Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

"Едипе, ако се затрудняваш да помагам?"
    - Христо Стоичков.
    Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
    Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Събудих се със силни болки по цялото тяло. Отворих очи и видях една сестра, която стоеше до леглото ми.
      - Г-н Фуджима, - каза тя - вие сте късметлия, успели сте да оцелеете след бомбардирането на Хирошима преди два дни. Сега сте в болница, на безопасно място.
      С мъка, изговаряйки всяка дума, аз я попитах:
      - Къде съм?
      - в Нагасаки - каза тя.

Коментар

На 14 февруари трябва да се празнува отново Коледа, защото е пълно с животни с рога, които носят подаръци.
        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Звъни Баба Яга на Змей Горянин:
          - Идвай бързо, страхотна ракийка съм сварила!
          - Бабо Яге, вчера пихме с Кашчей някакъв боклук, едната ми глава е в безсъзнание, втората повръща, третата едва се надигна да ти отговори.
          Звъни Баба Яга на Кашчей Безсмъртни:
          - Идвай да пием, страхотна ракийка сварих!
          - Бабо Яге, пихме вчера със Змей Горянин нещо, дето, както съм безсмъртен, сега се притеснявам да не умра!
          Звъни Баба Яга на Леший:
          - Идвай бързо да пием от новата ракийка!
          - Идвам!
          Гледа Баба Яга през прозореца - иде Леший - 5 метра тича, пада на земята, става, 5 метра тича, пак пада… Излязла да го посрещне на прага и пита:
          - Леший, какво става, защо падаш тъй?
          - Ами, Бабо Яге, като си помислех за хубавата ракийца и хуквах. Но като се сетех, че после ще искаш да се чукаме - и губех съзнание.
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Майстор шивач учил чирака си как да взема мярка за дамски панталон.
            Стигнали до вътрешната дължина на бедрото и майсторът казал:
            - Когато жената е с панталон, мериш по стария. Но ако е с пола вземаш този дървен метър, мушкаш го под полата, вадиш мокрото от сухото и прибавяш 3 см за подгъв…

Коментар

Лятото на 1986 г. след като се е разчуло за аварията в Чернобил, в ТКЗС-то обясняват, че радиацията е много опасна и когато се появи, всеки трябва да се крие, като най-много трябва да се пази главата.
              Следобяд, жега, бай Ставри бригадира ядосано яхва ТКЗС-арският ИЖ и по нареждане но председателя тръгва да наобиколи посевите и работничките на полето. Леля Пена, ударничката на ТКЗС-то, кротко си копае. Изведнъж чува страшен грохот, и решава:
              - "Малеее, това е радиацията", и къде да скрие. - съзира купа със сено и айде, завира се до кръста в нея.
              Бай Ставри, минавайки от там с мотора, съзира сочен задник да стърчи от купата със сено и си вика:
              - Да взема да го оправя.
              Вдига фуститите и се залавя за работа, по едно време от купата със сено се чува:
              - Блъскай, блъскай, радиацио, но до главата ми няма да стигнеш.

Коментар

Продавам винетка със залепен към нея Голф. Цена по договаряне.
                Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Оферта за Св. Валентин:
                  1. Празнична вечеря + нощувка с любим човек - 150 лв.;
                  2. Любим човек - 300 лв
                  ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Съпругата от банята:
                    - Иване, как се бръснеш около устните?
                    - Помагам си с език скъпа.
                    - Ела за малко, че ми трябваш!

Коментар

Диалог на турската граница:
                      -Кой?
                      -КОЙ.
                      -ЙОК!
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

С връчването на новите документи за всеки гражданин на РБ имало и държавен е-майл! За някои малцинства + Recycle Bin

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                          Съпругата от банята:
                          - Иване, как се бръснеш около устните?
                          - Помагам си с език скъпа.
                          - Ела за малко, че ми трябваш!
                          За тоя фасон кадъните използват глава лук(според размера)с пера,вкарват опъват перата до изпъване на устната и бръснат...
                          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Св.Валентин се отменя.
                            Отговорност за деянието е поела небезизвестната Българска групировка Трифон Зарезан...
                            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Тия, дето се разчувстват на Св. Валентин, са същите ония, дето се маскират на Хелоуин.
                              ------------------

... когда кто то тупой, это навсегда !

Коментар

- Що е то целулит?
                                - Когато жена мисли с гъза си, на него се появяват бръчки...
                                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 2 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X