Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Скапа ми се нета нещо.СуперЛюбо май се е загледал по снимките.Гледам нещо сте се развилнели.Членски карти ще се връщатА стегнете се малко,не сте в кръчмата
    НАЗДРАВЕ
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

наздраве мутриииии,
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
        наздраве мутриииии,
        НАЗДРАВЕ.Аз си заиграх на Half Life,малко да отпусна нервите от деня.

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          НАЗДРАВЕ.Аз си заиграх на Half Life,малко да отпусна нервите от деня.
          я ме светни какво е това Half Life баси модерното име
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Zorka виш Макса да не му е свършила вотката

Коментар

Zorka виш Макса да не му е свършила вотката
              Или да не е ударил морно чело до чашатЪ

Коментар

я ме светни какво е това Half Life баси модерното име
                Стара екшан игра.Само ходиш и трепаш изроди,а и тебе те трепат.Стрелаш ги с пистолет ,помпа,картешница,базукаи др.Играя я не помня вече колко години,и все оща мога да изкарам денонощие без да ми омръзнеКолкото и да ти я обяснявам може да ти се стори тъпо,ама аз съм зарибен
                Абе НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Стара екшан игра.Само ходиш и трепаш изроди,а и тебе те трепат.Стрелаш ги с пистолет ,помпа,картешница,базукаи др.Играя я не помня вече колко години,и все оща мога да изкарам денонощие без да ми омръзнеКолкото и да ти я обяснявам може да ти се стори тъпо,ама аз съм зарибен
                  Абе НАЗДРАВЕ
                  играи бре , щом ти е убаво, ма да незабравиш да пиеш а НЗДРАВЕ

Коментар

играи бре , щом ти е убаво, ма да незабравиш да пиеш а НЗДРАВЕ
                    Играя
                    И как да забравя да пия,като некакви лапета се опитват да ми скъсат нервите.Само ме трепат и ако можех да ги извадя през монитора ще ги разкъсам на милиони парчетаКолкото и невероятно да звучи ,това ме разтоварва
                    НАЗДРАВЕ

Коментар

Наздраве
                      От една друга тема присветквах къси дълги и светнах две къси по 60 градуса и сега меткам втора дълга бира
                      Колега NYVATEST забелязвам че от както пиеш в този бар, промени подписа си вече не желаеш нивата на ближния а БИРАТА и мезето му.

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
                        Наздраве
                        От една друга тема присветквах къси дълги и светнах две къси по 60 градуса и сега меткам втора дълга бира
                        Колега NYVATEST забелязвам че от както пиеш в този бар, промени подписа си вече не желаеш нивата на ближния а БИРАТА и мезето му.
                        Така е то - вече е "израстнал философски" ...
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                          Така е то - вече е "израстнал философски" ...
                          Това е времено явление.Скоро пак ще се подмладя философски
                          Не пиша за НИВАта,защото много се нервирам.Хората колайдери и маши за коси направиха аз една НИВА не мога да зглобяАма се надявам като
                          я довърша,да я карам няколко години без салта
                          НАЗДРАВЕ и останете със здраве

Коментар

Наздраве и лека вечер.Допивам си бирата,довършвам си серията с пудовките и си лягам.Майка ми като лекар казва,че не е много умно да се пие и да се тренира едновременно,ама сега какво да се прави...
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Нещо ми става на нета.Не мога да влизам никъде освен във форумът.Добре че поне тука ме пуска.На всякъде ми изписва :"Грешка".И компа ли се е пристрастил към Форумът?

Коментар

Първоначално публикуван от m20_maniqk Преглед на мнение
                                Наздраве и лека вечер.Допивам си бирата,довършвам си серията с пудовките и си лягам.Майка ми като лекар казва,че не е много умно да се пие и да се тренира едновременно,ама сега какво да се прави...
                                А, защо - в бирата има доста хранителни съставки, така че, ще ти добавят допълнително сили.
                                Ей, ама какъв защитник на консумация на бира при тренировки се извъдих ...
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X