тарся сигорност и спокоиствие вече и таралеж за да ми оспокои раиона и като вода някоя к...а там да не ни минават през краката гуштери пак и змии -сега някои от вас очаквам да садеиства за таралежите -а пак на този които му се вартят някакви 2-3 букви в главата го саветвам да иде да си купи един буквар и да го изяде та дасе успокои малко-ти луд ли си бре та ти ако гледаш кои как пише и по колко букви е згрешил ти трябва да изгониш половината очастници в саита бре иди в някои саит за краснопис и правопис а пак този които е измислил тук тази простотиа да се гонят хора штото би ли писали както не им харесвало на тях-да отидат да станат учители в някое училиште а не администратори и модератори в развлекателен саит
Абе ти луд ли си бре? Тоя сайт е частен. Демек хората които решават правилата, са собствениците. Демек, ти като си се съгласил с тия правила, трябв ада ги спазваш. И вместо да пращаш хората, които се опитват да те ограмотят, да ядът буквари, измисли некаква причина, че не ти работят половината клавиши на клавиатурата, и за това пишеш така
-а пак на този които му се вартят някакви 2-3 букви в главата го саветвам да иде да си купи един буквар и да го изяде та дасе успокои малко-ти луд ли си бре та ти ако гледаш кои как пише и по колко букви е згрешил ти трябва да изгониш половината очастници в саита бре иди в някои саит за краснопис и правопис а пак този които е измислил тук тази простотиа да се гонят хора штото би ли писали както не им харесвало на тях-да отидат да станат учители в някое училиште а не администратори и модератори в развлекателен саит
peppy каза : Довиждане ................и май заслужено. Нямаме си шут вече ...
ПП. Да би мирно седяло.....то и аз прекалявам понякога, ама той се ус.....
Абе ти луд ли си бре? Тоя сайт е частен. Демек хората които решават правилата, са собствениците. Демек, ти като си се съгласил с тия правила, трябв ада ги спазваш. И вместо да пращаш хората, които се опитват да те ограмотят, да ядът буквари, измисли некаква причина, че не ти работят половината клавиши на клавиатурата, и за това пишеш така
ПишешеСега чукча е читател
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Мдаммм...
То л@йното винаги си изплува над водата, въобще няма какво да се гмурка човек да го вади. Жалко че си направи гаргара с иначе интересен въпрос който не беше лишен от смисъл. А за въпросният потребител - не се морете да му обяснявате каквото и да било, нещата не винаги са това което изглеждат.
Ще му свърши батерията на ГСМ-а, а и във Варна клетките са претоварени, та неговата е изпушила.
От Пловдив е май......аз съм във Варна Майтап няма, беше си жив пример за децата, малкия пита не може ли да пише SMS-и на кирилица и дали всички телефони ще ги приемат.
Коментар