Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
    ееее айде нема нужда и оранжевите да идват плийззззз

П.П. Тръгнах да търся някоя архивна снимка да укротя страстите...............ония ги оставяйте да си ходят на плаж, а за вас ще има снимкииииии
    Нтц,имах предвид,че брат Спарки си е зелен,няма нищо общо с А.Шмайсер и висшите етажи на властта тук.
    Тук голема жега-пусни некое фото,ринейки снега около "Фера".Друго може да активира N112...

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
      Все още никаква конкретика по въпроса за ТТ данните на първоизточника на най-оспамената и гореща тема последните два дни.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/at...3&d=1223882693
      ауууу тази отляво или тази отдясно????

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Нтц,имах предвид,че брат Спарки си е зелен,няма нищо общо с А.Шмайсер и висшите етажи на властта тук.
        Тук голема жега-пусни некое фото,ринейки снега около "Фера".Друго може да активира N112...
        Абе в тоя форум само пиянски снимки имам какво е това нещо - срам срам ..........
        а ето едно една трезва....http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=55766&page=5

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/at...3&d=1223882693
          ауууу тази отляво или тази отдясно????
          Залагам ляво/местоположение,не посока мераци/...

Коментар

Залагам ляво/местоположение,не посока мераци/...
            непозна - значи няма да качвам голите снимки ахахаххаха
            Аре спирам, отивам да пусна климатика че прегрях тука

Максе, някой път цвета не е от значение за да си СуперМод За мен той е "Супермодератор" - ревнувайте колкото си искате.

П.П. Не ми плаща за реклама, просто кара фероза
            Последно редактирано от marlqnda; 09-07-09, 14:50.

Коментар

непозна - значи няма да качвам голите снимки ахахаххаха
              Аре спирам, отивам да пусна климатика че прегрях тука
              Имах предвид ракурса на фотографа откъм белия хардтоп на "жипката"...
              Като пуснеш климатика,размисли,тия спамери ще ме разпнат за липсата на фотосесия,ляво-дясно...На парламент го обърнахме...

Коментар

Много ядене и пиене по тия почиствания. Ще взема и аз да дойда другия път. Даже ако искате може да направите на същото място, че да няма много за чистене, но да има същото количество ядене и пиене
                От модератори само мах спами стабилно/поклон от мен, от НиваТест може и повече/. Другите не се стеснявайте.
                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                  Много ядене и пиене по тия почиствания. Ще взема и аз да дойда другия път. Даже ако искате може да направите на същото място, че да няма много за чистене, но да има същото количество ядене и пиене
                  От модератори само мах спами стабилно/поклон от мен, от НиваТест може и повече/. Другите не се стеснявайте.
                  Нормално,според Иванчо/раздела/ и кафето/спама/.Всеки агрегат има отдушник,ние не сме изключение грам...
                  А,Нивата-той сигурно сега сърба бири и се чуди де му е ключето за дОма...после ще наня...дълга и широка...Иргенин...

Коментар

Мале, докато се върна от плажа Макса дооспамил темата. Ша зема да звънна на щерка му, да предаде на майка си, да вземе да го стегне тоя човек, нещо много е прегрял напоследък. Су-35, а....я да видим твойта.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Мале, докато се върна от плажа Макса дооспамил темата. Ша зема да звънна на щерка му, да предаде на майка си, да вземе да го стегне тоя човек, нещо много е прегрял напоследък. Су-35, а....я да видим твойта.
                      ...МИГ-29,въздух-земя,въздух-съпруг,въздух под налягане...
                      Стара пушка е Макса,с ушити два крачола по предназначение/реципрочни/...

Коментар

...МИГ-29,въздух-земя,въздух-съпруг,въздух под налягане...
                        Стара пушка е Макса,с ушити два крачола по предназначение/реципрочни/...
                        Знам аз...ама не дойде на Балчик, а се бях надъхал да пием бира..... Ще идваш ли насам, че с тая отпуска до края на авгъз голяма скука човек....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                          Знам аз...ама не дойде на Балчик, а се бях надъхал да пием бира..... Ще идваш ли насам, че с тая отпуска до края на авгъз голяма скука човек....
                          С тая минусова популация по реки и язовири,може да сменя "резбата" на морски рибарлък.Евентуално тогава ще установим,кон боб яде ли?
                          Че верно ми е прекипяло от валати...

Коментар

Максе, някой път цвета не е от значение за да си СуперМод За мен той е "Супермодератор" - ревнувайте колкото си искате.

П.П. Не ми плаща за реклама, просто кара фероза
                            Ми аз пък съм и оранжев и имам и Фероза
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                              Ми аз пък съм и оранжев и имам и Фероза
                              Кога това е значело нещо за жените?

Коментар

Аз пък съм очилат и пея в хора.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X