Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всички ли софиянци са селяни (разбирай манталитет, а не местожителство)?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Всички ли софиянци са селяни (разбирай манталитет, а не местожителство)?

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    това не е моя презумПция за подобен начин на мислене , явно има някаква пРичина , аз не бих прекали точно тук във форума , опитвам се на променя начина на държание на Софиянци спрамо цяла БГ , със сиг
    УрносТ и ти си сЪгласен със мен , да не четеш табели със надписи селяни - селядурите вън
    С този правопис, едва ли ще постигнеш лелеяната си мечта!
    Опитай все пак, успех!

Коментар

и на мен ми писна да обяснявам причините за подобно мое мислене или незнам си какво , ако някои съм засегнал моля да ме извини , просто така съм въспитан , радвам се поне че някои казвам някои поне се опитаха да се извинят за погрешните деиствия на някои идивиди , като тез дето пишат подобни натписи
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        С този правопис, едва ли ще постигнеш лелеяната си мечта!
        Опитай все пак, успех!

аз искам лично да ти се извиня за това неудобство , може да се видим някаде , тъкмо ще се почерпим
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

аз искам лично да ти се извиня за това неудобство , може да се видим някаде , тъкмо ще се почерпим
          Това вече е друга приказка. Става, но след 6-ти Януари. Аз съм в кв. Борово за сега.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Това вече е друга приказка. Става, но след 6-ти Януари. Аз съм в кв. Борово за сега.
            ми телфна го има на подписа ми , аз съм в раиона на ПОПА

е тука вече успамихме здраво

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
              Повече хора от провинцията съм чула да мрънкат срещу софиянци отколкото софиянци срещу тях.
              Вика му се самонадъхване, като не можеш да си измислиш друга причина за омраза(или не можеш да си я признаеш, дори пред себе си), почваш да твърдиш, че е щото те те мразят... А едно нещо повторено много пъти... Пък то всъщност на истинското население на София(било то дошло и преди има-няма 5 години), което наистина се чуства такова, му пука за жителите на други населени места, точно толкова, колокото на тези на Велико Търново за живеещите в Малко Търново. Виж, тези, които не се чустват у дома си(дори да са тук от 1-2 поколения) или избиват комплекси викайки срещу селяните или се самонадъхват по гореописаната схема. Въобще не е до деление на селяни и граждани, а до манталитет и комплекси.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

... ето можем да помогнем на проблема , аз отивам да свалям убидните табелки написани от провинцията ти се погрижи за софииските http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48573
                Участниците във форума отговарят за собствените си приказки, а не за табелките или мисленето на филанкишията. Така че ти отивай да сваляш обидните си реплики по адрес на софиянци. А "софийски" обиди по адрес на участници от провинцията аз в темата май не видях. Ако съм пропуснал - покажи ми ги.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Колеги, на моменти като се появи някоя такава помийна тема и някои от вас преставате да бъдете себе си, честно ви казвам. Направо се чудя какво е ставало по празниците.

Рядко съм виждал по-безпредметна, провокативна и непродуктивна тема.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

ти се погрижи за софииските http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48573

Ти сериозно ли мислиш, че точно тази табелка е поставена единствено и само от кореняци софияни?! При положение, че в момента болшинството хора в столицата не са такива, какъв е шанса рекламното агентче, което я е измислило, шефа му който я е одобрил, PR-а на Брок Хаус и двамата му собственици да са все кореняци софиянци ? Бих казал някъде около нулата... така че не дей да пробутваш подобни изцепки за доказателство, защото всъщност доказват точно обратното - наличието на новоизлюпени парвенюта, които се увличат по модата на криворазбрани конфликти.
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X