Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Мързелив неделен следобед, само за коктейлче и формула1
    Наздраве!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

ето я и на Макса щерката Първо да благодаря на nyvatest за красивия букет и за поздравите! А на Тихомир да му пожелая мноооого успех... определено ще му трябва, за повече информация питай Макс Да ти е жив и здрав сина, Тишо, и много да те радва! Може само да бъде благодарен какъв добър баща има! Както и аз се радвам, че случих на читави родители...... млади, готини и откачени И най - важното, нека всички бъдем живи и здрави и дано имаме повече поводи за радост!!!
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        ето я и на Макса щерката Първо да благодаря на nyvatest за красивия букет и за поздравите! А на Тихомир да му пожелая мноооого успех... определено ще му трябва, за повече информация питай Макс Да ти е жив и здрав сина, Тишо, и много да те радва! Може само да бъде благодарен какъв добър баща има! Както и аз се радвам, че случих на читави родители...... млади, готини и откачени И най - важното, нека всички бъдем живи и здрави и дано имаме повече поводи за радост!!!
        Зори , благодаря рожбо, използвам момента да ти честитя и на тебе лично рождения ден! Бъди жива и здрава и много късметлийка!

Коментар

ето я и на Макса щерката ...
          Честит Празник и от мен.

Честит Рожден ден на Zorka
          Прикачени файлове
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

ето я и на Макса щерката ...
            Честито, да си жива и здрава на мама и тате, да ги радваш, а те да те слушат.
            Весел празник и наздраве!
            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
              А, така. Каза добра вечер и "отлетя". Не остана даже и за едно "малко", а?
              Хайде, на дамите им е простено.
              Следващият път да ни "светнеш" какви ги излагате на Панаира?

VROMOS.com
              По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

Коментар

Много благодаря на всички за вниманието и уважението!!! Айде бе хора, докога ще ви чакам...... водката се стопли!! Тишо, за тебе мастичка с айрянче за nyvatest биричка в индустриални количества има шопската салата и мезетата са заклани в хайвански количества поздрави от Макса, в момента жули водки и каза, че го мързи да пише.... утре, след като излезе от реанимацията ще разказва

Коментар

Зори,да си жива и здрава и много щастлива.И да не спираш баща ти да си пиеме тука с него..Наздраве.Предай му много поздрави от мене.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Честито и наздраве и от мен!
                    Искам България чиста!

Коментар

Добра вечер и от мен. Сега седнах, сипах си една водка, ама ме мързи да си нарежа мезе. Ще чакам жената да си дойде, да помогне малко.

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Зори,да си жива и здрава и много щастлива.И да не спираш баща ти да си пиеме тука с него..Наздраве.Предай му много поздрави от мене.
                        аз ако го спра, това може да ми коства между 3 и 5 зъба.......
                        няма проблем бе, като му се пука, да пука..... над 18 е /въпреки, че не му личат/
                        Наздрава и на вас!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                          Много благодаря на всички за вниманието и уважението!!! Айде бе хора, докога ще ви чакам...... водката се стопли!! Тишо, за тебе мастичка с айрянче за nyvatest биричка в индустриални количества има шопската салата и мезетата са заклани в хайвански количества поздрави от Макса, в момента жули водки и каза, че го мързи да пише.... утре, след като излезе от реанимацията ще разказва
                          Мерси, мерси, наздраве и на теб , и на Макса , и на всички! Аз след малко ще излизам , че имам малко работа, но по-късно ще се откъпя на мастики с айрян , че има поводи за това...

аз ако го спра, това може да ми коства между 3 и 5 зъба.......
                          няма проблем бе, като му се пука, да пука..... над 18 е /въпреки, че не му личат/
                          Наздрава и на вас!!!
                          Ако те тормози много, нъл знайш - идваш в Горна , а аз ше му изпратя парсата по сметка.
                          Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:18.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                            Добра вечер и от мен. Сега седнах, сипах си една водка, ама ме мързи да си нарежа мезе. Ще чакам жената да си дойде, да помогне малко.

Наздраве.
                            Да помогне за мезето или за водката.Мойта досега прави мезе,а сега ми помага и с водката.Наздраве.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            Питието определя съзнанието....
                            0887770735

Коментар

• Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                              Наздраве.
                              Макс каза да си отвориш ЛС..... чакат те два домата със сол и олио

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                              Мерси, мерси, наздраве и на теб , и на Макса , и на всички! Аз след малко ще излизам , че имам малко работа, но по-късно ще се откъпя на мастики с айрян , че има поводи за това...
                              аз май лична секретарка станах, ама....... НАЗДРАВЕ И ОТ МАКС!!!
                              Поздрави на всички.....
                              Последно редактирано от cveti; 25-01-09, 09:18.

Коментар

След приятната разходчица днес и благ душ и аз засядам на блага рикийца и убава салаткЪ

Наздраве другари и другарки

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X