Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Дама на възраст си поръчва жиголо по каталог. Вечерта на вратата се чука - изтупан мъжага с букет. Сядат на по чашка, след това още една, и още една. Най-накрая дамата изнервена пита:
    - Няма ли да започваме вече?
    - Чакайте сега, вие какво си поръчахте?
    - Ебач- домошар!
    - Ей, пак са се объркали от централата, аз съм алкохолик-събеседник!

Чети бе пич,стига с тоя копи-пейст...
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=5506&p=2467275#post2467275 ...ба си...Да не си роднина с модератора...
    [/QUOTE]

Коментар

Всички - по пет лева за стар виц.

Айде четете малко...
      Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
      Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Първоначално публикуван от feersum Преглед на мнение
        Всички - по пет лева за стар виц.

Айде четете малко...
        Сега подготвям 15230 стари вица. Кога и къде да очаквам да ми преведеш парите?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

-Какво ядат канибалите когато са на диета?

-Вегетаринаци...

Коментар

- Kaкво е "Жена, дето за нищо не става"?
            - Цикъл, диария и гнойна ангина.
            Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
            Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

- Кои жени ти харесват повече - тези, които много говорят или другите?
              - Кои други?
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Баща взима 4 годишния си син от детската градина:
                - Тате, искаш ли да ти изпея един стих? Ама трябва да ми пляскаш с ръце.
                - Добре, сине, ще пляскам.
                Таткото започва да пляска, а синчето почнало да рапира:
                - Майната им на комарите, майната им от сърце, а някакъв си педераст ми пляска тук с ръце.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

ПЪРВИ АПРИЛ – Официален празник на българските политици !

-----------------------------------------------------------------

Първи април - Иванчо тича при майка си и казва :
                  – Мамоо..! Мамоо..! Някакъв непознат човек,
                  е влезнал при твоята приятелка, дето ни е на гости - и я люби.....
                  –Лелее..! Ужас....!
                  – Шегувам се бе мамо, честит първи април! Не е непознат - татко е !
                  / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Отива гъзар да си купува последен модел BMW
                    - Искам го с всички възможни екстри – да няма нещо което да липсва!
                    Насложили му всички екстри, той оставил балата с парите и подкарал бавареца по улиците да се вози. След няколко пресечки спрял на светофар. До него спряло едно трабантче с тъмни джамове. Джама плавно се свалил, от вътре се показал един чичка и се провикнал:
                    - Извинявай колега, дай да разменим по една фанта с твоя хладилник, че моя нещо се е изключил да се размразява?
                    Гъзара побеснял, обърнал обратно и право в магазина:
                    - Абе, аз на вас казах ли ви ВСИЧКИ екстри?!? Защо НЯМАМ хладилник???
                    - Извинете господине, веднага ще поправим пропуска, много съжаляваме.
                    Сложили му хладилника, доплатил си и пак подкарал бавареца по улиците. След известно време спрял на друг светофар. До него – хоп – същото трабантче. Пада джама и чичката отвътре протяга един хамбургер и му вика:
                    - Колега, дай да притопля сандвича че моята микровълнова нещо се е скапала, а?
                    Гъзара вече извън кожата си объща с мръсна газ и право в магазина:
                    - Ей саa ви избих…..
                    - Много се извиняваме…
                    Вече с микровълнова се поуспокоил и пак тръгнал да се вози. По едно време гледа трабантчето с тъмните джамове спряло до една спирка. Гъзара паркирал до трабантчето, свалил си джама и почукал по стъклото на трабанта – нищо. Почукал втори път по-силно – нищо. Ударил два пъти с юмрук – в този момент тъмния джам на трабнтчето плавно се спуснал, отвътре се показал чичката с мокра глава и хавлия на врата:
                    - А, ти ли си, извинявай бях в банята и не съм те чул…
                    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Из ежедневието на контрольорите в Адски транспорт, София.
                      Чък Норис се качил без билет в тролей 9.
                      Дошла контрольорката Гичка от Горубляне и го подканила любезно да си покаже билета
                      - Ш-ш-ш, билет имаш ли уа?
                      Чък Норис демонстративно извадил монета от един лев, сложил я в перфоратора и с мощен тупаник я перфорирал. Гичка спокойно хванала перфорираната монета, скъсала я с ръце на две и дала продупчения край на Чък Норис.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Из ежедневието на контрольорите в Адски транспорт, София.
                        Чък Норис се качил без билет в тролей 9.
                        Дошла контрольорката Гичка от Горубляне и го подканила любезно да си покаже билета
                        - Ш-ш-ш, билет имаш ли уа?
                        Чък Норис демонстративно извадил монета от един лев, сложил я в перфоратора и с мощен тупаник я перфорирал. Гичка спокойно хванала перфорираната монета, скъсала я с ръце на две и дала продупчения край на Чък Норис.
                        Интересно би било развитието на отношенията между Гичка и Чък в сексуален аспект..

