоу на публиката.Награждаването ще е вечерта, като наградите са осигурени от Vromos.com
          - 14.00 Финал на състезанието.

След като приключим траяла се отправяме към плажа и се отдаваме на заслужена почивка, горещо слънце и студена бира.

- 19.00 Ориентиране към бивака.
          - 20.00 Откриване на вечерта, номинаций за различните категорий (3), награждаване на победителите от траяла.
          - 21.00 Дискотека, мултимедийно показване на снимки и клипове от състезанието.
          - 22.00 Мис Мокра фланелка, Мистър Мокър слип
          - 22.30 Дискотека, хапване и пийване.

Неделя 9.08.2009

- 9.00 до 10.00 Сутрешен тоалет и кафе.
          - 10.00 подготовка и нареждане на колоната за разходката.
          - 10.30 начало на разходката в Странджа.
          - 14.30 финал на разходката и прибиране.
          - Изпращане на гостите и почистване на бивака.

Малко снимки от миналата година:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...EE%F0%F1%EA%E0
          Последно редактирано от giorgio; 07-07-09, 11:54.
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Иване, това си е реклама... а рекламите се плащат!
            И моля те, слагай си цитатите правилно, че не помня вече колко кафета съм изкарал, да ти ги оправям...
            Последно редактирано от giorgio; 07-07-09, 12:30.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
              Като сте толкова хубави и двете, да ви поканя на: Втора Морска Национална Сузуки сбирка Ето и програмата, със сигурност може да се класирате с някоя от номинацийте за най-секси джипарка или джипче
              .
              .
              - 10.00 Записване и инструктаж на участниците в любителския траял, който ще се проведе на трасето, където се проведе последното състезание в Приморско.От него отпадат водното препятствие и големия камък.Трасето е Софт и състезанието ще бъде само за джипове с марката Сузуки.
              Много благодаря за поканата, но аз карам DAIHATSU Feroza F300

Коментар

Много благодаря за поканата, но аз карам DAIHATSU Feroza F300
                Той, Иван, не прави разлика...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Иване, това си е реклама... а рекламите се плащат!
                  И моля те, слагай си цитатите правилно, че не помня вече колко кафета съм изкарал, да ти ги оправям...
                  Хайде сега, като дойдеш на сбирката няма ли да се зарадваш на нежната и женска красота , а за кафетата, ще почерпя, само не видях къде е проблема с цитата ама карай

Той, Иван, не прави разлика...
                  Ееее сбирката е Сузуки и Приятели, стига сте издребнявали

ПС
                  До сега не съм чул да има сбирка на Дайхацу феновете
                  Последно редактирано от alex_markov; 08-07-09, 08:43.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров
                    Ееее сбирката е Сузуки и Приятели, стига сте издребнявали

ПС
                    До сега не съм чул да има сбирка на Дайхацу феновете
                    Ееееееххххааааааааа еми щото не е имало Ама мислим да има
                    Абе аз защо ги прочетох тия "кафета" като "кюфтета" Странна работа.

Коментар

Ееееееххххааааааааа еми щото не е имало Ама мислим да има
                      Кюфтетата са специалитет на Барбекю клуба. Както и кебапчетата, наденичките, пържолите...Моля, да не се бъркат с кафе.... http://forum.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=20
                      Барбекю-клуба е отворен за фенове с всякакви марки автомобили, макар, че е създаден от ентусиасти с Фронтери, решили да докажат, че оффроуда не е по-важен от скарата. Както всички знаем...глада е по-силен от тока. Напоследък се наблюдава миграция от хардаджии към нашия клуб...точно заради скаранаклонностите им.

Коментар

Егати, ако получа по кафе за всеки цитат, който съм оправял... тия дето са на кока, ще ми се видят аматьори в надрусването
                        Виж, със съответното количество кюфтета, по мога да се оправя, така че предлагам твърдо да заменим таксата от едно кафе на едно кюфте
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                          Егати, ако получа по кафе за всеки цитат, който съм оправял... тия дето са на кока, ще ми се видят аматьори в надрусването
                          Виж, със съответното количество кюфтета, по мога да се оправя, така че предлагам твърдо да заменим таксата от едно кафе на едно кюфте
                          Шшшш алоуууу Мудиратуритиии стига кафета, стига кюфтета давам само "Цаца с Бира" на капаните

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                            Шшшш алоуууу Мудиратуритиии стига кафета, стига кюфтета давам само "Цаца с Бира" на капаните
                            Тук има проблем... Джорджио не пие бира, а аз не обичам цаца...
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                              да заменим таксата от едно кафе на едно кюфте
                              също кебапчета, кърначета и пържоли. Бира ще си носим.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                също кебапчета, кърначета и пържоли. Бира ще си носим.
                                ... абе вие трябва да пазите писаниците по темата, а тази я оспамихте!

Я сега си предсъавете Ферозката как се мие на чешмата, как се е навела и търка белите крачета... мммм ко ли не може да си представи човек от едно обяснение?
                                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X