Абе, наздраве! Гледайте какво става в държавата. Приказката за царя и поданиците, които при лошо управление и обедняване, започвали да пият...Хубаво, ама като свършат другите позиции за налагане на данък, следва такъв на бирата и ракията! А над 35* данък ЛУКС! Кво ще пием???????????????
Наздраве....засега!
Добра вечер ! Абре ей момци , вие от бога срама немате ли ? Кви луканки , кви пражоли ?! Пости са сега бре , еййй !
Ракията требе да се пие само със марула и краставици ! Ей тва е !
Наздраве с една гроздова !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Абе, наздраве! Гледайте какво става в държавата. Приказката за царя и поданиците, които при лошо управление и обедняване, започвали да пият...Хубаво, ама като свършат другите позиции за налагане на данък, следва такъв на бирата и ракията! А над 35* данък ЛУКС! Кво ще пием???????????????
Наздраве....засега!
Божич , ти па братко глей за кво си зел да се косиш !
Доде има ракия , ше си я пиеме . Кат дигнат данъка - лесно , ше минеме у сивата икономика !
Къв е проблема , казаните за ракия ше ги подберем серийно . После - шумете дебри и балкани ! Знаеш ли що сливи има из горите ? Ше ти омръзне друсане ! Кеф ти бели , кеф ти ...продълговати . Само да
ти се друса ! ... накрая сичко у казана и юруш !
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Божич , ти па братко глей за кво си зел да се косиш !
Доде има ракия , ше си я пиеме . Кат дигнат данъка - лесно , ше минеме у сивата икономика !
Къв е проблема , казаните за ракия ше ги подберем серийно . После - шумете дебри и балкани ! Знаеш ли що сливи има из горите ? Ше ти омръзне друсане ! Кеф ти бели , кеф ти ...продълговати . Само да
ти се друса ! ... накрая сичко у казана и юруш !
Ива го...Аз ако сам не си занеса у гората нещо за друсане...няма бре...Ц-ц-цт,де са тия сливи...Че чак и за ракия да стават...Нема да 'абим матряла яНаздраве!
Ива го...Аз ако сам не си занеса у гората нещо за друсане...няма бре...Ц-ц-цт,де са тия сливи...Че чак и за ракия да стават...Нема да 'абим матряла яНаздраве!
Бреййй , само щуротии са ви у главата !
А сливи има . На едно приятелче от вашия клуб ( на Роувър - ентусиастите ) му върнаха по реституция едни ... в разцвета на силите - по на 35-40 год . ... ама сега не смогва сам , та ме вика и мене да ходиме с джипките да ги кастриме ..абе изобщо квото си требе по подръжката , щото иначе не пускат ...ако се наложи , ше викаме помощ
Наздраве ( доде има ракийка ) !
Бре, не можах да смогна да кажа едно наздраве снощи, то станало вече вторник.
Наздраве, приятели.
Малко се улисахме в приготовления, че нали си имаме в къщи рожденик.
По този повод - я да почерпя присъстващите за здравето на сина ни - Косьо.
Като за начало - по една биричка.
А сливи има . На едно приятелче от вашия клуб ( на Роувър - ентусиастите ) му върнаха по реституция едни ... в разцвета на силите - по на 35-40 год . ... ама сега не смогва сам , та ме вика и мене да ходиме с джипките да ги кастриме ..абе изобщо квото си требе по подръжката , щото иначе не пускат ...ако се наложи , ше викаме помощ
Наздраве ( доде има ракийка ) !
Я ми кажи,кой е тоя серсемин?!Да не се обади за помощ...Санким некой ше му откаже...Наздраве!
Ники,да ти е жив и здрав!абе ти напоследък много поводи имаш,много нещо.Наздравееее!
Бре, не можах да смогна да кажа едно наздраве снощи, то станало вече вторник.
Наздраве, приятели.
Малко се улисахме в приготовления, че нали си имаме в къщи рожденик.
По този повод - я да почерпя присъстващите за здравето на сина ни - Косьо.
Като за начало - по една биричка.
Коментар