Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Любим пилот: Такума Сато.
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Аз харесвам Маса за мен той за сега е най добрия

Коментар

Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнение
        (Добрият пилот трябва да бъде и малко гадняр, какъвто беше Шумахер.)На това малко ли му викаш,колко от титлите са му с пр........ки.

Винаги съм мразил Шумахер. Още от времето на Джордан, Бенетон и Сена , Хил и Вилньов и т.н. Ферари ги ненавиждам , въпреки че съм в Италия от доста време. За горното си прав....
        Подчертавам , обаче , че това е МОЕТО мнение и няма да споря с никого, иначе ще стане като с Левски и ЦСКА.
        Фен съм на Макларън още от времето на Мика.
        Хамилтън го следя още от F3 и GP2 и засега най ми харесва...
        Поздрави!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Какво да им харесвам?! Те всичките - мъже!
          А сериозно - повече си падам по отборното разделяне на пристрастията и си признавам, че съм малко нещо Ферарист...

Коментар

Това е все едно да питате каква кола харесвате?

Да ви кажа най-много съм се кефел на двубоите между Сена и Ален Прост, невероятни преживявания бяха.
            За съжаление напоследък формулата толкова се комерсиализира, че победителят няма нищо общо с най-добрият пилот.

В днешно време съм за Алонсо, но симпатизирам на Кубица, а също така на Фетел. Много пилоти карат чисто и безпроблемно, но 70% от бързината идват от колата. На много специални писти се виждат най-добрите. Другото си е каране в кръг. Щом Деймън Хил и Жак Вилньов станаха шампиони какво може повече да искаме? Първият правеше катастрофи и по магистралите.

Много важни са и настройките на автомобила за конкретното трасе, без един добър съотборник едва ли Шумахер щеше да има толкова победи, та в този ред на мисли забравих да спомена Еди Ървайн, невероятни изпълнения правеше този човек.

Някой по-нагоре беше написал Такума Сато, те на тоя трябва да му се вземе лиценза, той катастрофира и с ретро автомобилите .
            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Започнах да гледам F1 преди 5-6 години. От самото начало бях за РЕНО и можеби заради АЛОНСО станах такъв фен на F1 и Рено. +1 за Алонсо и Рено. Бих казал, че от както аз гледам формула 1, Рено започнаха да бият, първо бяха 3-ти, след това 2 поредни 2-ни победи пилот и конструктор.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                Започнах да гледам F1 преди 5-6 години. От самото начало бях за РЕНО и можеби заради АЛОНСО станах такъв фен на F1 и Рено. +1 за Алонсо и Рено. Бих казал, че от както аз гледам формула 1, Рено започнаха да бият, първо бяха 3-ти, след това 2 поредни 2-ни победи пилот и конструктор.
                А когато бяха Уилямс Рено.

Коментар

Гледам F1 от преди 5-6 години. Ако я следях от по рано можеби...
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

По принцип съм фен на Макларън още като бяха Мика Хакинен и Култард впоследствие още в първия сезон и на Кими, сега малко съм раздвоен Хамилтън ме дразни яко но отбора ме кефи, Ферари също не ги понасям но Кими е там, явно скоро няма да имамеднакво мнение за отбор и пилот.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      По принцип съм фен на Макларън още като бяха Мика Хакинен и Култард впоследствие още в първия сезон и на Кими, сега малко съм раздвоен Хамилтън ме дразни яко но отбора ме кефи, Ферари също не ги понасям но Кими е там, явно скоро няма да имамеднакво мнение за отбор и пилот.
                      До преди две години бях твърдо за Макларън.Ферари не ги понасях.Ама заради Кими,смених боята...Той и Алонсо единствени се изрепчиха на великия Шумахер!(великия не го казвам иронично).
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        До преди две години бях твърдо за Макларън.Ферари не ги понасях.Ама заради Кими,смених боята...Той и Алонсо единствени се изрепчиха на великия Шумахер!(великия не го казвам иронично).
                        Е явно ме разбираш за какво иде реч
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                          двубоите между Сена и Ален Прост
                          Еееееееееех истинска класика!
                          Наистина в днешно време такова зрелище просто няма кой да направи!

А иначе в самото начало бях фен на Макларън, но с годините се преориентирах към Ферари.
                          От пилотите харесвах Шумахер, а от днешните може би Райконен.Но със сигурност не харесвам Хамилтън.
                          [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                          JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Аз съм фен на Рено от 6-ти клас - има няма 23-4 години. Пилотите са били различни. За съжаление се оттеглиха 86 и започнах да следя ралишампионата. После се завърнаха 89-та като двигател на Уйлямс - е тогава започна кефа - Менсъл, Прост, СЕНА (най-великия загина в такава кола), Хил, Вилньов, Алонсо... И сега пак чакам победи
                            Последно редактирано от slavin; 20-03-09, 08:09.
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Ами те са няколко добрите : Хамилтън , Алонсо , Маса , Кими , Фетел , Бътън . Вижте каква паника настава ако завали дъжд например и колко са тези , които се приспособяват мигновено към промяна на условията.
                              Иначе когато Хамилтън и Алонсо бяха поставени при абсолютно еднакви условия в Макларън се видя кой-кой е . За мен Хамилтън има шампионския дух ( и способности) на Шумахер - и то без да е такова гадно копеле ( поне за сега) .
                              ....и не отписвайте Макларън още преди да е почнал шампионата...
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

От сега състезаващите се- Фетел.
                                От старите кучета- Нелсон Пикет, Фитипалди, Сена, Шумахер.
                                [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X