Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Прибира се малкия Иванчо от детска градина и пита майка си:
    - Мамо, какво е котенце?
    - Е как, не знаеш ли?!?
    - Знам, но ... все пак.
    Майката вади детската енциклопедия, отваря на нужната страница и показва: ето виж, котенце. Иванчо си бърка замислено в носа и продължава:
    - Добре де, какво е "кучка"?
    Майката разгръща няколко страници по-нататък и обяснява, че това е просто женско куче. Малкия бърка в другата ноздра, след това в лявото ухо, въздиша и отива при баща си:
    - Тате, какво е "котенце"?
    Баща му измъква "правилното" списание изпод дивана, разгръща на първата гола кака и очертава едно кръгчекъдето трябва:
    - Ей на това сине му казват "котенце".
    - А какво е "кучка"?
    - Всичко останало около кръгчето...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ти ракия сипа ли?
      - Да.
      - И на себе си и на мен?
      - И на себе си и на мен.

- Какво е глобализация?
      - Това е, когато богати китайци пътуват до Италия, за да си купят дрехи, произведени в Китай.

Пример за работата на съвременната жълта преса.
      Интервю:
      - Кажете, а вашия директор днес пиян ли е?
      - Не, той въобще не пие.
      - А често ли иска орален секс от секретарката си?
      - Ама какво говорите?! Той си избра секретарката изключително по нейните делови качества.
      - А какво мислите за времето днес?
      - Невероятен ден! Топло, слънцето грее, птичките пеят.
      Публикува се:
      “Днес е невероятен ден: шефът дойде на работа трезевен и не искаше от секретарката орален секс.”

Двама мъже чакат пред урологичен кабинет. Дошъл редът на първия, но на излизане, вторият попитал какво е казал лекарят.
      - Каза, че ще ми мине, когато се изкъпя.
      Влязъл вторият мъж, лекарят го прегледал и казал:
      - Боя се, че ще трябва да ви оперирам.
      - Ама как така?! На онзи преди мен само с една баня му се размина! - извикал пациентът.
      Лекарят наместил очилата си:
      - Как да ви кажа... Има голяма разлика между червило и гонорея...

Изпращам Ви това, защото определено при мен имаше ефект и всички,които следват този съвет биха имали много по-спокоен живот.Следвайки еднопросто правило, което чух от едно здравно предаване най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие. Докторът в предаването съветваше, че за да се постигне това е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал.Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнал и стоят недовършени и преди да тръгна за работа тази сутрин довърших една бутилка"Мерло", една бутилка "Шардоне", ендна ботилка "Бейлис", дна бутхилка с воткъ, дно стекше биришка, към шетфърт ракииийка, ндна малкъ мъстишшшкааа, млкху тортичшкхааа... иии... ндни шукуладофи бунбонкички..И си немате нъ предхстаа колку ми е кефф испукхоиноо...Пр..препр... препредайте тфа на койтуу може повеше да постигнт душевън мир..
      Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Мъж на средна възраст решава да напусне работа , отива при шефа , който доволен от работата му във фирмата , му съобщава , че му се полага обещетение в размер на 8 000 лв. Тръгва си човека доволен и на път към дома си купува билет за лотарията , изтрива и се оказва , че печели 15 000 лв. Щастлив , доволен влиза в автосалон , решен да си купи кола , посреща го търговеца , показва му гамата автомобили , мъжът се спира на една от колите и в момента на покупката се появява собственика на сервиза и му съобщава , че е клиент номер 1000 и получава автомобила като подарък. Човечецът пощурял от щастие се прибира у дома , вижда че жена му я няма и излиза на балкона да изпуши една цигара . По улицата се задава съпругата , натоварена с покупки , пресича улицата и минаващ автомобил размазва . Мъжът си мисли :
        - Е , който си има късмет , си има до край !!!

Тя го пои три дни с отбрани питиета, а после го заведе в гражданското и му каза:
        - В пощата сме, има колет за теб. Подпиши се!

