От: Бар "Наздраве"
Румба, аз имам едно правило:
Тънките мезета се режат дебело...
Само така човек може да се наслади на истинския вкус на месото.
Рязането на тънко е заради две причини:
Първо за да се покажем колко големи майстори сме с ножа
Второ-гостите да изядат по-малко от мезето
Коментари:
По първа точка-със сегашните машинки за рязане фукането с уменията не важи... В магазина се продават нарязани филета...
По втора-като ида на гости и ми сложат тънко нарязано мезе-аз вземам по три парчета наведнъж. И после не ме е срам да си поискам още


Наздраве на всички.
Румба, аз имам едно правило:
Тънките мезета се режат дебело...
Само така човек може да се наслади на истинския вкус на месото.
Рязането на тънко е заради две причини:
Първо за да се покажем колко големи майстори сме с ножа
Второ-гостите да изядат по-малко от мезето

Коментари:
По първа точка-със сегашните машинки за рязане фукането с уменията не важи... В магазина се продават нарязани филета...
По втора-като ида на гости и ми сложат тънко нарязано мезе-аз вземам по три парчета наведнъж. И после не ме е срам да си поискам още



Наздраве на всички.
Коментар