Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
    От сега състезаващите се- Фетел.
    От старите кучета- Нелсон Пикет, Фитипалди, Сена, Шумахер.
    Един глас в повече от мен за двамата подчертани в цитата.

Когато за пръв път гледах Формула 1 през 1987 г., много харесах

Nelson Piquet Souto Maior
    За мен, той винаги ще остане вечен № 1.

Случайно или не, точно неговият "наследник" Michael Schumacher, пък ми стана любимец, особено с уникалните си победи със "слабия" Бенетон.

И понеже в момента нямам любим пилот, подкрепям любимия си отбор: Scuderia Ferrari.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Жил Вилньов е N 1 за мен за всички времена.

От сегашните, Райконен.

Коментар

най-добрите за мен са:Алонсо и Ковалайнен

непонасям Хамилтън и Маса
        0898496264 -Пламен

Коментар

Ето нещо интересно за мокра писта.
          http://www.youtube.com/watch?v=QVrirEbeNZ8
          http://www.youtube.com/watch?v=N8lZT...eature=related

Коментар

Мисля, че става дума за действащи пилоти.

Аз давам още един глас за Алонсо.
            ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
            СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
              Тук май ще се заформи и групичка почитатели на Еди Ървайн, като гледам колко хора след мен го споменуват.... Няма такъв състезател, човекът си правеше шоуто, а ние за какво сме седнали да се дзверим в екранчетата?
              Е как няма да го споменуваме!? На едно състезание направи шоуто, а после забрал няколко мацки и се занесъл на яхтата си да купонясва. Евала! А един куп народ бяха посинели от яд, от което никак не показа да му пука! Затова ме и кефеше!

Сега се сещам и за друг - Герхард Бергер. Вършеше си работата и си траеше. Може да не блестеше с нещо кой-знае какво, но като човек и професионалист беше страхотен. И явно доста хора мислят като мен, защото и в момента си има авторитет, и не съм чул някой да го споменава с лошо, а само напротив.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

мой фаворит е алонсо.
                виш к'фо нешто е.......

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                  Провокиран от друга тема за това дали ще гледаме Формула1, реших да споделя моето мнение за пилотите там.
                  Най харесваният от мен пилот от сега каращите е Фернандо Алонсо.
                  Колеги , до колкото виждам темата е за настоящите пилоти . Щото ако ни хване носталгията ...най-великия е петкратния шампион Хуан Мануел Фанджо. Този пич четири години по ред ги е бил с четири различни болида . Те тва е пилот !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Колеги , до колкото виждам темата е за настоящите пилоти . Щото ако ни хване носталгията ...най-великия е петкратния шампион Хуан Мануел Фанджо. Този пич четири години по ред ги е бил с четири различни болида . Те тва е пилот !
                    Не, идеята ми не е била да огранича темата само до сега каращите.Извинявам се ако така е прозвучало.Така че, всеки е свободен да спомене и легендите в този велик спорт.Освен това е хубаво да кажете и защо харесвате някой от тях.По този начин можем да научим нови неща за тях.
                    Последно редактирано от disko04; 21-03-09, 08:54.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      ... и то без заповед от бокса " Пропусни Шуми" , и без тракшъни , електроники и пиене на вода от маркуч ....
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ето такива битки ми липсват, някъде е качван този клип но пак го пускам- тръпки ме побиват. Пистата е Хунгароринг - а казвали че там изпреварвания почти няма.

http://www.youtube.com/watch?v=TVtPUdu3Qf0 ето и една обиколка с него.

http://www.youtube.com/watch?v=AeemlgJkjUs
                        Последно редактирано от ДОБРИН; 21-03-09, 11:02.
                        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                          Ето такива битки ми липсват, някъде е качван този клип но пак го пускам- тръпки ме побиват. Пистата е Хунгароринг - а казвали че там изпреварвания почти няма.

http://www.youtube.com/watch?v=TVtPUdu3Qf0 ето и една обиколка с него.

http://www.youtube.com/watch?v=AeemlgJkjUs
                          Даааа... много готино!Ерата на турбо моторите-от 1500кубика максимална мощност 1500кс за 15мин /след това мотора свършва/ при над налягене на въздуха 4бара съм чел някога.
                          Гледайки това сега се сещам че ще е добре да им върнат ръчните скорости.Да поръчкат два часа яко и да видим кой може и кой не!
                          Мисля че в кар-сериите в US оше си ръчкат!Между другото връщането на сликовете мисля че е добре заради по доброто сцепление и възможност за ипреварвания.
                          Последно редактирано от disko04; 21-03-09, 12:01.
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                            Даааа... много готино!Ерата на турбо моторите-от 1500кубика максимална мощност 1500кс за 15мин при над налягене на въздуха 4бара съм чел някога.
                            Гледайки това сега се сещам че ще е добре да им върнат ръчните скорости.Да поръчкат два часа яко и да видим кой може и кой не!
                            Мисля че в кар-сериите в US оше си ръчкат!Между другото връщането на сликовете мисля че е добре заради по доброто сцепление и възможност за ипреварвания.
                            Да сликовете ще дадат по висока скорост в завои.

Тази година ще видим кой е пилот и кой не,доста изравниха показателите на колите.
                            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Kimi.Още от времето,когато беше в Sauber.За него важи принципа "Днеска пием,утре...Бием" .Има нещо в тези финландци
                              А ето нещо,което може би никога няма да видим...
                              http://www.youtube.com/watch?v=kl2tIFxSEGA#
                              п.п.Даже не се борят за първото място
                              Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Аз ги подреждам така:

Айртон Сена Да Силва

Ален Прост

Деймън Хил

.......тези младите пикльовци хич не ги броя,щот нито ще се научат да карат като старите нито пък могат да се разсърдят,сбият и после пак да са приятели като тях.......

Всичко стана прекалено комерсиално,за да ни е интересно на нас......вече и от една кавга гледат пара да направят.А преди не беше така бият се ,псуват се гледат се в очите и пак си беха наи големите.....
                                Последно редактирано от spl77; 21-03-09, 12:36.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X