До: Всички ли софиянци са селяни (разбирай манталитет, а не местожителство)?
Чакайте малко бе, хора! Какво общо има къде си роден и дали пазиш чисто?! Столичани, софиянци са шопи. А шопите са гадно
племе. По правило мързеливо, нагло, лакомо. Не са по-добри от хората в провинцията. Нито хората от там са по-добри от тези тук.
Всичко е до възпитание и няма общо с това къде си роден.
Чакайте малко бе, хора! Какво общо има къде си роден и дали пазиш чисто?! Столичани, софиянци са шопи. А шопите са гадно
племе. По правило мързеливо, нагло, лакомо. Не са по-добри от хората в провинцията. Нито хората от там са по-добри от тези тук.
Всичко е до възпитание и няма общо с това къде си роден.
Проблема не е локален, а глобален! София не е толкова мръсна, защото има много хора живеещи от провинцията в нея, а защото е пренаселена! Същото става и по черноморието, когато дойде лятото... 
. Щото може. Без значение, просто метай там. Некой ще почисти, или и да не почисти, мноу важно. То по жилищата ако мислите, че е по чисто. Аз съм намирал истЕнски клошари... в 4 стаен. Вътре беше по-зле от контейнер за смет. Дам, имаха си дори буркан Пълен с хлебарки. Предполагам вид мини терариум. Лекинко пренаселен. Аз лично съм с доста видове кръв. Мешана скара
. Добре че после успях да се отуча.
Коментар