Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
    Иване, не измествай хубавата тема за белите крака с някакви кебапчета. Не можеш да ме убедиш, че пред първото би предпочел второто .

PS А те в действителност бели ли са или с цвят на абанос ?
    Тц тц, разконспирира ме Мисля че е редно след този голям интерес към мацката, да зарадва всички фенове с една подходяща снимка "на светло"
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Ето ти море...да се топнеш.... като не дойде на плаж, ми пращаш само лапето, кой ти е крив.....
      При толкова "вражеска" плът,как ти скимна да правиш туристически реклами с мъжко екземпляр...?ОстанА бирата топла и цацата в ланшно олио...,аз по язовири и орехови сенки.

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
        bodo, престани да качваш снимки на морето, че да не ти кацне и на теб някоя летяща чиния Голям прас море, бира, водорасли, бира, цаца, бира, миди, бира, мацки, бира,.......абе ужас бе
        Няма да престана....дразнете се....
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...0&postcount=23
        ПП. Максе, мажкиот екземпляр съм аз, а останалите снимки са....доста компрометиращи, така, че нема ги турна тука.
        Последно редактирано от bodo; 08-07-09, 09:48.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
          Тц тц, разконспирира ме Мисля че е редно след този голям интерес към мацката, да зарадва всички фенове с една подходяща снимка "на светло"
          Айде на русалкитеееее

Picture deleted хихихи хммм, няма пък русалки дразнете се вие сега

И на всичкото отгоре, тези снимки са от нашия форум, ама кой ли чете и гледа снимки от Въча, кой ли
          Последно редактирано от marlqnda; 08-07-09, 10:25. Причина: изтриване на снимка

Коментар

Като няма риба....и русалките стават. Раците също.....мааалки рачета....
            Прикачени файлове

Коментар

Кюфтетата са специалитет на Барбекю клуба. Както и кебапчетата, наденичките, пържолите...Моля, да не се бъркат с кафе.... http://forum.offroad-bulgaria.com/group.php?groupid=20
              Барбекю-клуба е отворен за фенове с всякакви марки автомобили, макар, че е създаден от ентусиасти с Фронтери, решили да докажат, че оффроуда не е по-важен от скарата. Както всички знаем...глада е по-силен от тока. Напоследък се наблюдава миграция от хардаджии към нашия клуб...точно заради скаранаклонностите им.
              Спамя, ама как мога да се присъединя към Вашия барбекю клуб?
              Не уважавам фронтерите, не стават за ядене предпочитам кЮфтЯ и кИбапчета. Аз многократно и последователно съм се доказал в лоялността към ББ /превод:барбекютата и бирите/ и няма защо да се самоцитирам, и в класацията на джипарите се самоопределям като "барбекю джипар".

Мисля, че с гореизложеното съм подал молбата си за членство и може да ме тествате как ще се представя около барбекюто на сБирките Ви.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Спамя, ама как мога да се присъединя към Вашия барбекю клуб?
                Не уважавам фронтерите, не стават за ядене предпочитам кЮфтЯ и кИбапчета. Аз многократно и последователно съм се доказал в лоялността към ББ /превод:барбекютата и бирите/ и няма защо да се самоцитирам, и в класацията на джипарите се самоопределям като "барбекю джипар".

Мисля, че с гореизложеното съм подал молбата си за членство и може да ме тествате как ще се представя около барбекюто на сБирките Ви.
                Малко ще ти е далеч за сбирките, но пък имаме и клубен член от София....добре дошъл, намери точния човек. А темата е в спама, така, че ти е простено.
                ПП. Това "Не уважавам фронтерите" не го казвай пред Фронтераджии, че ще ти докажем обратното....не съм виждал закъсала Фронтера.....

Коментар

Абе чувствам се като стръв за барбекюядите бе алоууу, аз да не съм ви кебапче ве ей А тъкмо мислех да ви почерпя с някоя снимка, ама на ...........няма

s_s1 няма проблем то особено сега преди обяд на всеки като прочете "свинска история" и са му пържолки и кюфтенца в главата

Коментар

ПП. Максе, мажкиот екземпляр съм аз, а останалите снимки са....доста компрометиращи, така, че нема ги турна тука.
                    Знаех кой е на фотото,ама нъл съм дискретен-ти ако си кажеш.
                    А това,че имаш по-компрометиращи твои кадри/не си упоменал да са с женско/,на мен да го пишеш...
                    Ползвайте сенките отвреме-навреме,че това слънце лоша работа...

Коментар

Абе чувствам се като стръв за барбекюядите бе алоууу, аз да не съм ви кебапче ве ей....
                      Те затова Сузукаджиите те канят на среща, щото са безопасни (мнение на Явор)....ако те покани Барбекю-клуба, може и да те изпапкаме...... и затова не канят нас, щото после на срещата нито бира, нито пържоли, нито мацки....ще видят.

Коментар

s_s1 няма проблем то особено сега преди обяд на всеки като прочете "свинска история" и са му пържолки и кюфтенца в главата
                        ХаПсолютно вЕрно. Отивам да забиря и да мезна нещо, че в стомаха ми рота фашисти набива крак и червата ми пеят военни маршове. П.П. не можах да намеря емотикон за бира.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Те затова Сузукаджиите те канят на среща, щото са безопасни (мнение на Явор)....ако те покани Барбекю-клуба, може и да те изпапкаме...... и затова не канят нас, щото после на срещата нито бира, нито пържоли, нито мацки....ще видят.
                          Малиии, с тия думи хората ще помислят че сме клуб на Върколаци пръжолоеди!!!
                          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                            ХаПсолютно вЕрно. Отивам да забиря и да мезна нещо, че в стомаха ми рота фашисти набива крак и червата ми пеят военни маршове. П.П. не можах да намеря емотикон за бира.
                            Ебе вярно е че няма иконка за бира щото ако имаше щеше да е по-използвана и от тази и тази смятай.

Явно напоследък имам проблем със зрението, защото сега пък видях "забиря и да мезна" като "забиря и да мАзна"ама явно е от мазното телешко и биричката дето изконсумирах

Спамери недни - всички май сме спамери недни и аз начело
                            Последно редактирано от marlqnda; 08-07-09, 12:59.

Коментар

Абе не е лъжа - преди месец бях във Варна. Ама там е гадно бе - жега, пече, вечер духа вятър мани мани.
                              Ето по този начин дами и господа се развалят още несъздадени взаимоотношения . Сега си плюем по градовета , а после ...един Господ знае по какво...!?! Всичко е мъртво преди да се роди..
                              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                              WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                                Ето по този начин дами и господа се развалят още несъздадени взаимоотношения . Сега си плюем по градовета , а после ...един Господ знае по какво...!?! Всичко е мъртво преди да се роди..
                                Ти мани другото, ама бях на сватба на мои приятели - набори. 06.06.2009 ги оженихме успешно Да са ми живи и здрави.
                                А за "гадния" град Варна нямам думи просто там са ми всички съученици.....гадове недни пак ще им отида на гости
                                Ауууу и любимото ми заведение НОРДа малииииии к'ва евтинийка е там, че и на плажа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X