Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Добре де , но аз ПРОДАДОХ , а не ПРОДАВАМ два такива. Естествено и аз като купувам гледам да е евтино , въпросът ми беше по-скоро за конкретната кола - според мен това е било супер , даже нереално ниска цена ако е дори горе-долу ОК .
    А реалните цени са тези на които се продават колите. Като гледам цените ( и в мобиле , и във варненските автосалони ) се депресирам че няма да мога да продам така , както искам , но ето - досега успявам . Значи има нещо сбъркано.

Коментар

Съгласен, съгласен ...

Между другото, доколкото разбрах това Дискавъри (от Капитолия) е спазарено в крайна сметка за 11.900лв..

Коментар

А дизел ли беше или бензин ? Ти защо не го взе
        ?

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло
          А дизел ли беше или бензин ? Ти защо не го взе
          ?
          300tdi, не бях продал Нисан-а...

Коментар

КЕФА СЕ И ЧЕТА,

Чета и се кефа!!!
            Темата е велика - точно за
            ухапани от мухата Цецка
            на Жипкарска тема и
            Офф роудовете родни!
            Да живей куманизъма!

Коментар

аз изпуснах 1 диско от 97-ма на 55К за 5500 евро. НО, не тук разбира се...
              Яро нямамаш ли възможност да следиш пазара извън бг? защото оскъпяването не е голямо за внос на диско а тук избор няма, а и се предлагат най-големите гробници. преди мислих, че аз съм ударил куцуз, ама просто се е така. тук се предлагат ТОП оферти, чиито еквиваленти в ЕС са на по 2-5К /за 200тди и 300тди/. ако говорим за диско де, щот ново 2" окачване, с 31"-32" гуми и няколко пипвания тук таме диското е доста проходимият компромис

Коментар

Първоначално публикуван от Насов
                ...Яро нямаш ли възможност да следиш пазара извън бг? защото оскъпяването не е голямо за внос на диско а тук избор няма, а и се предлагат най-големите гробници. преди мислих, че аз съм ударил куцуз, ама просто се е така. тук се предлагат ТОП оферти, чиито еквиваленти в ЕС са на по 2-5К /за 200тди и 300тди/...
                Ами това имах и аз предвид 2-3 поста назад - 2-3,5К евро там и тук топ оферта за 17-18К лева..

Какво имаш предвид под възможност за следене? Гледам сайтовете, но кво от това.. Преди време един познат, "джамбазин" ми каза : ако искаш да ходиш да си купиш кола и това ще ти е първия път -> колата ще ти излезне златна.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                  .. Преди време един познат, "джамбазин" ми каза : ако искаш да ходиш да си купиш кола и това ще ти е първия път -> колата ще ти излезне златна.
                  Е, ама златна за "джамбазина",защото той отива и взема за продажба тук.Лишава се от елементарното,за да му излезне стоката "тънко".Спи в колата не в хотел,даже не в "gasthof",яде пред супермаркета на паркинга,спи там и чака утре втората употреба и сервизите да отворят.Ако ще вземаш за себе си кола,,едва ли по този начин.И едва ли ,каквото се падне. Иначе варианти има .Истната е ,че метърът е 100 см навсякъде .Вземаш кола за 2к в неугледен вид и тука купувача ,т.е балъка дава 1к да я оправи. Или вземаш за себе си за 3к и започваш да караш ,като мислиш само за гуми. Горе -долу така стоят нещата според мен.
                  B+

Коментар

може да се справиш, дори и за 1-ви път... стига да подходиш с подобаваща прецизност... а диско или рейндж с 2" ТЖМ доста успешно ще ти замени дифендъра

Коментар

• Само да ви попитам за вашето мнение,решил съм да си купя джип
                      но не съм решил какъв да бъде спрял съм се на следните марки и модели:
                      Тойота Ланд Круизер,Мерцедес Г, Нисан Патрол,Сузуки Гранд Витара,
                      Хюндай,Ланд Ровер,УАЗ с редукторни мостове,Субару,Ауди Q7,JEEP,
                      и не мога да реша какво да си взема
                      Дайте ми съвет ще ми се пръсне главата от мислене

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                        Само да ви попитам за вашето мнение,решил съм да си купя джип
                        но не съм решил какъв да бъде спрял съм се на следните марки и модели:
                        Тойота Ланд Круизер,Мерцедес Г, Нисан Патрол,Сузуки Гранд Витара,
                        Хюндай,Ланд Ровер,УАЗ с редукторни мостове,Субару,Ауди Q7,JEEP,
                        и не мога да реша какво да си взема
                        Дайте ми съвет ще ми се пръсне главата от мислене
                        Вземи си нещо, което има четири гуми, от които поне едната да е задвижваща! Следващото условие е да има някакъв двигател ( от 5 к.с. нагоре)! Купето си избери по външен вид, цвета е доста важен ( от него зависят доста работи )! Другото е идем да те лажем! Надявам се, че съм ти помогнал в избора и съм те насочил
                        RB Patrol Team

Коментар

• От предложения избор мисля че най-добре ще е велосипед или може би ролкови кънки...?
                          VPetrov.photography

Коментар

• еее ама и ти си мноо зелен бил начи щом не знаеш..
                            ЛУАЗ-а е машината!!!

Коментар

• Това го написах заради една друга тема:
                              Гранд Витара или Санта Фе,и там разбрах че по доброто
                              е Тойота Рав4 и Субару та за това толкова се
                              цепи ме главата от мисли по въпроса

Коментар

• по - проходимо нещо от човек с хубави обувки няма, не се заблуждавайте
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X