Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Айде сега па.Имал 22 годишен ерген.Да си чака редът Веднага лгедаш да го нагласиш.И аз обичам да ям мамалига
    Айде НАЗДРАВЕ и лека от мен,че и утре ако не отида на работа може да излеза в принудиелен отпуск

работи че трябват прари за булка еи ако стане една нива от мен
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Хайде, и аз да бягам, че утре рано ще трябва да се надигна за работа (пък и на Стоян трябва да звънна - да го събудя, че пак ще закъснее за училище ).
      Лека вечер ... И наздраве.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
        Хайде, и аз да бягам, че утре рано ще трябва да се надигна за работа (пък и на Стоян трябва да звънна - да го събудя, че пак ще закъснее за училище ).
        Лека вечер ... И наздраве.
        Лека вечер,лека и на теб Ники.И да закъснея не е толкова страшно.Лошото е,че имам 9 часа,май...Поне са лесни-електроинсталации и лабораторна практика.Последно...Наздраве!
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Абе, много сте писали снощи, бре!

Коментар

Юлката и Ниватеста, хич не си точete зъбурите за Зорито! Аз съм я купил далеч преди да имате представа, че тя съществува. Тъй че аре - бегайте бързо и си търсете друг обект.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Юлката и Ниватеста, хич не си точete зъбурите за Зорито! Аз съм я купил далеч преди да имате представа, че тя съществува. Тъй че аре - бегайте бързо и си търсете друг обект.
              Тишооооууу, не се продава!!! не знам Макса какво ви е мотал, амаааааа НЕ Е ЗА ПРОДАН СТОКАТА!!
              Daddy's girl! Always & Forever!
              Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Рисувам си тука бъгито,дето ще го правя догодина,та реших да си сипя и некви водки.Малко да ми се раздвижи фантазията.Наздраве.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Чшшшшшшшшшшшшшшшшш,аре бе-ден пукница,три болница ли?
                  Да съ улавяте у кръста и да перете по някое от вашто-деня мина!
                  Печени чушки със сол,оцет и олио/за парлама/-и водки,за таа вечер това е менюто/ку сипят вечеря,ш'папам/.
                  НАЗДРАВЕ!!!
                  П.П.-да си чурнете нещо Овреме,че мязате на гимназисткдти...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Значи пазарлъка трябва към теб да се насочиКазвай колко искаш давам всичко + 10тона кюмур
                    НАЗДРАВЕ народе.Тая вечер се надявам да пак да ми е толкова готино ,като вчера.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Значи пазарлъка трябва към теб да се насочиКазвай колко искаш давам всичко + 10тона кюмур
                      НАЗДРАВЕ народе.Тая вечер се надявам да пак да ми е толкова готино ,като вчера.
                      пакли бе ЛУД не стои тука ,ходи сабираи зестра че 10тона кюмур
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ади бе Максе,саиде се мухариш по някакви гиолове да залавяш риби-и накарая пак водки с треволяци разни.маи та хапи нещто-много мераклии за щтерката,пази я еии,много хаивани се навъдиха.
                        Ади наздраве-мислите за теб
                        Емил-00356 99872043-Малта
                        Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          пакли бе ЛУД не стои тука ,ходи сабираи зестра че 10тона кюмур
                          Рудника близко.По чувалче,по две и съм събрал не 10 а 100Стига да се стигне до зделка
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Наздраве, дружина....
                            Налових си едни сърнелки в гората, удуших ги с масълце..... пак няма да ми стигне бирата....
                            Пътьом прерязах едната опора на едно бракониерско чакало.. Тази вечер ще има изненадки....
                            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Рудника близко.По чувалче,по две и съм събрал не 10 а 100Стига да се стигне до зделка

бре, чакаи да допринеса и аз за зделката нещо, поне да те похваля , ти иначе си добро момче ,
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=110

инфото е за момата

Коментар

Нямаме сделка
                                Daddy's girl! Always & Forever!
                                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X