Коментар

- Докторе, оная ми работа все гледа към обувките ми...
          - Залепи си обувките на тавана. Следващия...
          - Докторе, глътнах гипс!
          - Няма да пиеш вода, следващия...
          - Докторе, бременна съм...
          - Честито! Следващия...
          - Докторе, пикая на две страни.
          - Глътнал си копче. Следващия...
          - Докторе, мене никой не ме забелязва.
          - Следващия!!!
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Имало една жена, която била много ненаситна и само секс искала. Веднъж мъжът и отишъл командировка и тя веднага звъннала на любовника си. Дошъл той, правили секс, но не щеш ли се позвъняло на вратата! Какво да прави жената казала на любовника си:
            - Бързо скачай в този чувал и на терасата!
            Така и станало. Отворила жената вратата и гледа нейно старо гадже, което разбрало, че мъжа й е командировка и дошъл да се позабавляват. Тъкмо приключвали, когато се позвъняло на вратата отново. Жената пак се казала:
            - Скачай в този чувал и на терасата!
            Отворила тя вратата, гледа съседа. Поканила го да влезе и не щеш ли се озовали в леглото. Тъкмо когато той обувал панталона си, когато отново се позвъняло на вратата. Тя нахлузила чувал на главата на съседа си и го изкарала на терасата. Отворила вратата и гледа мъжът й!
            - Защо си гола, жено!? - попитал съпруга.
            - Ами бях под душа до сега.
            - А какви са тези чували на терасата?
            - Ами мама прати малко зимнина.
            Отишъл мъжът, подритнал първият чувал и се чуло:
            - Кудкудяаак!
            - Ооо маминка пилешко е пратила!
            Подритнал втория, чуло се:
            - Грух!
            - Ооо маминка и свинско е изпратила!
            Подритнал третия, нищо! Учуден мъжът го ритнал отново и пак нищо. Ритнал го трети път а от вътре се чуло:
            - Аз съм картофи бе пе**рас!
            SUZUKI VITARA V6
            HONDA CBR 919RR
            MERCEDES ML
            MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

ПРОДАВА СЕ:
              В ДЖИПА НЕ Е СЛУША ЧАЛГА ! Дясното огледало почти не е ползвано, защото не виждам с дясното око . Купен е от една баба, даже бастуна още стои в багажника. Контактния ключ не е ползван....., защото само на бутане го паля (чувала съм, че е проблемен и да не го хабя) !Стъклата никога не са отваряни, защото много бързо настивам. Фаровете никога не съм ги светвала, защото не обичам да карам в тъмното (влизам в депресия).......... Много е икономичен- сипвам 20 литра нафта, тръгвам да пътувам , минавам 200 км, спирам и почвам да точа да продавам ! ! ! Нищо не гори (на дърпане говоря) .Не съм включвала никога 4х4 защото съм чувала, че почва да гори с 1 литър повече, а нямам такава възможност! ! ! Само на ОМВ съм зареждала! ! ! : ) АБЕ...., ВЛЮБЕНА СЪМ В НЕГО Само един път съм минавала през легнал полицай и после слязох и му се извиних (добро момиче съм и ми е съвестно да минавам върху тях) На четвърта никога не съм включвала, защото работата ми е близо да вкъщи и няма къде да развивам такава скорост! ! ! Амортисьорите не съм ги натоварвала, защото съм 45 килограма с мокри гащи и са почти нови! Сенниците не съм ги пускала, защото съм високa и не се налага. Ключалките не са ползвали ,защото го държа в гараж, а той се заключва .Моторчето на чистачките не е ползвано, защото не го карам в дъжд. Клаксона не съм го ползвала, защото никой не ми е препречвал пътя, вратите са отваряни само няколко пъти, защото влизам през шибидаха за да не хабя пантите, теглича не е ползван, не знам как......
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

След осми март:
                - Аз моята жена на ръце я нося!
                - Моята не пие.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:
                  - Извинете, познаваме ли се?
                  Тя отговаря:
                  - Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!
                  Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.
                  - За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина?
                  - Не - отговори студено тя. - Аз съм класната ръководителка на вашия син...

В Рая инженери са германци , готвачи французи, любовници италианци , банкери швейцарци. полицаи англичани, а в ада готвачите са англичани , инженерите италианци, любовниците са швейцарци, банкери французи а полицаите германци..

Болният се отказа от операция и беше изписан под наблюдението на участъковия патологоантом.

Коментар

Перничанка притеснено заговаря съпруга си:
                    - Страх ме е, че си имаш друга.
                    - ЩО, МА?
                    - Вече два месеца не си ме бил.....
                    SUZUKI VITARA V6
                    HONDA CBR 919RR
                    MERCEDES ML
                    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Пушиш ли?
                      -Да
                      -По колко кутии на ден?
                      -3
                      -Колко струва 1 кутия?
                      -10$
                      -И от колко години пушиш?
                      -15 години
                      -Значи ако 1 кутия струва 10$ а ти пушиш по 3 на ден харчиш по около 900$ на месец .За
                      година се получават около 10.800$ нали така?
                      -Така е..
                      -Тоест за последните 15 години си похарчил над 162.000$ за цигари ?
                      -Явно е така…..
                      -А замислял ли си се че при правилно вложение на спестените пари сега можеше да си
                      купиш FERRARI ?…..
                      -A ти пушиш ли?
                      -Не ….
                      -……И къде ти е ШИБ*НОТО FERRARI?

