Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебре, чакаи да допринеса и аз за зделката нещо, поне да те похваля , ти иначе си добро момче ,
http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=110
инфото е за момата
Юли, ми, какво ще си помисли момата за него - нищо не може да опази като хората и само щуротии прави.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеНема достъп момата!!!
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЕй, веднага го натопи, значи.
Юли, ми, какво ще си помисли момата за него - нищо не може да опази като хората и само щуротии прави.ааааа,,,доро е момчета , а па колко пиееее,, не е истина
sigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениебре, чакаи да допринеса и аз за зделката нещо, поне да те похваля , ти иначе си добро момче ,
http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=110
инфото е за момата
кажи некоя блага дума ,нещо по така.не каскадйорски изпълнения
Айде НАЗДРАВЕКъдето Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЕй, веднага го натопи, значи.
Юли, ми, какво ще си помисли момата за него - нищо не може да опази като хората и само щуротии прави.Зорка ще напусне форума
Коментар
-
Ето, това е истинският мъж!!!
Неубиваем!
Неотразим!
Непукист!
Прави двойно салто морталле с чупка в кръста и троен тулуп и нищо му няма!!!
При това с НИВА!!!
Стига сте яли момчето, паркетни тулупи такива!!!
(Нива, приемам и кеш..)Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеЕ ти ме похвали та ме умаза
кажи некоя блага дума ,нещо по така.не каскадйорски изпълнения
Айде НАЗДРАВЕ
маитапа настрана , момчето е много доро , като се наплюска не съм го виждал да повръщаверно без маитап
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеТой тоя е по - луд и от мен.....
ааааа,,,, земиго много е добърsigpicаз съм шефа на боклукаи ако не ме слушаш ,,,,,,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениемаитапа настрана , момчето е много доро , като се наплюска не съм го виждал да повръщаверно без маитап
Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеааааа,,,, земиго много е добърDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Зори, редиш мненията едно след друго и бързо - не мога да смогна да ги утвърждавам.
Поглеждай и другите теми, пък напиши и там смислени мнения, че само тук като стоиш, все ще бъдеш в очакване на модерация (Ограничения в портала за новите потребители както и за тези които имат <50 мнения)proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЗори, редиш мненията едно след друго и бързо - не мога да смогна да ги утвърждавам.Daddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеЗори, редиш мненията едно след друго и бързо - не мога да смогна да ги утвърждавам.
Може и компромати с бащатко си...Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар