Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моята женска, кална, забавна, свинска историйка...

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
    ... абе вие трябва да пазите писаниците по темата, а тази я оспамихте!

Я сега си предсъавете Ферозката как се мие на чешмата, как се е навела и търка белите крачета... мммм ко ли не може да си представи човек от едно обяснение?
    Темата си е в спама, можем да си я спамим колкото искаме. А Ферляна можем да си я представим всякак.

п.с. Фероза в превод значи нещо като страхотевица.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      Тук има проблем... Джорджио не пие бира, а аз не обичам цаца...
      Тогава аз ще пия и ям , а на вас по 1 кифте
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Иване, не измествай хубавата тема за белите крака с някакви кебапчета. Не можеш да ме убедиш, че пред първото би предпочел второто .

PS А те в действителност бели ли са или с цвят на абанос ?
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

Танасе Фнимавай, че жена ти е луда спамерка и шъ тъ изплющи
          Тъй по въпроса за КЮФТЕТАТА - искам авторски права над предложението си за "стимулиране" на модераторите във форума. Някой трябва да помисли за вас - стига с тез кафета

По въпроса за краката - жвят на изкукало червено
          И са като на извънземните с по 4 пръстови отпечатъци

Последно редактирано от marlqnda; 08-07-09, 09:24. Причина: да си бях прикачила и файловете а?

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
            По въпроса за краката - жвят на изкукало червено
            И са като на извънземните с по 4 пръстови отпечатъци
            Ако само краката са в такъв цвят добре.Щото ние в главата сме изкукали .
            Пък за четирите пръста - ще икономисваш от лака.
            Не знам обаче дали не си предизвикала паника в парка като си ходила боса по калта .
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
              Ако само краката са в такъв цвят добре.Щото ние в главата сме изкукали .
              Пък за четирите пръста - ще икономисваш от лака.
              Не знам обаче дали не си предизвикала паника в парка като си ходила боса по калта .
              Споко, тези снимки не са от парка. В парка паника нямаше - пазете децата и тяхното здраве, остава и тях да плаша представяте ли си

Коментар

От тази снимка се виждат само ТТ данни на крак. Цялостното извънземно все още ни е напълно неясно. Моля, викнете екип на НАСА и ЦРУ за дисекция, вивисекция и определяне на произхода на обекта. Възможно е да представлява опасност.....за движението по пътищата. Я колко катастрофи станаха от началото на лятото заради къси полета, потничета, голи крачета и.....дупета.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Темата си е в спама, можем да си я спамим колкото искаме. А Ферляна можем да си я представим всякак.

п.с. Фероза в превод значи нещо като страхотевица.
                  Тц,Фероза е по-буквално "железен/на";къде,как/Ферляна/-аллах керим.
                  Морно Т-90 си лъска изваяните вериги на извора,подпряло зашеметяващо подкалибрено дуло на поляната,окъпана от залеза на слънцето...
                  ...примерно.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Морно Т-90 си лъска изваяните вериги на извора,подпряло зашеметяващо подкалибрено дуло на поляната,окъпана от залеза на слънцето...
                    Ей го и Макса го изби на поезия...лятото ви действа зле, момчета. Я се топнете в морето за охлаждане на страстите, после една бира с цаца и пържени картофки и главата друго мисли.....Не знам как е в другите градове, но във Варна.....жега, плът....и още нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                      Ей го и Макса го изби на поезия...лятото ви действа зле, момчета. Я се топнете в морето за охлаждане на страстите, после една бира с цаца и пържени картофки и главата друго мисли.....Не знам как е в другите градове, но във Варна.....жега, плът....и още нещо.
                      ...нема море тука,нема поезия-сал софтеротика и бири...
                      ..."четиримата" танкистки по шлемофони лъскат зачисленото "джилязу" и пресушават леден кег "Старопрамен",докато чакат некое артисало модерско кивте...

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                        Абе не е лъжа - преди месец бях във Варна. Ама там е гадно бе - жега, пече, вечер духа вятър мани мани. Ние тука ходиме по рекички и язовирчета и си ни е прохладно.....

А ей ви една снимка на извънземното - тез Ферозаджии ме откриха и сега си ме крият и не ме дават на никой.....
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/al...ictureid=12491

Коментар

... А ей ви една снимка на извънземното - тез Ферозаджии ме откриха и сега си ме крият и не ме дават на никой.....
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/al...ictureid=12491
                          Да разбираме ли, че си в плен на извънземните и ни пшеш от мобилния си телефон, ползвайки Wi-Fi, на летящата чиния?
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

А ей ви една снимка на извънземното...
                            Ни щъ вече танк,ако ще металик и с хромиран ауспух...

Коментар

Ето ти море...да се топнеш.... като не дойде на плаж, ми пращаш само лапето, кой ти е крив.....
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                Да разбираме ли, че си в плен на извънземните и ни пшеш от мобилния си телефон, ползвайки Wi-Fi, на летящата чиния?
                                Ох, де да бях в летяща чиния, а не на работааааа

bodo, престани да качваш снимки на морето, че да не ти кацне и на теб някоя летяща чиния Голям прас море, водорасли, бира, цаца, миди .......абе ужас бе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X