Аууу а аз свинята да си призная без да ми се смеете много. Вчера си гласувах.. ....после се озовах в метал кръчмата, ама пусто и нали неделя, без джипката, та се бях облякла като жена - рокля, токчета мани мани
Да де ама тя свинята си е свиня по душа. Та после като бели хора аз и съквартирантката на разходка в Борисовата градина и не щеш ли полянка, ама тревичка и под тревичката кал.......е няма от къде да се заобиколи трябва да се върна обратно - е да де ама аз назад не вървя.........и газ с токчетата през калта 

.........мазало до глезените – ама смях и напред по пътеката. Позабърсахме се с мокри кърпички, после си подмихме крачката на една чешмичка, та запазихме благоприличие и нормален вид. То добре де, ама явно сандалките ми не издържаха на мокротията и се скъсаха 2 м. след чешмичката
То лошо няма, ама сега вече започва смешното. Аз незнайно защо си бях пъхнала джапанките в дамската чанта точно преди да изляза. Как и защо не ме питайте - незнаех защо го правя. Ясновидсци 2 сезон
Еми т’ва е положението и с токчета и в Борисовата пак съм си на offroad. Имам извинителна бележка – Ферозата е в сервиза от 2 седмици, от тогава съм „болна”.

Коментар