Отче, то сега "девойка" е само израз...
Ако човек рече да търси девствена девойка трябва да иде в детската градина. И пак не се знае...
Да се оплача-счупили триъгълното прозорче на камиончето за да отворят и да крадат акумулатора. Ама ядец-след първия им опит вече акумулатора стои в гаража. В яда си изкъртили средното огледало...
Утре ще ида до Кобра да го сменят...
Като цяло е успешен! Сега за девойката, го давам малко недосегаем, само трябва да внимавам да не я досегне някой друг, че ми се е случвало. А Кольо е прав, трудно се пие блага ракия в днешно време, наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Отче, то сега "девойка" е само израз...
Ако човек рече да търси девствена девойка трябва да иде в детската градина. И пак не се знае...
Да се оплача-счупили триъгълното прозорче на камиончето за да отворят и да крадат акумулатора. Ама ядец-след първия им опит вече акумулатора стои в гаража. В яда си изкъртили средното огледало...
Утре ще ида до Кобра да го сменят...
Наздраве на всички, вече с вино
Недей да лепиш огледалото за прозореца с лепило тип Момент, Канаколит или нещо от рода, пукат се прозорците после. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Те в кобрата знаят с какво да го лепят... Утре ще ида с камиона на работа, и ще прескоча до кобрата в тракийския. Дано да работят, и имат такива стъкла,ч е в неделя мисля да ида до Варна и да взема новото купе за витарата.
Коле ... у наше село подобна драма. Чупят джама ... и .... радио, навигация, ... каквото намерят прибират.
Е убу, ама ... кой после е бил наркоманчетата с метална тръба ... не знам.
Само видях сутринта колко е бил разхода ... една тубичка 5 литра (от минерална вода) с червено вино. Седнали хората и си пили пиенето ... па и работа някаква свършили! ...
Вино нямам ..... вече .... ама ако кажеш нЕкое кило ракийка ми се намира, ..... да ти пратя а ....
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
То вече не е ново бе. Има си сгънато и поизгниличко. Но ше го изкърпя, и после ще му ударя един "цигански" металик. Боя, и върху нея лак с малко сребърен феролит. А металика е нужен защото така пише в талона-"тъмнозелен металик". Да нямам проблеми с полицаите...
Вчера получих подарък от Борко от Русе боя и лак и кит и втвърдители и цедки и други неща за новото купе. За което му благодаря. Още един човек с широка душа и голямо сърце.
Музиката си стои непипната. Не, че работи(постоянно иска код мамка и), сложих я да запълва дупката. Не са я харесали. Навигацията е в гаража, в камиончето има само една тръба за масления крик, и дреболии из жабката. Разни парцали и пластмасови бутилки... Само акумулатора са искали, ама останали с празни ръце.
Сега ще монтирам една лампа с обемен датчик, да светва като се доближат... Те действат на тъмното, и светлото се явява пречка.
Това пред вас в Шумен ли става? Защото пипат в другите горни квартали по принцип. Пред вас е малко тъмно може би за това. А във тъмните варненски улички колко се пипа не е истина, един познат изгоря GPS, CD и още 3-4 по-дребни неща, а 10 дена по-рано му прибраха капаците на джантите на същото място. Наздраве!
Последно редактирано от Иван Жоров; 20-01-12, 22:45.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
То човек има само един таз бе...
Ако става въпрос за онези неща на джантите-те се казват таСове. Но това беше за москвичите и жигулитата. Сега на пластмасите им се казва просто капаци.
Да, пред нас стават тези действия. Тъмничко си е, ама ще оправя проблема.
Коментар