Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Очаквах Мерцедес да извадят кола, ама НЕ. И тая година май нема да ги бъде. Фетел ги утрепа всички на квалификацията просто явно е много бърз.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

А вече е и по-спокоен, та всички шансове за титла отново са негови. Не ми е любимец, ама отчитам факта.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да видим в състезателно темпо какво ще покажат и то с пълни резервоари.
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

И на старта на новия сезон - нищо ново под слънцето. Независимо от непрекъснатите технически промени и тези - в правилата.
          Ще чакаме нещо ново и може би, по-интересно в следващите стартове.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Голяма разлика между първи и втори пилот във водещите отбори...
            Как смятате, разликата от пилота ли е или от болида?

Коментар

Скукаааа!! Нещо не ми хареса първото състезание! Ама изненада имаше - Петров на подиума! А Шумахер и Розберг са каръците на състезанието!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                Ама изненада имаше - Петров на подиума!
                Жалко за Кубица, ако беше тук щеше да има ама пълна изненада.

Проглушиха ни ушите предварително - Макларън с проблеми! А те летяха направо. Особено по-тъмният Макларън.

Маса не е борец, накорави се за малко, а трябва за постоянно.

Жалко и за Уебър, пак не можа да си вземе купа с кенгуру.

За мен става по-интересно IMHO. Подвижни крила, ток, мноого меки гуми и други технически благини.

Коментар

Аз съм доволен от класирането. Беше ясно, че не можем да се борим с Ред Бул, ама ако продължават да не ползват КЕРС-а, не се знае. Не съм убеден в йерархиите, особено за Макларън. За Ферари, то се знае. Съжалявам го Маса. Как пък само той от една камара пилоти, не може да свикне с гумите.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Аз съм доволен от класирането. Беше ясно, че не можем да се борим с Ред Бул, ама ако продължават да не ползват КЕРС-а, не се знае. Не съм убеден в йерархиите, особено за Макларън. За Ферари, то се знае. Съжалявам го Маса. Как пък само той от една камара пилоти, не може да свикне с гумите.
                    Ти пък, точно за Макларън ли не си убеден...
                    То е ясно какво са им казали в отборите, въпросът е дали и колите са им спънати.

Коментар

Виж, аз смятам, че ако искаш да караш с един пилот, няма нужда да наемаш световен шампион за втори пилот. Бътън е амбициозен и добър пилот, но явно освен че му липсва агресивност, не умее все още да си настройва колата. Сега ще кажеш, защо не копира настройките на Хамилтън. Едва ли би било такъв проблем, но просто имат два много различни стила на каране, така че няма никакъв смисъл.
                      Видя се и през целия минал сезон, и през тестовете, че Бътън не може да е бърз колкото негрото.
                      Аз бих го оприличил на Вилньов. Стана световен шампион, да, ама с каква кола и колко по-бърза беше от всички останали.
                      Колко пъти миналата година се е влачил след доста по-бавни от него коли, и колко пъти се е осмелявал да атакува?
                      То като тръгнеш от пол и си с кола, дето е с няколко десети по-бърза от всички останали, и баба знае.
                      И Бътън си е взел победите, които си е извоювал.
                      И не! Абсолютно не вярвам на историята със спънатите коли.
                      Съгласен съм, че може би има някакви неписани уговорки, от рода на "който се класира по-напред", "който е по-напред в шампионата" и т.н, но Маса например, си подписа съвсем откровено за втори пилот и си правят всички експерименти в стратегиите и гумите с него.
                      Последно редактирано от TigerHunter; 27-03-11, 22:13.

Коментар

По принцип съм съгласен с теб, с изключение на "джаза на оптимистите" за Макларън. Този отбор в последните години си е отбора на Хамилтън. Дори Алонсо се опитаха да го направят втори пилот, какво остава за Бътън. Има някаква разлика в характерите им...
                        Нуждата да наемеш световен шампион се нарича реклама. Бътън нямаше къде да отиде. По добре втори в Макларън от колкото да излезе от спорта или да се влачи в някой от новите отбори. Мое мнение...
                        Стилът на Бътън е по-подходящ за правилата през миналата година и ако Макларън бяха заложили на него, имаше щанс за втора титла.
                        Ама като гледам как завърши шампионата...вече не знам каква е целта на отборите...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Стилът на Бътън е по-подходящ за правилата през миналата година и ако Макларън бяха заложили на него, имаше щанс за втора титла.
                          Мармота, шоколада....
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мирко, доколкото си спомням, Бътън малко изненадващо напусна Браун Джипи. Никой не го е гонил, а дори и чичо Рос остана изненадан.
                            За рекламата си прав. Макларън са го правили и преди със Сена и Прост.
                            И дори Макларън да е отбора на Хамилтън, все пак си оставят вратички в стратегиите и позволяват и на "втория" си пилот да печели някое и друго състезание. При кончетата, ако Алонсо се издъни или отпадне, то състезанието на Маса е отдавна тотално компроментирано от стратегически експерименти, глупави смени на гуми и т.н. Отделно от факта, че не съм виждал по-малко мотивиран втори пилот от Маса.
                            Просто се е примирил, седи си за парите и докато преди , от време на време се оплакваше от това-онова, вече и почти не говори.
                            То и какво има да каже...
                            Ферари са способни да демотивират и най-агресивния пилот.
                            Не пожелавам на един Кобаяши например, някога да отиде във Ферари, само заради славата да кара "най-славната" кола.

Коментар

Тъй е, тъй е, Сашо...
                              А и аз не съм фен на Ферари, а на Алонсо. Смятам, че е най-добрият пилот във Формула 1 в момента. Ако кара за Минарди...за тях ще викам.
                              Маса сам си е виновен, но поне там добре плащат
                              Какви ги вършат в този отбор...направо не знам. Защо пропиляха шанса на Алонсо за титла, нямам обяснение. От некадърност ли, нарочно ли...
                              Макларън също не ме кефат. Там пък шуробаджанащина...е малко по-елеганто го правят, ама е пак същото.
                              Помниш как Алонсо го пускаха с три гумета
                              Наскоро официално го признаха. Тогава се борили с Алонсо(собствения им пилот) а не с преките си конкуренти. И това ако е отбор, здраве му кажи...

Коментар

Хм, не смятате ли, че изказвайки се по подобен начин, сякаш имаме не информация от кухнята, а направо от... спалнята или килера се получава малко, като: "когато мюсюлманите обясняват на будистите защо католиците ги защитават от православните"...
                                А колкото до Алонсо, това, че не знае да си държи езика зад зъбите, струваше на Мерцедес 150000000 или мислите, че така трябва?!
                                Последно редактирано от ivied; 28-03-11, 20:21.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X