П.П - въпреки, че съм НЕпушач и не карам Ферари, това ми хареса и реших да го споделя с Вас
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Учителката в детската градина се досети, че шоколадовите бонбони са с коняк, когато децата започнаха да говорят за политика и да псуват правителството....
                        Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                        Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

- Скъпи, забравих да купя хляб. Ще отидеш ли?
                          Връща се след малко с хляба и бутилка ракия.
                          - Скъпа, няма да повярваш! Пак нямаха да ми върнат.

На един мъж от Перник вече не му ставала оная работа. Жена му била яко крива и не го възбуждала. Пил виагра, мазал се с какво ли не. Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да пие по едно на месец. Мъжът си казал наум "Абе, ще ти чакам аз толкова време, заеби!". Вечерта ги изпил наведнъж, а оная му работа станала чугун.

И като почнал жената, съседката отгоре, съседката отдолу, минал целия вход, после целия блок, абе, почти цял Перник минал. След три дни отива човекът унил при доктора с обяснението, че само му се плющи и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкции при предозировка. Все пак му казал, че логически, ако прекара ток през каламбаците си, може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал в квартала. Било събота. Отишъл пред входа на блока при своя Голф 2, а всички живущи в блока наизлезли по балконите, за да видят притеснено какво ще стане.
                          Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик:
                          - Бегайтееее, тоя презарежда!

Един пич отива да търси работа в канадските пощи.
                          Интервюиращият го пита – Алергичен ли сте към нещо?
                          Оня отговаря – Да, към кофеин. Не мога да пия кафе.
                          Ок, били ли сте някога на военна служба?
                          Да, казава пичът, бил съм на една мисия в Афганистан.
                          Интервюиращият казва – Това ще ви донесе 5 допълнителни точки към характеристиката. А имате ли някаква степен на инвалидност?
                          Пичът казва – Да. Избухна бомба близо до мен и изгубих двата си тестиса.
                          Интервюиращият прави гримаса и вписва – Инвалидност, получена при служба на родината! Това носи допълнителни бонус точки. Окей. Според регламента имате достатъчно точки за да ви назнача още сега. Нормалното ни работно време е от 8 сутринта до 4 следобяд. Можете да започнете утре в 10 часа и да си планирате нещата всеки ден да идвате в 10.
                          Пичът озадачено го пита – Щом работното време е от 8 до 4, защо да идвам в 10?
                          -Това е държавна работа, казва интервюиращият. Първите два часа пием кафе и си чешем ташаците. Няма смисъл да идваш преди 10.

Цигани се развеждат. На края, след като е оформена цялата документация, съдията обявява официално процесът за приключил и казва:
                          - От днес официално сте разведени.
                          Мъжът се замисля малко:
                          - Прощайте Гусин съдя...аааа такова...А поне още ли сме брат и сестра?

Коментар

- Сахалин? Ало?
                            - Тук, тук.
                            - Какво решихте?
                            - Всичко е наред, всичко е наред. Гласуваме...
                            - Какво гласувате?? Какво така изведнъж?!?
                            - Към Япония преминаваме, да, с всеобщо тайно гласуване.
                            - И как се разделиха гласовете?
                            - Никак не се разделиха. Единодушно към Япония!
                            - Против няма ли?!?
                            - Има, има, японците са против, но вече е късно, ние вече се присъединихме...

Коментар

След няколко чаши бира, немците минават на "ти", а българите на ракия.
                              Последно редактирано от Absolut; 11-03-14, 14:27.

Коментар

Както знаем от историята, акад.Сахаров получава Нобелова премия за мир. Т.е. създателят на водородната бомба получава награда за мир на името на създателя на динамита... Мир вам деца!

- Тате виж! Там един батко пори една кака.
                                - Махни се от прозореца, бе калпазанин. Остави хората спокойно да се... О! Ама той наистина я... Бързо дай телефона, трябва да викаме полиция!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 13 потребители онлайн. 0 потребители и 13 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X