Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• http://htftp.offroad-bulgaria.com/Go...b%d0%b4%d0%b8/
    LZ1VMH

Коментар

• ей сега разбирам защо се е получило това !!
      Защото на Соти му е паднала лепенката !
      там само о-лепени влизат (или по-скоро излизат)
      и така на финала .. кой е виновен ... ПАЦО
      (Пламене да не се обидиш ! )

Коментар

• Пацо, Пацо.......
        LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
          ей сега разбирам защо се е получило това !!
          Защото на Соти му е паднала лепенката !
          там само о-лепени влизат (или по-скоро излизат)
          и така на финала .. кой е виновен ... ПАЦО
          (Пламене да не се обидиш ! )
          Аз имам една проходима тениска но не възлагам на нея големи надежди.

Коментар

• Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
            Тук само мога нескромно да се самоцитирам

Хора разни. Едни си правят сметката дали ще могат сами да поемат последствията от действията си, без да стоварват проблемите си на околните, други предпочитат да живеят по принципа "Все някой ще ме извади" ...
            Това последното пряко към мен ли е адресирано??? Че като чета к'ви ги пишеш...и всъщност се чудя тука от известно време защо???И май не само аз се чудя.А Чаво,не си спомням въпростната вечер да съм ти се обаждал.Има много за писане по тази тема,ама сега нямам време.Искам само да ти кажа,че тука има "няколко човека",за които АЗ бих направил много.Без да очаквам каквото и да било в замяна.За тези "няколко човека",ако се наложи,се излитвам на другия край на България ако ще и в 3ч през ноща да е.Единственото,което бих ги попитал е:''Къде точно си?",а не:''Защо,бе?''...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
              Това последното пряко към мен ли е адресирано??? ...
              Забрави. Моите деца съм си отгледал, други ще ми дойдат в повече ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Май пак лъсна кой колко струва! Ама , защо ли не съм учуден!
                Когато колега се обърна в гората посред нощ (май че да чука) се отзовахме десетина коли да му помогнем , без да питаме защо е там!
                Май някои хора си чешат езиците тук !Какво стана с колегиалноста ?
                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                0899187766

Коментар

• Одобрявам.
                  Според теб грешка ли е че помолих за помощт в "4х4 Простотйи"

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                    Какво става с намирането на гъстата и лепкава кал? Пък и темата изостава!
                    Пратих 2 камиона с кал ! Кажете къде да я стоварят ?
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

• Дано правилно да съм те разбрал - Не е грешка.Не мисля че е има значение къде човек ще помоли за помощ щом се нуждае , но явно има значение КОГО ще помоли.Това ме кара още веднъж да осмисля колко наистина качествени хора има в този форум и които са ми помагали без дори да ме познават преди това.Мога и да ги изредя но,няма място . Мога да почна само С братя Петрови ,Фулда , огромни благодарности към DINI, CARTEST,DISEM и др.Всеки от нас може да добави по един такъв списък . Основната цел на този форум е основно да си помагаме с информация и ,,жива сила'' и м/у другото да си запълваме времето , а не обратно.
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

• Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                        Дано правилно да съм те разбрал - Не е грешка.Не мисля че е има значение къде човек ще помоли за помощ щом се нуждае , но явно има значение КОГО ще помоли.Това ме кара още веднъж да осмисля колко наистина качествени хора има в този форум и които са ми помагали без дори да ме познават преди това.Мога и да ги изредя но,няма място . Мога да почна само С братя Петрови ,Фулда , огромни благодарности към DINI, CARTEST,DISEM и др.Всеки от нас може да добави по един такъв списък . Основната цел на този форум е основно да си помагаме с информация и ,,жива сила'' и м/у другото да си запълваме времето , а не обратно.
                        Правилно си ме разбрал.

Коментар

• пи40ве разводнихте темата последните 2-3 страници са за Искренно и Ли4но , та по темата намерил съм конкурентни коли за дърпане със УАЗ-ки тоя е най сериозния само подготвени УАЗ-ки па ако искайте слушайте тоя е маскиран ПЕРНИ4АНИН да не ви подвежда тоя едвам успех да го снимам ама си е оригинален кюмюр завоите ги взима с багажнико напред ако нещо от правилнико не ви е ясно въпросите към мен
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

• Още малко 4х4 простотии докъде водят

Коментар

• Заболя ме сърцето. Хубавата джипка, си е заминала .
                              RB Patrol Team

Коментар

• На който не кара на него не му се случват тези работи
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X