Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Вицове

Свий

Това е залепена тема.

X
X
- 

От: Вицове

ЯшЧуркаПървоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеА кое му е смешното на превода? Гущер - Ящурка ? Или аз нещо не схващам?

на мене ми беше много смешно "The only regret I will have in dying is if it is not for love." "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
 Gabriel Garcia Mаrquez
 Коментар
- 

Оригиналът на горното е:

Как пали Zastava Yugo на -10C?

P.S. Кога по-дяволите са сложили женското гласче на Translate-a? С мъжки глас си беше много по-достоверно!!! "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD
 Коментар
- 

Осмокласничка се прибира в къщи и се оплаква на баща си:- Едно момче каза, че имам страхотна тапицерия, голяма броня, а още по - интересно му било, да погледне под капака? Какво означава това тате?- Значи кажи му, че още си гаранционна. И ако се опита да гледа под капака и да мери нивото на маслото, ще му изкривя бронята и ще му разширя ауспуха до невиждани размери!!!!!На сърбела майката му е чесането.
 Борислав Борисов Русе О885 О37815
 Коментар
- 

Българска мъдрост: "Ако си ял кренвирш - значи си ял всичко"What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.
 Коментар
- 

В час по математика:
 - Иванчо, имаш десет ябълки. Някой ти поиска две. Колко ябълки ще ти останат?
 - Десет.
 - Хм. ДОбре, да предположим, че някой насила ти вземе две от ябълките. Колко ще ти останат?
 - Десет. И един труп... О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много... О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
 Коментар
- 

Млад актьор, получил първата си роля, споделя с баща си:
 - Ще играя съпруг, женен от 25 години!
 Бащата:
 - Kато за начало не е лошо. Другия път може да ти дадат и роля с реплики!И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
 Коментар
- 

Един гледа комшията си рано сутринта да простира прането...

- Комши, ама ти много рано, такова...
 - Ааа, аз много неща свърших, сега само ми остава да просна прането.Иначе изчистих, сготвих и измих чиниите.
 - Е добре де, ти кога си спал?
 - Е когато се жених...

Мъж след много години брак, към жена си:

- Ееех, жено, жено, какъв гъз си отпрала, огромен.Целата си само гъз, един гъз - една жена!
 - Ооо, скъпи, и цялата съм само твоя!Само за теб - сега и завинаги!Всеки трети е шести
 Коментар
- 

- Жена, сипи една ракия!
 - В 9 сутринта?!
 - Добре де, тури малко мюсли вътре...What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.
 Коментар
- 

- Кого слушаш повече - мама или тате?
 - Мама.
 - Защо?
 - Защото говори повече.

- Ало, Мария ли е?
 - Да.
 - Айде довечера да се позабавляваме?
 - Грешната Мария сте набрал!
 - Идеаааално!

Първо Шумахер, сега Меркел.
 Германците не са имали толкова проблеми със снега от Сталинград насам...Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
 И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
 вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
 Коментар
- 

-Комши, това прасе 'що е с един дървен крак?
 -Ти да не искаш за една пача цело прасе да заколим?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
 Вальо. О888 557Ч7Ч
 Silverado 1.3 i
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар