Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Не изпълни заповед от бокса, за разлика от останалите - но Уебър не му подари победата, за разлика от Мерцедес- сега или Ферари миналата година... А "малката лимонадка" както я наричате, отново доказа, че може да се бори за победата и че, не му я осигуряват от бокса! Та двамата направиха шоуто, освен неразбориите при другите в падока.
    Не сте обективни в преценките и коментарите, иначе да си пристрастен или фен си е нормално, но чак пък толкова анти. Лично не ползвам ред бул и в двата случая.

Коментар

А каса бира за това, кой ще е новия (пореден) световен шампион тази година? Фетел, колкото и да не ви харесва...

Коментар

Ъ, ти не разбираш ли какво става. 'Ае, намали си работните режими, следи да не твариш гумите и не натискай много, че да остане нещо в резервоара и след финала. Не се притеснявай, победата е сигурна, конкуренцята е назаде, нашия човек няма да те атакува'. И ти си намаляш, съотборника ти те настига, задминава и на финала вдига купата, ма понацапан. Ей това ти е трикратния шампион. Ако няма заповеди, как да е, ама...Видя какво каза Хамилтън след финала. Този е големият човек! Да не споменаваме арогантното отношение на Фетел, да не споменаваме и колко пъти пре*баваха Уебър заради него. А?

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
          Не се притеснявай, победата е сигурна, конкуренцята е назаде, нашия човек няма да те атакува'. И ти си намаляш, съотборника ти те настига, задминава и на финала вдига купата, ма понацапан.
          Всички разбираме всичко. Ти винаги ли спираш на знак "стоп" или спазваш ограниченията на скороста по пътя? Аз лично не винаги...
          Фетел направи смела атака, караха на сантиметри, доста завои, там си пролича, кой колко може...

едно леко напомняне - "когато Фетел, беше максимално близо до Уебър в средата на състезанието, от бокса му казаха - недей да атакуваш, има много време, пести гуми и стой зад него..... ?!!? странно нали... а пък ако не бяха /пак от бокса/ решили да вкарат Фетел обиколка, две по рано за смяна на интермедията можеше изобщо да не изостава, защото се видя че попадна в трафик и не можеше да изпревари на мократа писта..."
          и още едно: "Уебър влезна в бокса в 43-та обиколка, като и той и Фетел направиха персоналните си времена в 45-та обиколка. В 46-та обиколка Фетел вече беше изпреварил австралиеца! Я сега ми обясни, какъв е тоя режим дето хем му пести гуми бензин и не знам си още какво, и в същото време му позовлява да даде най-бързото си време за състезанието?
          и още едно последно, ако приемем, че "Хорнер и компания" са решили да им запазят местата, питаха ли Фетел дали е сегласен?!
          Плюс това Уебър никога не е помагал на Фетел даже и в последното състезание на миналата година. И затова не виждам, защо трябва да се извинява , още повече, че момчетата (инженерите) които работят с Фетел правят грешки във всяко състезание от Абу Даби до това включително и не знам защо отбора не вземе да се извини на Фетел...
          Че има лицемерие във Ф1 - има. Ама само да се вторачваме в тоя отбор?! И Фетел му се извини след състезанието: "Поех сериозен риск, за да изпреваря Марк и може би не трябваше да го правя. Това едва ли ще помогне, за да се почувства по-добре. Искам да му се извиня.“
          И да, не е приятно да загубиш. Пролича и си го каза. Големия карач... Айде стига бе... И вече коя година е в отбора? Защо? И не си трае, и седи в отбора, който не само му плаща, а и има свободата да казва това, което мисли?! Като те "пре*бават" и то непрекъснато, що седиш там?!
          Ама айде да не превръщаме темата само в полемика за един състезател или отбор... Имаше и други интересни неща и този път, на мен ми беше интересно...
          П.П. Или както каза един познат: "ако това беше Галфонсо всички щяха да ръкопляскат, ама щото и него го няма и още 25 точки назад, затова е голямото реване."... Ами да го накажат, че и Алонсо се блъсна в него, Фетел дал на задна и го блъснал, после излъгал лошо другарчето си, пляс, пляс през ръцете лош Себ
          Последно редактирано от ivied; 24-03-13, 18:18. Причина: ако това беше Галфонсо

Коментар

Едно е да върнеш газта и да позволиш да те застигне, след това този зад теб да има ДРС, друго е да натиснеш и да му убиеш амбициите в зародиш, както гледаме почти във всяко състезание където се борят пилоти от 2 различни отбора. А за заповедите от бокса може доста да се говори, но си е друго да ти ги набутат в очите както днес. Та това е началото на сезона, а единия си е вечен тестов пилот, дето подмамват като с морков с думите 'в началото сте равни и който натрупа повече, за него ще се работи'. Има отбори в които се работи така, знаят се кои са, но има и отбори в които пилотите наистина са оставени да карат. Та в тия отбори сме били свидетели на събирането на големи пилоти в отбор и последващо реване от някой шампион.