Джентълмени - фантазията Ви работи за нас!..
                        ...дет` се вика - ха сега..

Ако някой реши да я отдели тая лакардия .. уелкъм..
                        16+,
                        абе..
                        18+

или за по-сигурно 21+

Вашите предложения, господа?

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          Интересно би било развитието на отношенията между Гичка и Чък в сексуален аспект..
                          айде сега, Черният обелиск не си ли чел?

Коментар

Ако пиеш ром преди 10 сутринта, не си алкохолик, а пират.

Попитали стария мъдър индиански вожд, какво
                            мисли за лятното часово време. Tой отговорил:
                            "Само един политик може да отреже една педя
                            от горната част на одеалото, да я зашие за долната
                            и да ви каже, че го е удължил."

The maid asked for a raise. The wife was very upset and asks, “Now Maria, why do you want a pay increase?”

Maria: Well, Senora, there are 3 reasons why I wanna increase. The first is that I iron better than you.
                            Wife: Who said you iron better than me?
                            Maria: Your husband he say so.
                            Wife: Oh yeah?
                            Maria: The second reason is that I am a better cook than you.
                            Wife: Nonsense, who said you were a better cook than me?
                            Maria: Your husband did
                            Wife increasingly agitated: Oh he did, did he?
                            Maria: The third reason is that I am better at sex than you in the bed.
                            Wife, through gritted teeth asks, Better in bed? And did my husband say that as well?
                            Maria: No Senora. The gardener did.
                            Wife: So how much do you want?

Превод от преводач

Прислужницата попита за рейз. Жената беше много разстроен и пита: "Сега Мария, защо искате увеличение на заплатите?"

Maria: Е, сеньора, че има три причини, поради които искам увеличение. Първият е, че аз се изгладят по-добре от вас.
                            Съпруга: Кой каза, че се изгладят по-добре от мен?
                            Мария: Мъжът ти е казал така.
                            Съпруга: Така ли?
                            Maria: Втората причина е, че аз съм по-добър готвач от теб.
                            Съпруга: Глупости, който каза, че си по-добър готвач от мен?
                            Мария: Мъжът ти е направил
                            Съпруга все по-развълнуван: О, той е направил, нали?
                            Maria: Третата причина е, че аз съм по-добър в секса, отколкото сте в леглото.
                            Съпруга, през стиснати зъби пита, по-добър в леглото? И съпругът ми да кажа, че, както добре?
                            Мария: Не Сеньора. Градинарят го направих.
                            Съпруга: Така че колко искаш?

(става нали )
                            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение

(става нали )
                              Добре, че го прочетох на английски, преводача не става за превод към български.
                              А и си има нарочна тема за чуждоезичните.

Коментар

Изискана дама гледа млад студент и с пренебрежение го пита:
                                - Значи така младежо, ако правилно съм разбрала искате да станенете мой зет?
                                - Всъщност не, госпожо. За съжаление това е единствения начин да се оженя за дъщеря ви.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X