Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Аууу а аз свинята да си призная без да ми се смеете много. Вчера си гласувах.. ....после се озовах в метал кръчмата, ама пусто и нали неделя, без джипката, та се бях облякла като жена - рокля, токчета мани мани Да де ама тя свинята си е свиня по душа. Та после като бели хора аз и съквартирантката на разходка в Борисовата градина и не щеш ли полянка, ама тревичка и под тревичката кал.......е няма от къде да се заобиколи трябва да се върна обратно - е да де ама аз назад не вървя.........и газ с токчетата през калта .........мазало до глезените – ама смях и напред по пътеката. Позабърсахме се с мокри кърпички, после си подмихме крачката на една чешмичка, та запазихме благоприличие и нормален вид. То добре де, ама явно сандалките ми не издържаха на мокротията и се скъсаха 2 м. след чешмичката То лошо няма, ама сега вече започва смешното. Аз незнайно защо си бях пъхнала джапанките в дамската чанта точно преди да изляза. Как и защо не ме питайте - незнаех защо го правя. Ясновидсци 2 сезон Еми т’ва е положението и с токчета и в Борисовата пак съм си на offroad. Имам извинителна бележка – Ферозата е в сервиза от 2 седмици, от тогава съм „болна”.

До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Дано да оздравееш по скоро както ти така и джипката и успех следващия пат в Борисовата градина с ОФФРОАД-а!

Коментар

ЕЕЕЕЕЕЕ , не бива така .. Ама като не питаш - така е ..
      При наличие на кал по трасето и с цел избягване на неприятности е добре да ползваш "предното" . В конкретния случай - тръгваш на ръце ( така де , ти оффроудаджийка ли си, или на петел долната джука )
      При този модел на движение нямаше да си скъсаш сандалите и нямаше да се оклепаш като дива свиня в тресавище .

А това че си носиш резервните гуми (в чантата) е похвално .
      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
      WJ 4.7

Коментар

Готина красавица, облечена с лятна рокля и токчета се търкаля в калта в центъра на София: Звучи изключително перверзно /в добрия смисъл на думата/..
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Готина красавица, облечена с лятна рокля и токчета се търкаля в калта в центъра на София: Звучи изключително перверзно /в добрия смисъл на думата/..
          Дали е готина, и дали е красавица(предполагам, че е, в нашият форум няма лоши хора) не сме се убедили. А роклята каква е можем само да се опитваме да отгатнем...

Та чакаме снимки де...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Ако имаше и някоя снимка...
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Дали е готина, и дали е красавица
              готина е и е красавица, вярвай ми..
              мнение на ценител

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                готина е и е красавица, вярвай ми..
                мнение на ценител
                Много приказки, малко маТриал за оценяване

Коментар

Тц, тц, тц....една представителка на нежния пол написва нещо и хиените веднага се нахвърлят. Кавалери.....сайтовете за свалки са на друг интернет адрес....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                    Тц, тц, тц....една представителка на нежния пол написва нещо и хиените веднага се нахвърлят. Кавалери.....сайтовете за свалки са на друг интернет адрес....
                    Ааааа тук няма свалки, само кавалери кибици

Коментар

Напоследък само кибици .
                      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                        Напоследък само кибици .
                        Знаеш как е лятото, цаца, бира, картофки, бира, мацки...

Коментар

И за кво не се обади, на входа има пункт на МСС. Жипове, гумени ботуши, бири.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            И за кво не се обади, на входа има пункт на МСС. Жипове, гумени ботуши, бири.
                            А ти пък щото си вдигаш телефона много се извинявам Аз ти звънях да те черпя бира, да ти дам едни болтове, а ти............пфууууууууу

А и на Вени благодаря за комплимента

Абе мъжьееее, за сайтовете за запознанства съм съгласна че са другаде и там се качват снимки. Тук съм си качила снимки на Ферозката Тя е достатъчно красива, симпатична, перверзна оххххххххх

П.П. Я вместо да бездействате елате на въча да позачистите малко боклучец Почистване на язовир Въча 2009

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                              ... красива, симпатична, перверзна оххххххххх....
                              Сега ако качиш и такава снимка на собственичката на Ферозката.....да им запушиш устите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X