Коментар

Единия бил се объркал, извинявал се, другия щял да се реваншира в бъдеще...все е тая много добре знаят, че остава само статистиката.
              Апропо, днес си припомних защо никога не съм бил фен на Шумахер и как стигна до "най-добрия пилот за всички времена"..

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                Единия бил се объркал, извинявал се, другия щял да се реваншира в бъдеще...все е тая много добре знаят, че остава само статистиката.
                Апропо, днес си припомних защо никога не съм бил фен на Шумахер и как стигна до "най-добрия пилот за всички времена"..
                Абсолютно същите мисли ми се въртят в главата, обилно "поляти" от сълзите на Рубенс.
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                  "ако това беше Галфонсо всички щяха да ръкопляскат, ама щото и него го няма и още 25 точки назад, затова е голямото реване."... Ами да го накажат, че и Алонсо се блъсна в него, Фетел дал на задна и го блъснал, после излъгал лошо другарчето си, пляс, пляс през ръцете лош Себ
                  Ей, ама защо ли само с тоя отбор се занимаваме, а? Ами ако Маса си беше позволил да каже това, което си позволи Уебър, а? кво ли щеше да се случи! И дори да съм единствния фен на Себ тук не ми пука, може ли - може... кара ли - кара...
                  Всеки 3-кратен световен шампион би постъпил така! И няма смисъл от извинения.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                    Във Ферари историята е същата, но си фен на Алонсо.
                    Препоръчвам ти интервюто с Маса след Австралия.
                    Кой пилот има правото пръв да влезе в бокса?
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Някой знае ли джантите във Ф1 да ли са еднакви?Питам,понеже днес механиците на Макларан отказаха на Хамилтън да му сменят гумите.
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

От другата година с по една кола на отбор и да ги видим тия тарикати кво ще правят! За тая ръка лек е само сатъра

пп джантите се предоставят от няколко фирми, не знам болта дали е еднакъв.

Коментар

Еднакви са само като цолаж и ширина.
                          Относно състезанието, след като отделих почти два часа за четене, разбрах че първичната емоционална реакция, не е най-правилната.
                          Медалът, винаги има две страни.
                          Равновесието е много трудно.
                          Совите не са това, което са.
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ще цитирам един приятел от Македония:
                            Nekogas imase trkanje vo F1... i togas nekoj gi izmisli "timskite naredbi"

А иначе днес се видя грозната или иначе казано бизнес страната на формулата. Сега очаквам в Ред Бул да стане като в Макларън през 1988-ма. Само че без да спечелят 15 от 16 състезания.

http://www.youtube.com/watch?v=0z51QddEkkg
                            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                            Walter Rohrl
                            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Прави ми впечатление че феновете на Фетел са доста напористи и нахални в защита на мнението си.Фетел си мисля че не е лош като човек.Малък е още., и трябва да минава през много неща преди да стане изтински читав.Проблема е в отбора му, допуснаха тези неща да се случват, многото пари развалят слабите хора.
                              И приятел, Алонсо, Хамилтън, Кими и доста други са минали през тези неща и са си овладяли бесовете, нещо което Фетел тепърва трябва да прави.Така че както казваш пийни си лимонада и по споко......
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Абе заповедите са си заповеди - нищо ново под слънцето, още повече, че са разрешени от правилника! Ако да съм ферарист - едно време хем не бяха разрешени, хем - сещате се...
                                Иначе аз се изкефих на състезанието! Беше си руска рулетка от всякъде! Не знам да ли гледахте тренировките, ама аз ги гледах. Квалификациите също ги гледах и ви казвам, че лимонадите си го имат проблема с гумите и само дъжда ги спаси. На сухо ще берат ядове - помнете ми думата. За отпадането на Алонсо според мен си е виновен самия той! Тръгна много пренавито и агресивно, спечели позиция срещу Маса и въпреки всичко продължи да натиска Фетел - без да му пука, че нито имаше място, нито условията го позволяваха! Фетел дали е скочил нарочно на спирачката - не знам, но Алонсо бе длъжен да отчете мократа писта и да не се завира толкова в тази серия от завои, където и на сухо не можеш да изпревариш. Беше тъпо от негова страна. Да е някои новобранка - да го разбереш... Беше голямо шоу в боксовете! Аз такава касапница друг път не съм гледал. Това състезание бе нагледен пример за това как в бокса могат да провалят или спечелят едно състезание... Лотусите - много слаби на мокро! Има ли сух асфалт - най-бързите са в момента и в квалификационен режим, и в дълга серия от обиколки! Ще е интересно и то много тази година... Както и предрекох - Мерцедесите са бързи и то много. На мокри или студени писти ще са конкурентни за първото място до края на сезона, ако не се намесят в спора и по време на състезанията при нормални условия (нищо чудно)... Ферари този път стартират с добра кола. и пилотите са им добри, така че очаквам да спорят за титлата през целия сезон, а не само в края му! Имам чувството, че Маса се събуди и много скоро драмите които гледахме днес във Редбул и Мерцедес ще ги гледаме и във Ферари! Аз се кефя и на това - сезона поради тези вътрешни единоборства ще стане още по-интересен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X